Přejít na obsah

Magazín

výběr toho nej ze stránek SKODAHOME.cz

3841 témat v tomto fóru

1. PRAGUE CAR FESTIVAL 2024

• 0 odpovědí
    • 295 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 228 zobrazení
  2. ŠKODA Kodiaq Sportline

• 0 odpovědí
    • 430 zobrazení
  3. Jaguar C-X75 je zpět

• 0 odpovědí
    • 194 zobrazení
  4. Škoda Elroq First Edition

• 0 odpovědí
    • 208 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 269 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 256 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 183 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 192 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 203 zobrazení
  5. Zcela nová Škoda Kodiaq

• 0 odpovědí
    • 374 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 381 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 113 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 116 zobrazení
  6. Škoda Elroq Sportline

• 0 odpovědí
    • 145 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 82 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 92 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 86 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 144 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 204 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 96 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 92 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 396 zobrazení
  7. 32. sraz SKODAHOME.cz

• 0 odpovědí
    • 202 zobrazení
  8. ŠKODA Enyaq RS Race

• 0 odpovědí
    • 230 zobrazení

• Aktuální příspěvky

• Ahojte, rad by som sa spytal tych, co maju tento motor, ako na tom boli o spotrebou pocas zabehu? Superb 4 2.0 TSI 4x4 liftback v L&K mam par tyzdnov. Zatial mam najazdenych len nieco malo cez 1000km, ale so spotrebou som teda niekde uplne inde ako hodnoty uvadzane v testoch resp v prispevku vyssie. Priemerna spotreba je zatial cca 13,4l/100 km jazdena cisto v bratislavskej premavke (ranna a poobedna zapcha). Raz som bol mimo mesta, kombinacia dialnice a okresiek bola 8,4. Okamzite ako som sa vratil do mesta islo to vyrazne hore. Ked si zobrazim aktualnu spotrebu, aj pri uplne jemnom pridani v kolone (alebo semafore) v meste pravidelne ukazuje 40,2l. A to jazdim zatial velmi setrne, bez kickdownov a pod. Tych uvadzanych 7,5 l/100km si fakt neviem predstavit ako sa dalo spravit. A to som bol doteraz zvyknuty jazdit ovela agresivnejsie - presiel som z Lexusu GS450h. Inak som s tym autom uplne spokojny, az na tu spotrebu je jedine naozaj velke minus ta 360-kova nekvalitna kamera a hlavne zobrazenie toho virtualneho auta na nej, ktore je tak o 1/3 vacsie ako realna velkost auta. Dopredu dakujem za odpoved.
    • Děkuji za informace a nápady. Adaptér jsem ztratil já, ale s autem jezdí dcera a zařizovala (zařizuje) si to ona. A už někde, asi v autorizáku, uspěla. Je to holka šikovná, když chce. 🙂    Jen jsem si myslel, že to bude snažší, adaptér (šroub) se mi nezdál nějak neobvyklý a že v prvním pneuservisu sáhne mechanik do kapsy a budu vystaráno. Asi jsem byl přehnaně optimistický. 
    • https://www.briskoda.net/forums/topic/451444-removing-front-assist-warning/   Zde se píše, že v jednotce 13 lze pomocí VCDS zresetovat FA do výchozího nastavení a pak udělat kalibraci krátkou jízdou. Přístup do této jednotky chce kód. Origo VCDS ho vyblije samo, čínský klon nikoliv. Nemáte prosím někdo ten kód?
    • Přesně tak, směr autorizák. Buď objednají nový nebo dát novou sadu. Ta vyjde paradoxně levněji a budeš mít nové neunavené bezpečáky a klíč k tomu.
    • Přesně tak, jenom ověřit, jestli senzor funguje a vidí aspoň toto (malý odstup se simuluje výrazně bezpečněji, než se snažit někoho nabourat a čekat co auto udělá). Jak se chová zobrazení FA a výstrahy bezpečné vzdálenosti na základních budících bohužel opravdu netuším 😕 Ohledně nastavení, u Fabie jde myslím jen vypínat/zapínat upozornění a samotný FA, ale to nastavení citlivosti tam myslím není. EIDT: Tak ano, nastavení citlivosti Fabia ve standardu nemá.
  • Vytvořit nový...