Přejít na obsah

Magazín

výběr toho nej ze stránek SKODAHOME.cz

3905 témat v tomto fóru

• 0 odpovědí
    • 585 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 726 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 1.8k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 683 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 832 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 397 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 738 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 705 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 528 zobrazení
  1. Bentley Continental GT

• 0 odpovědí
    • 631 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 637 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 499 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 493 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 632 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 835 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 828 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 604 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 637 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 794 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 292 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 487 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 199 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 725 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 869 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 631 zobrazení

• Aktuální příspěvky

• Hej dobrý nápad taky mě to napadlo , ale divné mi přijde to že svíce by sa podle mě postupně degradovaly .. ono toto je také ze dne na den , prostě to jelo na to co to je normálně a po tom co to týden stalo kvůli rozvodům a startéru už to bylo takto, nestrika to , když tam máš ten falešný omezovač kolem těch 5k tak okamžitá spotřeba spadne na nulu , známý říkal že by to mohlo byt aj v těch klapkách v sání na tu proměnlivou geometrii , už su z toho nasrany , zkusím co poví diagnostika v autorizaku, když by to nebylo drahé to nechám dat dokupy u nich jinak si nechám vyjet Nákupní lístek co všechno stojí zaprd a budu to postupně měnit z vrakace dokud to nepojede...  To čidlo vačky a váha vzduchu tam byl problém vždycky to tam ty chyby házelo ale taky že když jezdil normálně to tam bylo to už tam prostě píše furt ..( a jak tam někdo psal že katalyzátor.. jo ten toho moc nedělá když sem měnil středový díl tak olej kapal z poza něho ven😀😀 je to stará Vrána ale. Byl bych rád kdyby to ještě posloužilo jednu technickou po téhle, uvidím dík za rady zatim
    • a já si říkal, žes měl na kole ještě asi kola a že fotíš to, jak je to "špinavé" 😄 no dobrý teda 😄 fajn, že to tam vydrželo ...
    • Kontrola a očištění kontaktů v nádržce by mělo stačit
    • V první řadě ať už se v tom nikdo nehrabe a dostaň to do normálního autoservisu a pro příště, každý koupený auto z bazaru by mělo minimálně projít výměnou rozvodů a všech kapalin, protože těch 145 000 km tam může být klidně natočeno dvakrát.
  • Vytvořit nový...