Přejít na obsah

Good Bye Octavia1


PROCHY603

Doporučené příspěvky

14 rokov dozadu otec okamzite predal Favorita (bol v spickovom stave 37 tkm) za dobru cenu a kupil prvu octaviu. Skok to bol nenormalny. Cestovat na dovolenku Faťákom a Octaviou bol neskutocny rozdiel, hoci nasa 1,6 AEE GLX nema klimu. Auto mame do dnesneho dna, predavat sa nechystame. Ako priblizovadlo otcovi na dochodku postacuje. Po skusenosti s tymto autom som aj ja siahol po OIRS. Taktiez nechystam predavat. Auticko mi bude musiet vydrzat. A vlastne v aute mi nic nechyba (co sa tyka vybavy) a vykonovo??? :smich: Stačí! Ale.... ved to poznate.

Najvacsou devizou auta podla mna bol kufor a lego koncernovy system... plug and play. Dokupit, vymenit, prirobit hocico nebol problem. A svojim sposobom za uspech auta v nasich zemepisnych pasmach je aj urcity druh "patriotizmu" k skodovke. Teda u nas doma urcite. Ine auto ako Skoda u nas doma nebolo. Hoci svojho casu bol otec nakloneny k Pašíku... jednoducho mu bolo luto predat octavku, ktora mala za celu dobu poruchu spinača spiatocky, odisiel rozdelovac a vymenil som par ziaroviek.

Osobne si robim zalusk na OII RS face. Ostavam verny znacke.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...