Publikováno Říjen 31, 201014 r nazdar všetci, mám problém s fábiou 1,2 HTP motor BME, plyn-SOLARIS. Pri jzde dole kopcom so zaradenou rýchlosťou sa rozsvecuje kontrolka motora a motor padá do núdzového režimu. Spravidla to robí, ked motor je prepnutý na plyn, ale teplota motora na budíku ešte nie je 90, resp. ešte tak cca 5 min po dosiahnutí teploty 90. Pri dlhšej jazde je to bez problémov. Vag mi píše vynechávanie zážihu 3. válec, chyba sporadická. Poprehadzoval som už zapaľovacie cievky mezi válcami a da som novú sviečku na 3. válec, ale nepomohlo. Plynár nastavoval zmes, ale skonštatoval že nebolo to nejak rozladené a ani to nepomohlo. Inú chybu nenašiel. Ze vraj fabie to tak robia, len keby apoň nepadala do núdzového režimu, lebo potom musím zastaviť, výpnúť a opäť naštartovať. Niečo tam nie je v poriadku s teplotami. Nevie niekto poradiť čo s tým môže byť? Na plyn mám najazdené cca 18000 a robí to posledné 3týždne. Myslel som že to bude ranými mrázikmi a tým že na pumpe možno ešte nemajú "zimný plyn" ale dnes mi to robilo aj pri +12 stupňoch.Na benzín je všetko v poriadku. Dakujem.
Říjen 31, 201014 r vynechávání 3 válce...na 100% příliš bohatá směs, nevím jak ten tvůj systém funguje, ale např. u Stagu když křivka pridce stoupne při vysokých otáčkách, je příliž bohatá směs, auto začne cukat, rozsvěcuje se check a odpojí se jeden válec. zastavit, vypnout zapalování, po nastartování je to v pohodě, je třeba to seřídit....
Říjen 31, 201014 r Auto při tomto režimu poškubává? Přikláním se k tomu, že bych zkontroloval směs v tomto režimu, pokud to ovšem systém Solaris podporuje (snad jo). Pravděpodobnost bohaté směsi tu je celem vysoká.
Říjen 31, 201014 r Autor práve že auto neškube, škubať tačne až v núdzovom režime. Niekedy sa prepne do nudzaku hned po zablikaní, alebo zasvietení kontrolky a niekedy až po cca 1 min. Len je divné že motor dáva chyby zapaľovania vtedy ked by zapaľovanie by malo byť vypnuté a palivo by sa nemalo vstrekovať, či nie? (zaradená rýchlosť dole kopcom a noha dole z plynu, otáčky ololo 2000.) Skôr ked ho držím na vyších otáčkach okolo 3000 to až tak neblbne. Všimol som si ze trocha poškubuje pri voľnobehu, ale nekolíšu otáčky na budíku ani sa nerozsvecuje check. na benzine ide volnobeh hladko.. Ako funguje presne solaris neviem ani ja, posledne ked som bol u plynára (pred 2 týž.) ladili sme zmes za jazdy pri všetkých otáčkach.
Listopad 1, 201014 r A jak dlouzho tam máš ten systém případně co je na něm najeto? Já se zkusím podívat někde v softu, možná na solaris mám prg, tak se podívám jak tam vypadá ten program, pak dám vědět.
Listopad 1, 201014 r Autor A jak dlouzho tam máš ten systém případně co je na něm najeto? Já se zkusím podívat někde v softu, možná na solaris mám prg, tak se podívám jak tam vypadá ten program, pak dám vědět. Mám to 11 mesiacov, najazdené 19 000. Dik!
Listopad 1, 201014 r Autor dnes som si stiahol pamäť závad a dalo mi tam toho vic a je už tam aj bohata zmes, veď pozri: 4 závad nalezeno. 16687 - valec 3 zjisteno vynechavani zazehu P0303 - 35-10 - - - Sporadická 16686 - valec 2 zjisteno vynechavani zazehu P0302 - 35-10 - - - Sporadická 16684 - zjisteno vynechavani zapalovani - nepravidelne / vicenasobne P0300 - 35-10 - - - Sporadická 16556 - rada valcu 1 : system odmerovani paliva - system prilis bohaty P0172 - 35-10 - - - Sporadická
Listopad 1, 201014 r nad čím špekulujete, vždyť je to jasné, jízda z kopce, v deceleraci, křivka se začne bohatou směsí v tom okamžiku zvedat, pak drbneš do plnového pedálu a je to tam, když bude auto napojené za jízdy na diagnostice, už dávno to bude ve sporadických chybách, zak to v zápětí odpojí válec, pak to začne cukat.....nech si to seřídit
Listopad 1, 201014 r Ten software vypadá celkem schopně, mělo by to jít v klidu seřídit bez větších problémů.
Listopad 2, 201014 r Dělá mi to rovněž a řeším to jednoduše: když potřebuju přibrzdit z prudkého klesání kvaltem, přepnu na benzín, protože mi taky padá do nouzového režimu (STAG 300, 1,2 47 kW). Už to nechci řešit, protože systém se zpočátku seřizoval asi desetkrát a konečně funguje dle mých představ (k dnešku víc jak 80 000 bez jediného technického problému). Navíc jsem zvyklý vyřazovat, byť znám rady typu že motor běžící na volnoběh tolik neušetří jako vypnuté vstřikování atd. Na to kašlu, podřazuju jen ze střechy nebo na sněhu.
Listopad 2, 201014 r no to by nebylo na mně, před každým kopcem dolů přepínat na BA, trval bych na seřízení
Listopad 2, 201014 r padá do nouzového režimu (STAG 300, 1,2 47 kW). Už to nechci řešit, pro Vzhledem k tomu, že tvůj motor nemá váhu vzduchu, měl by to teoreticky i ten Stag300 zvládnout naladit.
Listopad 30, 201014 r Autor Nazdar po dlhej dobe, nechcem to zakríknuť, ale asi je to už OK. Pomohlo vyčistenie škrtiacej klapky. Prešlo tri týždne odkedy som ju vyčistil a odvtedy je pohoda.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.