Přejít na obsah

Magazín

výběr toho nej ze stránek SKODAHOME.cz

3845 témat v tomto fóru

• 0 odpovědí
    • 576 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 430 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 670 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 443 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 545 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 465 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 755 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 573 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 482 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 818 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 881 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 428 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 638 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 614 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 729 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 521 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 753 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 408 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 473 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 747 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 456 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 553 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 656 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 436 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 588 zobrazení

• Aktuální příspěvky

• Všechna áčka od Samsungu jedou na swingu dobře, ale naopak eska tragédie.
    • V skratke, Martab good point s tym ocistenim aj ked pohladovo sa zda ciste, ale vyskusam este raz precistit jarovou vodou a urobim test mozno aj tou vapkou ako pisasl lenovoman aj ked taky prud a tlak vody tam pocas jazdy nieje a neviem ci by to vobec preslo ako reklamacia ale aj bezne ked som to mal v umyvarke tak to nepretekalo . Fakt tam moze byt iba znizena prilnavost tych tesneni o seba alebo o kasnu z dovodu nejakeho filmu - spiny hlavne teraz ked je pel aj co.  Vozit tam ja nemam koho a zrovna vtedy ked prsi co poviem niekomu ze hej kamarat nejdes do roboty ale ides somnou do officu lebo ma prave prsat a budes striehnut na tesnenie  tak mas cely den vybookovany Ak test bude negativny, ale bude to tiect pri jazde tak kaslem na to  neni moja pracovna napln nad tym premyslat zas nejak extra , mozno sa niekto ozve kto mal podobny problem a uz ho vyriesil Dakujem pekne
    • Start stop mě až tak netrápí, většinu jízd do práce mám v režimu, kdy doma se rozjedu a zastavím až u práce. To inteligentní dobíjení mi vadí více. Ale v paneláku máme těžší život. Leda bych vždy baterku musel vyndat a nabít doma, což je opruz.  edit: jo a nic z Číny se mi nechce do auta v záruce cpát, tedy ne nic podstatného samozřejmě. 
    • Když si to tedy shrneme, tak výměna ve stylu "jistota je kulomet" by byla takto: 1) Originální svíčky. 2) Dodržet orientaci elektrody (označit si polohu při demontáži), protože je to vlastně zdarma a jeden nikdy neví. 3) Mít stahovák na cívky. Stahovat na teplém motoru, pak počkat až vychladne a teprve pracovat se svíčkami. 4) Utahovat bez diskuze na moment a snažit se trefit i tu polohu. 5) Při montáži namazat cívky silikonem (Vážně si někdo koupí 20 gramů "škodovácké" silikonové pasty za 1200Kč ? )   Souhlas ?  
  • Vytvořit nový...