Březen 5, 201312 r Milovice jsou asi moc široké okolí, co? Dá se to kdykoliv vypnout. Já tu funkci měl rád, stejně jsem pak vždycky ještě ručně dodatečně setřel, takhle jsem se o to nemusel už starat.
Březen 5, 201312 r Hmm, tak ty zná snad každý, já o nich zatím nikdy neslyšel, ale vždycky když napíšu Milovice, tak nastane otázka "Myslíš Milovice u Hořic?". Asi se tam někdy zajedu podívat. Tohle jsou Milovice nad Labem - u Lysé nad Labem. Hlavní město paintballu a Votvíráku v ČR.
Březen 5, 201312 r Tak to jsou ony. A nebo centrum Prahy, takové kódování na Václaváku je úplně jiný kódování, než někde v garáži. Když budeš chtít, tak mi napiš SZ, ale určitě bude někdo schopný i blíž.
Srpen 2, 201411 r trochu to tu oživím, skúšal niekto na facelifte (F2 2013, MR 2014) nastaviť staging? prešiel som komplet ponuku, no staging som nenašiel...za nakopnutie dík kábel budem mať doma ešte asi 2-3 dni
Srpen 3, 201411 r F2 FL to urcite jde, pouzival jsem doma kabel 12.12 a s tim me to slo. Je pravda, ze sem zkousel starsi MR (2013 myslim)
Srpen 3, 201411 r jestli mas origo kabel, tak si stahni nejnovejsi verzi v anglictine a muzes to vyzkouset v ni - u origo kabelu to jde...
Srpen 3, 201411 r To neviem ci je to origo, mam to od kolegu. Mozem odfotit ako to vyzera. Leb mi nedoporucoval pouzivat iny soft ako ten, co mam. Prezit sa to bez toho da -- Z mobilu
Srpen 3, 201411 r no jestli ti doporucil nepouzivat jiny soft tak to asi bude klon tak jedine az budes na navsteve u nekoho kdo ma origo kabel, tak to zkusit u nej...
Srpen 3, 201411 r Na klonu by taky mel fungovat, ja dnes na sve O2 nakodoval s tou samou verzi co ma. Vybrat jednotku-budiky-prispusobit-staging-ok a jede.
Srpen 3, 201411 r jeste me napadlo v cestine to neni staging ale myslim INSCENACE - zkus kouknout v menu po necem takovem
Srpen 4, 201411 r tak pak je otazka jestli to vubec podporuji tvoje budiky - na to ja bohuzel nevim odpoved
Říjen 2, 201410 r Hoši zdar. Chcel by som vás poprosiť o nejaký podrobnejší návod ako sa dostať k možnosti aktivovania Stagingu. Zohnal som si kábel a VCDS program. Prezeral som si tento program ale je tam more možností a ja chcem aktivovať len toto. Dík moc za pomoc.
Říjen 3, 201410 r Keso8: Co zkusit 17 přístrojovka_přizpůsobení_indikator celebration_změnit na aktivovaný Nebo s klonem 17 instruments_adaptation_indikator celebration_change it to ON a pak Do It Udělal jsem to i s klonem 12.12 na Rapidu Upraveno Říjen 3, 201410 r od ok1zfp
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.