Přejít na obsah

• Aktuální příspěvky

• Tobě to píše výměnu oleje po 30 tis? Mně to teď (najeto 10 000) ukazuje na výměnu v 21 000 km. Čím dříve mě to pošle do servisu, tím lépe - mám předplacený. Předpokládám, že v tom bude zaplacení všech výměn dle ukazatele, takže třeba i po 15 000 km, t.j. 2x častěji, pokud to ukáže auto.
    • Jak je vidět lidé nevědí co je to těžší převodovka a asi je dobré to lidem vysvětlit v právě přidaném příspěvku, než zakládat další téma, kde to ani nenajdou. Jen názor, abych zase nebyl "trestán".
    • @KS24 dobrý den, nevyřešili. Vyměnila se znovu vodní pumpa za originál (koupeno z bouraného auta co mělo málo najeto), po výměně již teplota klesá pouze v případě zapnutého kopení, jinak drží. Neměla jsem na řešení problému již kapacitu. co vy? 
    • Ahoj, moje auto by se mělo vyrábět v KT22. V objednávce jsem měl asistovaná jízda 2.0+ a prodejce zjišťoval dotaz jestli teď když je už asistovaná jízda 2.5+ bude u mého auta které se bude teď vyrábět a ze škodovky mu potvrdili, že ano. Tak nevím jestli je to třeba Hardware nebo to odemknou pro již vyrobené.
    • Spotřebu mám trochu menší. Text mně nejde vložit k fotkám. Denně jezdím 8 km ráno do práce a 8 km odpoledne zpět. Mezitím i delší výlety.  Ta spotřeba ve středu 9,9 l/100 km byl "závod" s Audi A5 s V6 - 3.0 TDI. Chtěl mě předjet, ale neměl na to sílu. Potom jsme se bavili a tvrdil, že všechny škodovky předjíždí. Evidentně všechny ne.
  • Vytvořit nový...