samurai Vloženo 5. Březen 2013 Sdílet Vloženo 5. Březen 2013 Milovice jsou asi moc široké okolí, co? Dá se to kdykoliv vypnout. Já tu funkci měl rád, stejně jsem pak vždycky ještě ručně dodatečně setřel, takhle jsem se o to nemusel už starat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandisan Vloženo 5. Březen 2013 Sdílet Vloženo 5. Březen 2013 znám akorát Milovice u Hořic a to předpokládám že nejsou ony Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurai Vloženo 5. Březen 2013 Sdílet Vloženo 5. Březen 2013 Hmm, tak ty zná snad každý, já o nich zatím nikdy neslyšel, ale vždycky když napíšu Milovice, tak nastane otázka "Myslíš Milovice u Hořic?". Asi se tam někdy zajedu podívat. Tohle jsou Milovice nad Labem - u Lysé nad Labem. Hlavní město paintballu a Votvíráku v ČR. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandisan Vloženo 5. Březen 2013 Sdílet Vloženo 5. Březen 2013 jo tak ty znám, kousek od Nymburka...přes něj totiž jezdím do MB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurai Vloženo 5. Březen 2013 Sdílet Vloženo 5. Březen 2013 Tak to jsou ony. A nebo centrum Prahy, takové kódování na Václaváku je úplně jiný kódování, než někde v garáži. Když budeš chtít, tak mi napiš SZ, ale určitě bude někdo schopný i blíž. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ventill Vloženo 18. Duben 2013 Sdílet Vloženo 18. Duben 2013 cau chci se zeptat umi staging superb jednickovej r.v 2007 vybava LaK?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurai Vloženo 19. Duben 2013 Sdílet Vloženo 19. Duben 2013 Ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 2. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2014 trochu to tu oživím, skúšal niekto na facelifte (F2 2013, MR 2014) nastaviť staging? prešiel som komplet ponuku, no staging som nenašiel...za nakopnutie dík kábel budem mať doma ešte asi 2-3 dni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 3. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2014 Akú máš verziu VCDS? Vraj treba aspoň 9.niečo, ale lepšie je mať 10-ku alebo viac. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 3. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2014 F2 FL to urcite jde, pouzival jsem doma kabel 12.12 a s tim me to slo. Je pravda, ze sem zkousel starsi MR (2013 myslim) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 3. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2014 kábel mám pre VCDS 10.6.4 CZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 3. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2014 jestli mas origo kabel, tak si stahni nejnovejsi verzi v anglictine a muzes to vyzkouset v ni - u origo kabelu to jde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 3. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2014 To neviem ci je to origo, mam to od kolegu. Mozem odfotit ako to vyzera. Leb mi nedoporucoval pouzivat iny soft ako ten, co mam. Prezit sa to bez toho da -- Z mobilu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 3. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2014 no jestli ti doporucil nepouzivat jiny soft tak to asi bude klon tak jedine az budes na navsteve u nekoho kdo ma origo kabel, tak to zkusit u nej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petan76 Vloženo 3. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2014 Na klonu by taky mel fungovat, ja dnes na sve O2 nakodoval s tou samou verzi co ma. Vybrat jednotku-budiky-prispusobit-staging-ok a jede. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 3. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2014 jeste me napadlo v cestine to neni staging ale myslim INSCENACE - zkus kouknout v menu po necem takovem 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 3. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2014 Inscenace mi nepusti. Neviem ci som tam uz aj vcera nebol... -- Z mobilu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 4. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2014 tak pak je otazka jestli to vubec podporuji tvoje budiky - na to ja bohuzel nevim odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 4. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2014 Pravdepodobne nie podla tej fotky. Netusim. Nevadi... -- Z mobilu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 6. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2014 Ahoj je tu někdo okolo frýdku-místku kdo by mi udělal tu inscenaci? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Keso8 Vloženo 2. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2014 Hoši zdar. Chcel by som vás poprosiť o nejaký podrobnejší návod ako sa dostať k možnosti aktivovania Stagingu. Zohnal som si kábel a VCDS program. Prezeral som si tento program ale je tam more možností a ja chcem aktivovať len toto. Dík moc za pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ok1zfp Vloženo 3. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2014 (editace) Keso8: Co zkusit 17 přístrojovka_přizpůsobení_indikator celebration_změnit na aktivovaný Nebo s klonem 17 instruments_adaptation_indikator celebration_change it to ON a pak Do It Udělal jsem to i s klonem 12.12 na Rapidu Editováno: 3. Říjen 2014, autor: ok1zfp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Keso8 Vloženo 4. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2014 ok1zfp díky moc za radu. Našiel som to a úšpešne aktivoval . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 30. Březen 2017 Sdílet Vloženo 30. Březen 2017 Po cesky je to myslim "PREZENTACE" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 5. Duben 2017 Sdílet Vloženo 5. Duben 2017 Nie "inscenace"? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.