Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Váš Roomster

Fotky Vašich Roomikov

1. Zahájeno uživatelem galeo,

Konečne som nahodil letné a bol ho prevetrať. Je to fotené mobilom, ale snáď niečo vidieť.

• 5 odpovědí
    • 1,7tis zobrazení
  2. Zahájeno uživatelem bojler,

Už se to dával na žádost do novinek, tak to hodím i sem. Tatínek se po deseti letech a osumnácti dnech rozloučil s babičkou OI SLX TDI a po dobrých zkušenostech nakonec rozhodl pro R. Oproti mojemu jsem přidal vyhřívané trysky ostřikovačů, po zkušenostech se špiněním světel a se znalostí frekvence čištění tatínkova auta ostřikovače světel. Přibyl jinak mimo příplatkovou výbavu parkovací asistent (zatím mě moc nenadchl), síťový program (rozebrali sme si, je to fakt dobrý) a signalizace nezapnutého pásu (tatínek se holt nebude pásat při první zatáčce). Kvůli nezvyku tatínka se nekoupila loketní opěrka (za deset let ju nikdy nezkusil) a nebral jsem pro ně ani panoramatickou…

3. Zahájeno uživatelem vasektuner,

Tak tady vam predstavuji sveho roomana je 1,6 16v scout na 17palcovejch kolech dale ma prosklenou stechu coroner mlhovky nataceci bihalogeny ostrikovace svetel tazny zarizeni parkovaci senzory dalkovej central vsechny okna v el. + zrcatka v el. digi klima maxidot tempomat kontrola tlaku v pneu kozenej paket chlazena schranka nastvitelny a vyhrejvany sedadla loketni operka alarm 8airbagu esp triramenej volant a mnoho dalsiho!!!

• 20 odpovědí
    • 3tis zobrazení
  4. Zahájeno uživatelem Eda66,

Jak se vám líbí???? Máme ho od 16.11. najeto 300km.Vse slape.Jen jedna velmi záludná věc kterou nemůžu rozchodit.A to od škody.Místo climatyka jsme dostaly obyčejnou mechanickou klimu. Máte někdo stejný problém????Nevíte jak se bránit????

• 12 odpovědí
    • 3,4tis zobrazení
  5. Zahájeno uživatelem Lukasm,

Toto je můj Roomster Scout

• 24 odpovědí
    • 5tis zobrazení
  6. Zahájeno uživatelem Rumík,

Tak dnes jsem si dojel pro nového člena :-) Rumík 1,2 TSI 63KW Style , paket Style Plus. Do budoucna plánuji Maxidot. Tempomat namontován :-) Foto pořízené při prvním kontaktu, ten den přivezeno od výrobce z MB.

• 1 odpověď
    • 1,9tis zobrazení
  7. Zahájeno uživatelem viktor_pu,

Zdravim vsetkych, pred troma tyzdnami som sa stal stastnym majitelom Roomstra. Ma jeden rok, najazdenych 14 000 km, motor 1,4, 63 kW, vybava Style plus. Super auticko, dufam, ze bude dobre sluzit. Pripajam foto s predchodcom naseho Roomstra (Peugeot 307 SW), ktory ma uz teraz noveho majitela... plus foto este od povodneho majitela...

• 6 odpovědí
    • 1,9tis zobrazení
  8. Zahájeno uživatelem ret33,

Rumstar Tak malé doplnění. 1.4 16 V, r.v. 2008. Neokoukaný kola a nějaký maličkosti Ty kola sou fakt dobrý. Hodil by se nějaký interiér. Ale protože auto hlavně slouží, není nikdy dost čistý na fotku. Chcete je ? Obyčejná fotka, neobyčejné číslo. To už je dávno. Hra Chcete koupit airbag na vrakáči, nebo máte známýho, co Vám ho sežene výhodně ? Doufám, že C je správně.

• 13 odpovědí
    • 2,1tis zobrazení
  9. Zahájeno uživatelem buko2760,

Moje nové přibližovátko, zatím mám jen jednu fotku, moc jsem jej nefotil. O víkendu přidám další. Mám jej asi 2 měsíce. Je to 1,9 TDI, měnil jsem za Octavii I 1,8T 20V. Zatím jsem mile překvapen a spokojený. Z výbavy v autě chybí snad jen tempomat ( ten budu brzo dodělávat ), navigace, vyhřívání sedaček a ještě pár nepotřebných maličkostí ))))

• 6 odpovědí
    • 2,3tis zobrazení
  10. Zahájeno uživatelem rudko25,

Takže konečne som sa dostal k tomu, aby som troška pofotil môjho Roomika....aj keď na nákupe, hehe 1.2 HTP 51kw, Style, + construct, + zadné repro a rezerva, predĺžená záruka na 60t km.

11. Zahájeno uživatelem L 3000,

Ahojky Všichni!!! Stal jsem se hrdým majitelem ROOMSTERA DUO,1.2 HTP 51kw. A rád bych mezi vás majitele Roomstíků. Mám ho jen chvilku,ale jsem zněj naprosto unešenej , přiznám se,že mě příjemně překvapil,koupil jsem ho hlavně kvůli vnitřnímu prostoru,to víte mám dvě dítka . A samo si mě dostal jeho vzhled!!! Jízda je sním velmi příjemná.

• 15 odpovědí
    • 1,9tis zobrazení
  12. Zahájeno uživatelem Fan!s,

Roomster 1,4 Tdi 59Kw (CIMBU 71Kw) Scout + Climatronik + Paket Active (ESP, 17" kola) + Mlhovky s Corner funkcí + N1

• 22 odpovědí
    • 4,1tis zobrazení
  13. Zahájeno uživatelem wrc99,

Nazdar lidi, tak dneska jsem si byl pro roomstera. Je to 1.6 16V ve Sportu s několika věcmi navíc...

• 11 odpovědí
    • 2,5tis zobrazení
  14. Zahájeno uživatelem Maverick,

Tak par info: Je to 1.6 16V 77kW, vybava Comfort + par nejakych drobnosti extra.

• 140 odpovědí
    • 20,7tis zobrazení

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.