Mr.Pavka Vloženo 9. Květen 2015 Sdílet Vloženo 9. Květen 2015 Řek bych. že správně vybavenej zloděj má adaptery na všechno sériový. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Pavka Vloženo 9. Květen 2015 Sdílet Vloženo 9. Květen 2015 A při dnešní laxní netečnosti lidí na své okolí bych se ani nedivil, kdyby ti na tom bezpečnostním šroubu někdo odvrtal hlavičku akuvrtačkou. Nedávno mi jeden chlapík dal jeden originální bezpečnostní šroub s vyžužlaným "bezpečnostním" vnitřkem. Tak sem si s nim v dílně trochu zablbnul a jde to odvrtat jako normální ocelovej šroub třídy 8.8. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
standavfr Vloženo 9. Květen 2015 Sdílet Vloženo 9. Květen 2015 To víš že to nic extra není,akorát druhovýroba se ošmatlá rychleji,obzvlášť když se to bere vzduchem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kvitek Vloženo 9. Květen 2015 Sdílet Vloženo 9. Květen 2015 1) bezpečáky nikdy vzduchem, už jsem pár šroubu vařil a není to pěkná podívaná když máte ALU kola. 2) měl jsem nějaký japonský nebo co prodávali v autodoplnkách DM. Každej když jsem vytáhl ořech čučel jak puk bo to v životě nikdo neviděl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Pavka Vloženo 10. Květen 2015 Sdílet Vloženo 10. Květen 2015 Nj n. Taky sem viděl jednou dolování bezpečnostního šroubu z litýho kola svářečkou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bezname Vloženo 10. Květen 2015 Sdílet Vloženo 10. Květen 2015 Asi neobjavim teplu vodu ale preco setrit niekde kde sa to nevyplati? Ak dam za kolesa kopec penazi tak nebudem setrit par eur hladanim lacnych noname bezpecnostnych skrutiek. Ina vec je ak kupujem disky na ktore origo skrutky nepasuju kvoli sedlu ci dlzke skrutky. Mam na origo Skoda diskoch origo skoda skrutky. Pozor, lebo oproti tym predchadzajucim verziam je hlava skrutky aj bezpecnostny kluc sirsi a nemusi vojst do otvoru pre skrutku na inom disku. Vyhodou tychto skrutiek je aj to, ze ak si ich date na zimu na plechove disky a nie su utopene v disku, tak ich nikto nepovoli napriklad hasakom, kedze na skrutke je "objimka" ktora sa otaca. A k tym machrom co maju kufriky plne adapterov. Taketo sady maju v Skoda servisoch, to je pravda, no su to len sady na tie skrutky starsich verzii, kde "orech" zapadal do drazok vnutri skrutky. Tymto nevylucujem ze vsetko sa da ak clovek chce, no tieto bezpecaky su o kus dalej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kvitek Vloženo 10. Květen 2015 Sdílet Vloženo 10. Květen 2015 tak nebudem setrit par eur hladanim lacnych noname bezpecnostnych skrutiek. na toto právě čorkař čeká. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sven01 Vloženo 10. Květen 2015 Sdílet Vloženo 10. Květen 2015 No zisti ze nepojde povolit skrutka na kolese,tak zavola odtahovku a zoberie to cele... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Pavka Vloženo 10. Květen 2015 Sdílet Vloženo 10. Květen 2015 Bereme ted lidi který se "specializujou" jenom na kola. Ty nemaj k ruce odtahovku. A u kol je ještě výhoda, že nemaj žádný výrobní číslo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 12. Květen 2015 Sdílet Vloženo 12. Květen 2015 Mňa skôr zaujíma, že ako riešite adaptér. Nosíte ho stále so sebou, alebo ho máte niekde v aute uložený, alebo sa jednoducho spoliehate na to, že nedostanete defekt? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Pavka Vloženo 12. Květen 2015 Sdílet Vloženo 12. Květen 2015 Vozim v autě dva adaptéry. Jeden po ruce u sady na výměnu pneumatik a druhej kterej sem si koupil jako záložní zahrabanej někde hluboko v kufru spolu s náhradním bezpečnostním šroubem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flacek Vloženo 12. Květen 2015 Sdílet Vloženo 12. Květen 2015 Vozím ho neustále schovaný v autě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 12. Květen 2015 Sdílet Vloženo 12. Květen 2015 tam,kde má byť ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Pavka Vloženo 13. Květen 2015 Sdílet Vloženo 13. Květen 2015 Libero- Tohle není tajnej vypínač pro nastartování auta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 13. Květen 2015 Sdílet Vloženo 13. Květen 2015 tiež ho vozím tam kde má byť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 13. Květen 2015 Sdílet Vloženo 13. Květen 2015 Libero- Tohle není tajnej vypínač pro nastartování auta. však práve preto ho mám tam,kde má byť...čiže u rezervy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kvitek Vloženo 13. Květen 2015 Sdílet Vloženo 13. Květen 2015 Rovnou semka napište bydliště a nezapomeňte přidat ještě fotku kol, ať si čorkař může vybrat. Pak sem ještě napište kde a jak máte tajnej vypínač, kde máte vyvedenej konektor pro ř.j. apod... to jste fakt tak hloupí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 13. Květen 2015 Sdílet Vloženo 13. Květen 2015 hlúpi? ...a to prečo? ..že mám poistný kde má byť? ...má ho tam 95% vodičov ...o tajnom vypínači sa tu nebavme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Pavka Vloženo 13. Květen 2015 Sdílet Vloženo 13. Květen 2015 Já si dycky beru z auta palec z rozdělovače, to je na jistotu. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psurn Vloženo 14. Květen 2015 Sdílet Vloženo 14. Květen 2015 Adaptér vozím v autě, ale ne u rezervy, mám ho pěkně schovaný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
standavfr Vloženo 14. Květen 2015 Sdílet Vloženo 14. Květen 2015 Kvítku,zrovna ty můžeš někoho nazývat hlupákem,zrovna ty. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 14. Květen 2015 Sdílet Vloženo 14. Květen 2015 Mám dost, napíšete mu na třech stranách, že je blbej jak šlapací tank, a on stejně mele ty své bláboly a ještě přileje do ohně. Domnívám se, že z toho má cíleně prdel, není možné, že je někdo tak tupej! A jinak k tématu, vypínač mám schovanej, adaptér na svém místě-tam kde má být (protože když mi někdo vleze do auta, tak už je to jedno) a škrabku na sklo mám na tajném místě 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kvitek Vloženo 15. Květen 2015 Sdílet Vloženo 15. Květen 2015 mám z vás fakt srandu hlupáci. Kdejaká smažka si tady přečte kde máš bezpečák, cihlou ti rozbije vokno, vyndá si ho, nechá ti auto na špalkách protože taková vymaštěná smažka nepřemýšlí o tom ti čornout auto protože na to nemá. Ale ty se tady bude ohánět tím že když se dostane do auta tak je to jedno. Už s enedivím že je naše republika v takových sračkách. Takoví trubadůři byli vždycky posíláni do první linie, protože jim stačí říct že když položí život za vlast tak se dostanou do nebe kde na něj čeká 12náct pannen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
standavfr Vloženo 15. Květen 2015 Sdílet Vloženo 15. Květen 2015 Kvítku,my z tebe máme taky prču,neboj.Ty jseš takovej místní Pepek Vyskoč-Josef Vyskočil.Ještě nám prozraď,jak se taková smažka dozví,které auto je moje. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kvitek Vloženo 15. Květen 2015 Sdílet Vloženo 15. Květen 2015 fotky našich mazlíků... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.