Přejít na obsah

Magazín

výběr toho nej ze stránek SKODAHOME.cz

3830 témat v tomto fóru

• 0 odpovědí
    • 604 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 383 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 315 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 479 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 309 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 580 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 464 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 269 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 463 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 424 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 461 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 495 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 595 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 442 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 545 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 453 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 461 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 471 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 432 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 369 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 357 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 553 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 358 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 617 zobrazení
  1. Nová aplikace MyŠkoda

• 0 odpovědí
    • 792 zobrazení

• Aktuální příspěvky

• letni kupovat na konci leta,nebo podzim.ted sezona a ceny vzhuru.jinak jokohamy super gumy,měl sem na 2autech.letní i zimní.jak budou za rozumnou cenu-ber.
    • Viděl jsem taky, jak někdo ty molitany horkovzdušnou pistolí "zatavil" do igelitové fólie.
    • Super, moc ďakujem za radu, zase som o niečo múdrejší. Jednoducho keď budem prichádzať ku križovatke a akurát tam bude naskakovať červená (a viem že ide o križovatku s dlhou prodlevou), zastavím a nahodím neutrál. Keď prídem na križovatku kde už červená svieti zastavím a nechám proste zaradené D/S.   Ešte raz vďaka všetkým, ako som vravel je to moje len druhé auto s automatom, ale toto DSGčko sa správa úplne inak než to čo som mal v staršom superbe tak som si nebol istý ako sa k tomu chovať.   S pozdravom Honza
    • Dnes jsem koukal na ty moje Dunlopy, vzorek 5-6mm, rovnoměrně sjeté, guma bez prasklinek atd. Takže s nimi tuto sezonu strpím. Ono kupovat letní gumy v tento okamžik, když to vyloženě nepotřebuju je stejně blbost, což dokazuje na heurece graf cen např. těch pneu Yokohama. Prostě si počíhám na příznivější ceny v průběhu tohoto nebo příštího roku.
    • @JirikHL Konečně někdo, kdo to vše uvedl na pravou míru.    Někteří neumí číst a tahají sem problematiku (zvýšení volnoběhu na neutrál), která vůbec nebyla předmětem tématu a akorát to mátlo všechny diskutující. 
  • Vytvořit nový...