Přejít na obsah

Magazín

výběr toho nej ze stránek SKODAHOME.cz

3853 témat v tomto fóru

• 0 odpovědí
    • 550 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 550 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 550 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 550 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 550 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 550 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 550 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 550 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 550 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 549 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 549 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 549 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 549 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 549 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 549 zobrazení
  1. Nové BMW X3

• 0 odpovědí
    • 549 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 549 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 549 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 549 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 549 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 549 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 548 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 548 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 548 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 548 zobrazení

• Aktuální příspěvky

• Panove stalo se nekomu u kodovani XDS, ze by mu to vzalo jenom nejslabsi (weak), ale medium a strong ne? Delal jsem to OBDeleven, aplikaci...
    • Zdravím, Vibrace při rychlosti od 110/120/130/140 potom už minimální, nebo žádné, Superb, DFCA, 4x4 dq250, 201,  vyměněn zadní tlumič vibraci kardanu za novy orignal, bezezměny. po dalnici ve 120 sešlapnu plyn a  během nabíraní rychlosti 140 vibruje volant brní mi to i do sedačky do pedalu. homokineťaky kontrolovany mechanikem bez vůle,  celkově podvozek nenašlo se nic co by mělo vů li vyměněny dvě sady kol, beze změny. Co dál ? převážit kardan ?
    • Zdravím, začal jsem řešit druhou sadu zimních kol na Sup3 206kW, zalíbily se mi Stratosy (https://eshop.skoda-auto.cz/cs_CZ/alu-kolo-stratos-17-scala-kamiq/p/654071497AHZG6) originálně na Scalu/Kamiq-a. Rozměrově sedí: 6,5Jx17", ET je o jedno menší (ET40 Scala/Kamiq vs ET41 Sup3). Zápis do VTP by snad neměl být problém při rozdílu v ET o 1? Nebo se pletu?   Chtěl bych 6,5Jx17, protože řetězy. A z origo Superbáckých se mi žádné v tomto rozměru nelíbí. Ano, četl jsem téma, vím, že lidi tady v pohodě narvali řetězy i na 18-ky, ale..   Taky mám přímé měření tlaku v pneu RDKS, to nevím, jestli Scala nebo Kamiq vůbec můžou mít. Je potřeba aby Alu byly s ventilky RDKS nějakým způsobem "kompatibilní"? Nebo RDKS ventilky prostě pasují do jakéhokoliv alu kola?
    • Zdravím. Řeším problém s ulámanými lamelami ve středové mřížce na palubovce. Zajímá mě tedy jestli jsou celé tyto ´´kastlíky´´ vzájemně záměnné z faceliftu na předface a naopak, nebo jestli je potřeba sehnat přesný díl. Jde mi hlavně aby to tam sedělo a drželo, detaily jako jiné tlačítko varovných světel mě netrápí.   Děkuji.
    • Nechci vám do toho kecat, hádáte se tady o desetinách baru a kdo z vás má kalibrovaný nebo alespoň zkontrolovaný tlakoměr? 😉
  • Vytvořit nový...