stihacka Vloženo 2. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2008 Zdar chlape. Prosim tě, po čtení tohohle fora jsem se dočetl dost zajímavých info, ale nikde jsem se nedočet něco přesnějšího. Koukal jsem na tvoji oktu a vypadá supr. Já mám r.v. 98 a chci do něj dát RS nárazník..koupil jsem si LK světla a čirý blinkry, ale chci ten RS nárazník. Je nějakej velkej problem s tim samotnym přendáním nárazníku co se týče výstuhy pod nim, jde to tam nandat popř. jde náraznik nějak vykytovat, aby seděl i pod světly? zatim díky za odpověď a prosím zašli ještě nějaký fotky na sksman@seznam.cz at mám nějakej podklad jak a co dělat. zatim díky Ty LaK prodej a za ty peníze kup face, něco přidej a hoď to komplet na face RS. Už jen proto že face světla svítěj mnohem líp. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 2. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2008 Vyjde to i možná i levnějc než to předělávat a pak dát 3litry za lakování nárazníku. Takže bych koupil i face světla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pointfrost Vloženo 9. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2008 Máte nějaké zkušenosti s tímto? http://www.skodadily.cz/tuning-skoda-octavia-fabia-rs.php Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brťa Vloženo 11. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2008 Prodavam RS narazniky. Neni problem si to vyzkouset jak to bude sedet Ja osobne mam na Octavce taky RS naraznik ale mam r. v. 99 takze mam fuk mezi svetly a naraznikem. Je potreba svetla z novejsiho modelu a maska to samy. Zdar chlape, hele prosim tě, jak moc velká je ta mezera mezi těma svetlama a maskou? díky za info Brtas, odpovez prodim na mail, sem moc nechodim.díky sksman@seznam.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 13. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2008 Prej chlape... Sorry za OT. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra13 Vloženo 5. leden 2009 Sdílet Vloženo 5. leden 2009 prosím dobré duše, může mi někdo helponout s těma 8 pinovejma konektorama? Na vrakáči nic, v autorizovaným servisu mi řekli, že to neni náhradní díl, takže taky nic. Kde sehnat, objednat nebo máte je někdo? díky Ondra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 Například tady stačilo říct face svorkovnice http://www.2r.cz/ stála 200Kč jedna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra13 Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 díky, už jsem se sehnal dneska po cestě domů v Mariákách, ale hold v Plzni u TA mi tvrdili, že to objednat nejde, protože je to součástí vozidla a tudíž neobjednatelný díl (ale jaký díl součástí vozdila neni že jo?) až dodělám na face, budu se snažit udělat návod pro ostatní.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 10. leden 2009 Sdílet Vloženo 10. leden 2009 Budu davat na predfaceliftovou octu RS naraznik upravenej na puvodni svetla, jedna se o 1,6 55kW takze problem se sanim nebude a chtel bych se jeste ujistit, ze nebudu muset upravovat vyztuhu narazniku. V pripade ze necham puvodni svetla, bude stacit jen prehodit narazniky bez dalsich uprav, je to tak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra13 Vloženo 10. leden 2009 Sdílet Vloženo 10. leden 2009 Budu davat na predfaceliftovou octu RS naraznik upravenej na puvodni svetla, jedna se o 1,6 55kW takze problem se sanim nebude a chtel bych se jeste ujistit, ze nebudu muset upravovat vyztuhu narazniku. V pripade ze necham puvodni svetla, bude stacit jen prehodit narazniky bez dalsich uprav, je to tak? jo face nárazník na starou lištu padne, problém by byl jenom s face světlama, ale když něcháš ty původní mělo by to být bez problémů. Jen ta starší maska nebude dolíhat přesně k hraně nárazníku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 10. leden 2009 Sdílet Vloženo 10. leden 2009 Ok to jsem potreboval vedet. Nevim co je lepsi, bud necham starou masku, ktera bude sedet se svetlama a ne s naraznikem a nebo dam novou masku ale ta zase nebude sedet se starejma svetlama. Myslim ze lepsi bude nechat starou masku, ta mezera neni az tak velka podle fotek co sem tu nasel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra13 Vloženo 10. leden 2009 Sdílet Vloženo 10. leden 2009 jo každopádně to po výměně prokoukne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
-Martin- Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 brzo budu předělávat předek taky na RS, otázka na vás, jde přepinovat na novej konektor i bez vypichováku ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 Hodne spatne, ale jde to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra13 Vloženo 14. leden 2009 Sdílet Vloženo 14. leden 2009 s prvním konektorem jsem se trápil asi půl hodiny a další jsem měl do 10 minut všechny napiš SZ. pošlu fotky a návod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 brzo budu předělávat předek taky na RS, otázka na vás, jde přepinovat na novej konektor i bez vypichováku ? Jde to buď to velkým spínacím špendlíkem, nebo drátkem! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 Já když jsem potřeboval vypíchnout nějaké dráty, tak jsem na to použil 2 malé tenké hřebíčky, které jsem zbrousil do patřičného tvaru (udělal jsem takovou plochou špičku, aby se to podobalo k origo vypichováku) a pak to šlo jak po másle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra13 Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 snad to někomu pomůže.. udělal jsem to narychlo, tak když bude mít někdo připomínky na vylepšení, předělám to prepin.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 Pěkný! Super práce! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 Myslím, že návod jak je stručný, tak je dost výstižný, dobrá práce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alik.195 Vloženo 26. leden 2009 Sdílet Vloženo 26. leden 2009 Taky se chystám předělat na FACE a zajmalo by mně na kolik asi vyjde nástřik předního nárazníku (RS) + maska. Jsou to nové a nepoškozené díly ale jiná barva. Na kolik vás to asi vyšlo? :help: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FIENDMAN Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 Hojte už v tom mám galimatiáš..... Jen se zeptám je potřeba upravit předface nárazník, když budu dávat face světla???Vše jine vím, že upravit vyztuhu a elektřinu ale jde mi o to, jestli je jen vymněním nebo budu muset řezat ten starej nárazník.Mám oktu 99 a koupil sem světla face.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepinoTDi Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 starou výztuhu budeš řezat, já taky řezal face řezat nemusíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paul_tdi Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 no ptal se ale na narazník ne??to přesně nevim bo ja to menil komplet....ale tady se to řeší takže asi ano,protože světma bodou vic dopředua zkosene!!! návod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paul_tdi Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 Taky se chystám předělat na FACE a zajmalo by mně na kolik asi vyjde nástřik předního nárazníku (RS) + maska. Jsou to nové a nepoškozené díly ale jiná barva. Na kolik vás to asi vyšlo? mě narazík z lištou kolem cca 3000 kč,ale v tom bylo ještě svařovani plastu bok byl trhly cca5cm,nic moc..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.