Přejít na obsah

Pepa Kvapil

Uživatel
  • Počet příspěvků

    7
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

600 zobrazení profilu

Oznámení Pepa Kvapil

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. V práci u OII FL svítila kontrolka prasklé žárovky, ale všechny žárovky svítily. Všim jsem si, že zadní obrysovky u levého světla svítí některé víc, jiné míň. Vyměnil jsem všechny žárovky tak, jak mají být podle Wattů, ale bylo to stejné. Pak mě napadlo rozdělat svorkovnici u světla a jeden pin byl zoxidovaný a opálený. Po očištění pinu svítilo světlo normálně a chybu už nehlásí. Odesláno z mého LT30p pomocí Tapatalk
  2. Prosím, jde mřížka namontovat jednoduše bez demontáže chladiče? Tedy jen otevřít kapotu a nacvaknout?Jinak já měl problém také s únikem kolem bílé zátky a nechal jsem vyměnit klimachladič v Cardiagnostik za nový klimachladič na FL II na kterém se už dá vysoušeč měnit zvlášť.
  3. Ano, rozdělat. Jestli ty plasty nedrží šroubkama, ale je to jen secvaklé do sebe, jako dálkové ovladače, tak doporučuju rozdělat to kytarovým trsátkem.
  4. Ve škodovce v regálu (ne tedy ze sudu) a na pumpách litr oleje SHELL Helix HX7 diesel AV 5W-30 stojí 730,- až 750,-Kč a v CC-autodily stojí 192,-Kč. Na několika e-shopech je vysvětlení, že přes oficiálního distributora do ČR jsou ceny olejů vysoké. Proto se například oleje Shell vozí přímo z Belgie a tedy se s cenou dostanou dolů. A tomu věřím. Lahve s olejem jsou originálně zalepeny i zavíčkovány. Takže můj názor je, že se nemusíme bát nakupovat levný ale značkový olej Shell, Castrol,... v ověřených e-shopech.
  5. Na OII 2008 jsem měl Stream a černý rámeček. Dnes jsem ve Škodovce koupil rámeček na Bolero ze Superba a když jsem ho šel nacvaknout, zjistil jsem, že není stejně černý jako původní rámeček, ale tmavě šedý, vlastně stejného odstínu, jako Bolero. Vyrábí se i černý? Nemyslím lesklý černý. Nebo jsou rámečky v barvě rádia? Stream je černé - černý rámeček. Bolero je tmavě šedé - tmavě šedý rámeček. Je to tak OK?
  6. Moc hezký. Líbilo by se mi to ve spojení této kamery http://www.skoda-par...x?polozkaID=392 a s přehráváním filmů. Ale pouštět se do toho nebudu.
×
×
  • Vytvořit nový...