Publikováno Prosinec 2, 201014 r Zdravim lidicky kdo z vas zakryva na zimu uplne cely chladic? Upraveno Prosinec 2, 201014 r od JanSuperb
Prosinec 2, 201014 r Autor snehem a ledem ja uz ne pac jsem tam narval karton a ted me nan nepada zadny bordel. mno mne se drzi teplota kdyz jedu tak na 75 stupnich a kdyz to drzim pod plynem do kopce tak max 85stupnu tak jsem to zakryl ale nedoslo vubec k zadne zmene tak musim juknout na termostat a vymenit jej:/
Prosinec 2, 201014 r Ahoj, dnes ráno jsem přezul na zimní a každou chvíli mi "dře" kolo o vrstvu zmrzlého sněhu. po hodinové jízdě jsem z každého kola odsekal asi kilo ledového sněhu, ale stejně mi ještě prvé přední kolo někde dře. Potýkáte se s tím někdo taky? PS: auto má sériový podvozek Díky
Prosinec 2, 201014 r Autor Brice84 : Ahoj mno ja mam 16 palcove kola 205/55 a zatim problem nemam ale na felicii mi to dela dost casto ale tam mam zase pro zmenu 14 palcove kola jake mas ty rozmery kol? PROCHY603 : mno tak kdyz jsem dojel do prace na teplomeru byla teplota 70stupnu a v nadobce jsem nameril tu samou teplotu laserovym teplomerem.
Prosinec 2, 201014 r Nabuduce napis hned ze si zmeral teplotu vody a bola rovnaka jak na budikoch. Auto ked ti aj zle kuri tak potom mas vadny termostat. Upraveno Prosinec 2, 201014 r od PROCHY603
Prosinec 2, 201014 r Brice84 : Ahoj mno ja mam 16 palcove kola 205/55 a zatim problem nemam ale na felicii mi to dela dost casto ale tam mam zase pro zmenu 14 palcove kola jake mas ty rozmery kol? 205/55 R16 ET37 plechové disky 7J Upraveno Prosinec 2, 201014 r od Brice84
Prosinec 2, 201014 r Autor Vcera jak chumelilo tak jsem stal na krizovatce a kolem projizdel novy superb byl uplne cely olepeny snehem ze nebylo z boku videt ani kus plechu jen kola jak se tocila nekomu to dela nekomu ne kdo vi cim to je. mozna kolik je venku stupnu atd..
Prosinec 2, 201014 r Co se týče té teploty vody tak už jsem to taky pozoroval.Sice jsem neměřil vodu a neporovnával s budíkama,ale přes zimu se mi motor nebyl schopný zahřát na 90 stupňů.V létě to je v pohodě.V zimě jsem pod 90sátkou.
Prosinec 9, 201014 r Téma vhodné na zimu ne? Zítra tam dám karton z Lidlu. Protože i moji známý nakupují v Lidlu!
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.