Přejít na obsah

Krtík27

Uživatel
  • Počet příspěvků

    10
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení Krtík27

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Jak to je s tou komunitou u Leona, je to vážně o tolik horší jestl ise můžu zeptat?
  2. Rapida jsem měl tři roky, najeto nějakých 80k (nepamatuju si to přesně) a pak mi ho ukradli. Jediný způsob jak mě zbavit Rapida je mi ho ukrást. Šel bych do něj znovu a půjdu. jediné, co mi na něm vadilo byly možná až treochu moc měkké zadní tlumiče. Jak tady řešíte uskakování zadku na nerovnostech tak to se mi nedělio nebo jsem hodně nepozorný
  3. Přešel jsem ze staré Felicie, kterou jsem nenáviděl, ale dovezla mě z bodu A do bodu B. Odhlučnění, akcelerace a výkon do kopců, velikost kufru a celkově prostor vevnitř a spotřeba. To jsou jenom základní věci, které můj Rapid měl lepší než stará Felicie. Od té doby, co mi ho ukradli, jezdím zase s Fildou a to je fakt hrůza. Budu kupovat Rapida znovu.
  4. Tak já se taky pochlubím se svou nehodou s Rapidem. To tehdy nebyl můj rapid ale kamaráda. Jeli jsme od něho z domu a před koncem vesnice je 12% kopec, seprentiny, vpravo kopec nahoru pokračuje a vlevo je dole spád a nějakých 20 metrů dole pak pěkný lesní potok. No kdyby tam nebyla ta cesta tak je to krasne msto pro lesní zvěř a to je i když tam ta cesta je. No a my oba víme že tam běhají srny ale to prostě nečekáš. Náraz to byl teda pořádný a už si to nepamatuju přesně ale vylezli jsme z auta na druhé straně cesty (u toho spádu) a kámoš se podíval na srnu nebo co z ní zbylo a hodil z toho srázu šavli. Kvůli toho zážitku jsem si koupil Rapida o rok později.
  5. Krtík27

    tajny vypinac

    tak ne tajné spínače, ale imobilizé a když jste tak nešťastní z elektriky tak to elektro-mechanický imobilizér, ha
  6. No to je paráda. Jak si ho chráníte? Máte nějaké zabezpečení? Já měl a bylo to ...... platné.
  7. Krtík27

    tajny vypinac

    Jaké jsou ty normální možnosti zabezpečení o kterých mluvíš? Mně před nějakou dobou ukradli Rapida a zajímalo by mě co jsem udělal špatně tj. jestli moje volba zabezpečení byla "nenormální".
  8. V ukradených Rapidech z roku 2016 bude bohužel i ten můj
×
×
  • Vytvořit nový...