Přejít na obsah

Baby SkodaHome

10 témat v tomto fóru

• 44 odpovědí
    • 29.4k zobrazení
  1. Máca má kluka 1 2

• 43 odpovědí
    • 33.7k zobrazení
  2. Standis tátou 1 2

• 37 odpovědí
    • 28.4k zobrazení
  3. Šmoula tatínkem

• 23 odpovědí
    • 14.8k zobrazení
  4. Standis podruhé tátou

• 9 odpovědí
    • 13k zobrazení
  5. Amoghovic přírůstek :-)

• 9 odpovědí
    • 11.5k zobrazení
    • 9 odpovědí
    • 12k zobrazení
    • 6 odpovědí
    • 12.4k zobrazení
  6. Walda junior

• 5 odpovědí
    • 12.7k zobrazení
  7. Crake - podruhe tatou :o)))

• 4 odpovědi
    • 11.9k zobrazení

• Aktuální příspěvky

• Zdravím, chci si v autě Škoda Octavia Combi rv 2008 vymětit polodot přístrojovku za maxidot a u diagnostiky VCDS mám zašedlou položku login (Coding II). Neřešil už z Vás někdo tento problém? Diagnostika není origo, ale netuším jestli by to mohlo být tím? Piny z obou přístrojovek mám, ale bez toho loginu se dál nepohnu... je to zašedlé u obou přístrojovek... ještě mám diagnostiku SuperPlus VAG K+CAN přes kterou jsem vyčetl PIN z těch budíků, které tam chci dát u těch původních je na štítku (stírací). Přes tu diagnostiku SuperPlus VAG K+CAN ten PIN asi změnit nejde že? Děkuji moc za pomoc už jsem z toho zoufalý.
    • Zkus vypnout automatické přídavné topení v nastavení klimatizace. V zimně se zapíná, je velký odběr z autobaterie a vyhodí to tu chybu, nová autobaterie mě nepomohla.
    • @Mokrouš Jenže kde je ta hranice? Když někdo zmíní něco jiného a pak pokračuje v hlavním tématu, je to akceptovatelné. Ale tohle většinou přesměruje celou diskuzi k dalšímu tématu a třeba se na to začínají vázat i další "související" záležitosti. Dokážu si představit, že by někdo k brzdám začal řešit i třeba disky a tak by to mohlo pokračovat do nekonečna. Pokud chceš navázat na diskuzi o brzdách s ostatními z tohoto tématu, hoď sem odkaz na téma s brzdami a je to vyřešené. Takže bych se držel toho, co psal kolega @Pawouk a ostatní věci sem nemotal. S motorem toho souvisí víc, než jen brzdy.
  • Vytvořit nový...