Elektrika - Stránka 3 - ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz Přejít na obsah

• Aktuální příspěvky

• Zajmavej článek    https://www.kudyznudy.cz/aktuality/rozhlednete-se-mame-pro-vas-pres-100-vyletu-na-ne?fbclid=IwY2xjawJyGCRleHRuA2FlbQIxMQABHqZ6EFvG1SJAi3_SmGqRMuDnX40HgcwI9UWFxnhqPjtY0WfDNUEDxtNhTOtK_aem_4-Ck661cjyaA_Fft4WNdcg
    • Čaute! Potreboval by som poradiť s Fabiou 1, mám diaľkové zamykanie no občas dvere u vodiča sa nezamknú, keď trošku ťuknem do knoflíka na zamykanie, zrazu po viacerých pokusoch sa zamkne a s odomykaním je väčší problém, tam to skoro vôbec nefunguje, musím odomknúť ručne, ale ostatné dvere fungujú normal. Kde by mohla byť chyba? Baterky do kľúčov sú vymenené. Za vašu pomoc vám veeeeeeeľmi ďakujeeem 💝💪
    • Ja si myslím, že iba potrebuje výhnať pavúkov z výfuku. Ďalšia vec je, že ak akceleruješ, tak cítiš Nm ako ťa tlačia do sedadla,  v čom sú silnejšie TDI a TSI na tom podobne ale ak si zmeriaš čas akcelerácie a porovnáš rýchlosti, tak TSI je iný level. Podobný pocit som mal zo slabšieho 110 kW 2.0 TDI v G8 nedávno v kamarátovom aute, že aké je silné, ale realita je taká že kamoš mal prevodovku celý čas v režime S a reálne rýchlosti vlastne neboli také ohurujúce. Len ten točivý moment je naozaj cítiť. 
    • Ten napínák D je dokonce dle Etky zakázáno montovat, kdyby nejspíš servisy měli Dčka skladem. Každopádně Fko pomůže jen dočasně, taky jsem ho dával na cca podobných km. A stejně to po pár tis.km začalo rachotit. 
  • Vytvořit nový...