Přejít na obsah

1.3 MPI horí podlaha od výfuku


majo2

Doporučené příspěvky

Páni prosím poraďte:

Mám Feldu 1997.. 1,3MPI .. 150tis km. Doposiaľ v pohode až minule zrazu motor stratil výkon, po zošlapnutí plynu "napodlahu" bol ako gumový, netahal, na štyrku šiel max. 70km/h. Ubral som plyn, išiel som pomaly domov ale kým som dorazil začalo sa mi dymiť spod vozu. Našťastie som to stihol ofúknuť hasiacim prístrojom CO2. Výfuk - jeho stredná časť bol úplne žeravý a od neho chytala farba na podlahe cca v mieste kde je odspodu pripojené lanko ručnej brzdy.. V súkromnom servise vymenili lambda sondu a katalyzátor, tiež zadnú časť výfuku s tlmičom. Vraj to bolo tým, že bol čiastočne upchaný výfuk. Neviem, mne sa zdá že nespálená zmes šla do výfuku a tam musela horieť. Sviečky sú tiež vymenené. Po dvoch dňoch zo servisu sa závada opakuje znova, teraz ale viem, že kým je motor studený tak pekne v pohode naštartujem a možem prejsť tak 20 km. Potom musím počkať asi 30 min, kým vychladne. Tak som dnes na etapy dorazil do iného "značkového" servisu Škoda, na test motora. Výsledok testu: NIČ SME NEZISTILI, váš voz je vporiadku. Skoro ma porazilo.

Viete niekto čím to može byť??? :help:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak musíš technika vzít na menší výlet, až to začne blbnout, ať se ukáže.

Každopádně to slyším poprvé. A asi to bude taky nějaká hovadina jako teplotní čidlo, čidlo klepání, váha vzduchu, špatnej dotek v konektorech nebo něco takovýho. VAG nemusí hlásit žádnou chybu, když se ŘJ řídí špatnejma hodnotama (ne nesmyslnejma, to potom spadne do nouzovýho režimu a chyba se zapíše). Jinak bych preventivně vyměnil i střední díl výfuku, aby bylo zaručeno, že je taky v pořádku. V nejhorším to bude dělat samotná ŘJ.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 5 let později...
  • o 1 rok později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...