majkl.s Vloženo 12. Březen 2014 Sdílet Vloženo 12. Březen 2014 Sice jsem věděl že to u mě nepůjde, ale stejně jsem to šel zkusit....budíky kódování přijmou ale nezůstane uložené, tj je tam pořád původní, ABS vyhodí rovnou chybu při kódování...hmm, smolík:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirdas Vloženo 12. Březen 2014 Sdílet Vloženo 12. Březen 2014 Já to taky před chvílí zkusil a taky bez úspěchu u mě žádná šance nebyla,mám 9/2009 jeden z prvních,ale co kdyby se stal zázrak,ale nestal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
voda13 Vloženo 12. Březen 2014 Sdílet Vloženo 12. Březen 2014 Tak tady hlásím úspěch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dasek82 Vloženo 21. Květen 2014 Sdílet Vloženo 21. Květen 2014 (editace) dneska sem zkousel to nastaveni pres maxidot bohuzel pokud chci ulozit hodnoty tlaku pneumatik napise mi to ze byli ulozeny a za 2 sek. mi to da zpetnou hlasku ze je nebylo mozny ulozit?? netusite nekdo co s tim? btw nove vozidlo rv. 2014 maxidot softw. 800 tusim Editováno: 21. Květen 2014, autor: dasek82 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 22. Květen 2014 Sdílet Vloženo 22. Květen 2014 Tam už je to vše jinak....dokážu nakódovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
big Vloženo 17. Duben 2016 Sdílet Vloženo 17. Duben 2016 Pánové potřebuji radu. Instalovat jsem TPMS tlačítko nakodoval jsem abs jednotku a budíky , ale tlačítko po zmáčknutí nic nedělá. Měla by se rosvítit kontrolka a pípnout .Potřebuji vědět na jakém pinu má být drát od tlačítka. Jednotku mám ABS Brakes (J104) Labels: 1K0-907-379-60EC1F.cl Part No SW: 1K0 907 379 BD HW: 1K0 907 379 BD Component: ESP MK60EC1 H31 0108 a drát jsem dal na pin 35. Yeti MR 05/2011. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
big Vloženo 17. Duben 2016 Sdílet Vloženo 17. Duben 2016 Tak beru zpět již je vše funkční závada byla špatný spoj na konektoru do jednotky abs nešel vůbec signál z tlačítka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aautojt Vloženo 17. Březen 2017 Sdílet Vloženo 17. Březen 2017 Pani potreboval by som helfnut,kupil som tlacidlo pripojil a po stlaceni nic nedela.potom som zistil , ze to funguje ked to stlacim esp+set , ale to mam asi spatne napinovane...? 2hnedy,3modry,4cierny,6cerveny-esp pin 35 .Viete mi helfnut? Dik Inak sstem pred tym siel len som to tlacidlo dorabal kvoli zene ( nedokaze to resetnut cez komp ) Este jedna otazocka , niekto to spominal ,ze sa da vycitat ci to ma ten system uz naucene atd ,neviete kde to vycitam? a hlavne ako.. Dik Borci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 17. Březen 2017 Sdílet Vloženo 17. Březen 2017 Není dovoleno se ptát na stejný problém ve vícero tématech. Duplicita baly smazána. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aautojt Vloženo 17. Březen 2017 Sdílet Vloženo 17. Březen 2017 mozem ta poprosit vies mi dat vlakno na temu kde sa to riesilo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 17. Březen 2017 Sdílet Vloženo 17. Březen 2017 Snad víš, kde jsi se před chvílí ptal? Ptát se můžeš jen v jednom tématu = tady. Víc o tom nemá smysl debatovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aautojt Vloženo 20. Březen 2017 Sdílet Vloženo 20. Březen 2017 Nikto? Pls Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkl.s Vloženo 20. Březen 2017 Sdílet Vloženo 20. Březen 2017 (editace) aautojt: Ses si jistej ze to tlacitko mas spravne zapojene? Pokud to funguje jen spolecne se stiskem tl.ESP tak to mas nejak divne zapojene. Podle ceho si to zapoji? Podle schematu na predchozi strance jsou zapojene na tlacitku piny 3,4,5,6 Ani ty barvy co pises nejak nesedi. Editováno: 20. Březen 2017, autor: majkl.s Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aautojt Vloženo 21. Březen 2017 Sdílet Vloženo 21. Březen 2017 Tlacidlo som kupil na ebay a pin 5 tam vobec nema :-( . Tiez mi to pride ze niektori z pinov je akoby do serie z esp.Na inom vlakne. som nasiel ze sa o tom bavil uzivatel Biggy aj som mu pisal,len zatim nereagoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aautojt Vloženo 21. Březen 2017 Sdílet Vloženo 21. Březen 2017 Skratka ma fungovat samostatne to tlacidlo nee spolu s ESP, tak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkl.s Vloženo 21. Březen 2017 Sdílet Vloženo 21. Březen 2017 Jj, funguje samostatne.Hod sem fotku toho tlacitka hlavne ty pinyOdesláno z mého EVA-L19 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aautojt Vloženo 21. Březen 2017 Sdílet Vloženo 21. Březen 2017 (editace) Jj zajtra odfotim,diki Editováno: 22. Březen 2017, autor: aautojt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aautojt Vloženo 1. Duben 2017 Sdílet Vloženo 1. Duben 2017 Bolo to zle napinovane uz vsetko ide ako ma.Dik majkl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 2. Duben 2017 Sdílet Vloženo 2. Duben 2017 toto je asi jedina vec co bych v aute ozelel ,funkcnost miziva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkl.s Vloženo 2. Duben 2017 Sdílet Vloženo 2. Duben 2017 aautojt: Hlavně že to funguje...ale jak koukam na ty fotky to tlačítko není pro Yetiho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aautojt Vloženo 3. Duben 2017 Sdílet Vloženo 3. Duben 2017 Jj,octavia...tlacitko je ine,ale vsetko ostatne je rovnake :-) a k tej funkcnosti dva kliky v pocitaci a 10€ dokazem ozeliet ked s tym jazdi moja zena a jej to moze pomoct :-) vysvetlil som piktogram ( zlta led) tak vie,ze musi kuknut kolesa :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 11. Duben 2017 Sdílet Vloženo 11. Duben 2017 mam v aute oba pasivni systemy a nic moc,spis to pomuze az pri skoro prazdnem kole Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aautojt Vloženo 12. Duben 2017 Sdílet Vloženo 12. Duben 2017 (editace) Aky je ten druhy pasivny system? Ten co ukazuje aj tlak nieje aktívny? Neviem,ja som to testoval tak,ze som stym jazdil po resete cca 200 km a potom trochu sfukol (vsetky na zaciatku 2.3) jednu na 1.8 a po 2 ci 3 km ma to upozornilo,cize toto mne vyhovuje (zene) necakam od toho nejaké extra zazraky :-) Editováno: 12. Duben 2017, autor: aautojt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zvíře 77 Vloženo 5. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2018 Zdravím všechny Yeťaky. Ta kontrola tlaku v pneumatikách je skvělá. Ale letos budu kupovat nové zimní pneumatiky tak věřím že se mi to určitě také změní a bude to hlásit chybu protože rozměry budou jiné než letní. Proto by mě zajímalo jak se dělá ta kalibrace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 5. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2018 Ja to delam tak, ze za jizdy po rovine rychlosti cca 80 km/hod zmacknu a nekolik sekund drzim to tlacitko na kalibraci tlaku v pneu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.