Přejít na obsah

Magazín

výběr toho nej ze stránek SKODAHOME.cz

3907 témat v tomto fóru

• 0 odpovědí
    • 754 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 669 zobrazení
  1. 18.sraz SKODAHOME.cz

• 0 odpovědí
    • 755 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 861 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 697 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 842 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 602 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 669 zobrazení
  2. Studie ŠKODA Yeti Xtreme

• 0 odpovědí
    • 675 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 679 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 633 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 738 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 624 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 551 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 628 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 598 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 590 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 607 zobrazení
  3. Roztoky 2014

• 0 odpovědí
    • 615 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 729 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 740 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 512 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 666 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 656 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 684 zobrazení

• Aktuální příspěvky

• Ty normohodiny by mě zajímaly. Problém AS Škoda v ČR je ten, že se z jejich faktur, na kterých jsou nějaké jednotkové ceny a ČJ, snad ani nedá odpracovaná doba pořádně zjistit.
    • Zdravim. Chcem sa spýtat. Mam problem pri prudkom pridani(ak chcem niekoho predbehnut). Ze mi vyhodi zhruba pri 2000 ot/min poruchu travel assist a start stop system. Dnes som bol v autorizaku a spravili aktualizaciu softweru a vymenili baterku za original + nakodovanie. Cestou zo servisu uz som nepostrehol tento problem ale nasli kovove sponky na palivovom filtri a podla vyhadrenia servisu moze byt problem s nejakym vysokotlakovym cerpadlom. Preto sa chcem spytat ci uz niekto mal nejaky podobny problem.predpokladana oprava zo strany servisu mi povedali ze cca 5000€ je to realne?. Za odpoved a rady Vam vopred dakujem. Auticko ma najazdenych 148000km. Pred dvoma mesiacmi meneny olej, vsetky filtre a rozvody a mechanik vtedy sponky v palive nevidel ziadne. Dakujem. 
    • AS má i normohodiny, ale samozřejmě může být i nějaká vícepráce. Je to na dohodě, mám "přátelský" AS kam jezdím léta a vždy se nějak dohodneme 😀 
    • Téma z názvem "Rozvody 1.6 TDI" je zde k čemu? LOCK.
    • Octavia 1,6 Nafta, Motor DGTE891512, 2019,  najazdené 127 k., po akej dobe je treba vymeniť rozvodovy remeň, resp. sadu ? Ideálne ake máte vlastne skúsenosti. Otázka z dôvodu, že mi boli poskytnuté dosť rozdielne názory 120 k. a druhý v servise, že po 210 k. stým, že aktuálne je to zbytočne.
  • Vytvořit nový...