headerTDI Vloženo 1. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2010 Tohle mi přišlo ráno e-mailem, co si o tom myslíte je to reálný nebo je to zase nějakej hloupej řetězák Nové radary. Tímto Vás informuji o novém typu radarů policie ČR (viz.foto), které budou umístěny ve svodidlech na dálnicích a rychlostních silnicích. Informace je ze zdroje Policie ČR. Nejsou moc vidět, co ?! Tak dávejte pozor .... platí od nového roku. Předejte dalším kolegům, kamarádům, řidičům.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 1. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2010 Kurva doufáme, že je to jenom nějakej pitomej řetězáák ... // nadruhou stranu je to určitě zajimavéé - akorát je tu spousta vyspělejších zemí a nikde jsem nic podobného nezaregistroval. Nemyslíte, že by se to nejdřív jalo třeba v německu ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
die Vloženo 1. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2010 Je to hoax. http://hoax.cz/hoax/nove-radary-ve-svodidlech/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 1. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2010 HOAX.... NESKÁTEJTE NA VŠE CO VIDÍTE...A JE TO JIŽ STARŠÍHO DATA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alesxx Vloženo 4. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2010 No vypada to, ze to nekde asi funguje. Jenom doufam, ze to nebude u nas na kazdym rohu. Ne teda ze bych nedodrzoval rychlost, ale tech ruznych pravidel a omezeni je tolik, ze se v tom clovek kolikrat prestava orientovat. Vymluvit se pak na to, ze jsem znacku nevidel proste nejde. Me ale vadi jedna jina vec. Co rikate na ten radar v tom tunelu na Prazskem okruhu? Je tam 80, vzdycky dodrzuju a presto vzdycky me vyfoti. Cerveny blejsknuti se neda nevsimnout. Jednak se vzdycky leknu, co se deje /ted uz teda ne, uz jsem si zvyknul/. Ale hlavne se mi to nelibi z duvodu ochrany soukromi. Co me ma co kdo fotit bez myho souhlasu, kdyz nepacham zadny prestupek? Vsichni si hrajou na ochranu soukromi a osobnosti a takovyhle zverstvo si nechame libit? Co je komu do toho ze tam projizdim? Preci je divny bejt nekde evidovanej kde jsem byl a v kolik hodin. Nereknu, kdybych jel rychle, tak pro dukaz nemam problem, ale proc me to foti i kdyz jen projizdim? To to vadi jenom me? Nebo mate podobny nazor? Nechtelo by s tim neco udelat? Ja napriklad kdyz projizdim, tak vyplaznu jazyk a ukazu fakace. Pripojite se nekdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 4. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2010 je to uplne stejny radar jako pouziva mestska v Praze, takze foti kazdeho, pocitac by to pak mel vyhodnotit kolik si jel a fotky kdese jelo v povolenem rozmezi by se meli smazat. ja treba jezdim se sklopenym stinitkem, jsem vysokej, takze kdyz to blejske tak mi neni videt hlava a mam to, i kdybych se do rozmezi trochu nevesel, neni me videt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fidzi Vloženo 22. Únor 2011 Sdílet Vloženo 22. Únor 2011 nějak se toho nebojím,jsem pojištěn proti pokutám Pojišťovna Slávia toto pojištění má a jmenuje se Kryštof,mrkněte na to http://www.slavia-pojistovna.cz/pojisteni-krystof jezdím totiž hodně po republice i mimo ní,takže jsem free Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 22. Únor 2011 Sdílet Vloženo 22. Únor 2011 fidzi: jenze nejde o pokutu, jde o to ze kdyby nekteri z nas prisli o papiry, tak se stanou nezamestnanymi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.