Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

snehem a ledem ja uz ne pac jsem tam narval karton a ted me nan nepada zadny bordel. mno mne se drzi teplota kdyz jedu tak na 75 stupnich a kdyz to drzim pod plynem do kopce tak max 85stupnu tak jsem to zakryl ale nedoslo vubec k zadne zmene tak musim juknout na termostat a vymenit jej:/

Vloženo

Ahoj,

dnes ráno jsem přezul na zimní a každou chvíli mi "dře" kolo o vrstvu zmrzlého sněhu. po hodinové jízdě jsem z každého kola odsekal asi kilo ledového sněhu, ale stejně mi ještě prvé přední kolo někde dře.

Potýkáte se s tím někdo taky?

PS: auto má sériový podvozek

Díky

Vloženo

Brice84 : Ahoj mno ja mam 16 palcove kola 205/55 a zatim problem nemam ale na felicii mi to dela dost casto ale tam mam zase pro zmenu 14 palcove kola jake mas ty rozmery kol?

PROCHY603 : mno tak kdyz jsem dojel do prace na teplomeru byla teplota 70stupnu a v nadobce jsem nameril tu samou teplotu laserovym teplomerem.

Vloženo (editace)

Brice84 : Ahoj mno ja mam 16 palcove kola 205/55 a zatim problem nemam ale na felicii mi to dela dost casto ale tam mam zase pro zmenu 14 palcove kola jake mas ty rozmery kol?

205/55 R16 ET37 plechové disky 7J

Editováno: , autor: Brice84
Vloženo

Vcera jak chumelilo tak jsem stal na krizovatce a kolem projizdel novy superb byl uplne cely olepeny snehem ze nebylo z boku videt ani kus plechu jen kola jak se tocila nekomu to dela nekomu ne kdo vi cim to je. mozna kolik je venku stupnu atd..

Vloženo

Co se týče té teploty vody tak už jsem to taky pozoroval.Sice jsem neměřil vodu a neporovnával s budíkama,ale přes zimu se mi motor nebyl schopný zahřát na 90 stupňů.V létě to je v pohodě.V zimě jsem pod 90sátkou.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...