Přejít na obsah

PP se nuluje po 20ti hodinách


tomekp

Doporučené příspěvky

Nazdar chlapi, 3/4 roku jsem podezrival manzelku, ze mi nuluje dlouhodobou pamet (2) PP. Casem jsem ale vypozoroval, ze se mi dlouhodoba pamet sama nuluje po 20ti provoznich hodinach. (Manzelce jsem se omluvil :prc: ) Byl jsem tento tyden na garancni prohlidce po 30ti tis. km, tak jsem techniky v autorizovanem servisu Skoda poprosil, at mi PP prenastavi tak, aby se dlouhodoba pamet nulovala po 99 provoznich hodinach, jak uvadi vyrobce ve sve prirucce. Odpoledne mi technik sdelil, ze to pres diagnostiku prenastavit nejde kol103 ze na to nemaji zaskrtavaci policko v software :blink: Jinak PP funguje tak, jak ma. Nemam Maxika, jen multifunkcni displej. Sam tomu neverim, ze to nejde. Pry kontakruji vyrobce, jestli to jde resit :kol-132:

Kdyz jsem auto koupil, tak mi po mesici provozu v tom samem servisu menili na zaruku pristrojovy panel, nebot bylo praskle plexi. Jestli to blblo i se "starymi" budiky nevim, neb jsem byl ovinen novou karou :kol-131:

Nevite nekdo, jak a cim se to da nakodovat, kdyz to autorizak nezvladne? :help:

Me auti: OII facelift liftback, 1.6 MPI, r.v. 2009 (m.r. 2010), Ambiente Plus

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Odbýt jsem se samozřejmě nenechal a jejich přístup je vstřícný, spíše mě zaráží, že takovou věc nejsou schopni řešit hned. Hardware je podle mě v pořádku. Myslím si, že je to čistě softwarová záležitost. Navíc nechat je to zase vyměnit, je koledovat si, že se mi v palubce usadí cvrčci a budou cvrkat a cvrkat... Z toho pohledu by byl lepší prcek... :-D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...

Ahoj, mam rovnaky problem, AUTO OII facelift liftback, 1.6 MPI, r.v. 2009 (m.r. 2010), Classic, povodne bez PP, ale vymenou podvolantovej jednotky a packy som dal v orig. skoda servise dokodovat a namontovat kvoly zaruke (prva a posledna vec ktoru zvladli a to som im dal presne kodovanie a postup).

Problem - nuluje sa mi po case nahodnom, dlhodoba spotreba, teraz som od teba cital ze po 20h, tak to budem sledovat.

Riesenie- v Skoda servise nemaju new SW ani firmware, tak oznamili ze sa to stava a nevidia to ako zavadu.

Napis ci vobec a ako si to vyriesil. Posledna moznost je zmena za MAXiDOT...

- Inak v skodovke mi vymenili iba sviecky v zaruke, ked som tam bol asi 3x ze mi padaju otacky po nastartovani a kolisa elektrika...

- Na vadne lozisko zasa povedali ze mam zle zjete gumy pretoze jazdim sam v aute (15 000km na letnych aj zimnych)...

- celkovo posledne roky skusenost zarucnych oprav v origo servisu ci Skoda, Ford a ine su na bode mrazu... skorej si zaplatit za vlasne peniaze mistra z fora... som sklamany :kol-43:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

No, ja jsem se dival do prirucky pouziti vozidla a tam je uvedeno, ze pocitadlo se nuluje po 99:99 hod. provozu Kolega ma asi o 5 minut mladsi (dvojce) auto - zaroven jsme ho objednali a bylo vse uplne stejne vcetne vybavy a barvy. Jemu se nuluje PP po 99:99 a mne po 20 hod. provozu. Tak je asi neco spatne. Jedinny rozdil mezi auty je to, ze ja jsem reklamoval praskly pristrojovy stit, tak mi tam dali fungl novy... Nakonec jsem si zvykl a uz me to i prestalo stvat. Clovek si hold zvykne na vsechno.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...