Přejít na obsah

• Aktuální příspěvky

• jako ze to je fakt jen dratem? neni to skoda kupovat nove? Dival jsem se ze original stoji jedna 14k, nedela se jen neco na vymenu dratu?
    • Opravu drátů už tu někdo řešil, jde to. Ale je to asi na každým jestli se do toho pustí. Patřičné vlákno nemůžu teď najít.
    • Převodovka měla 150 tisíc a oprava stála 14500 , ložisek tam měnil víc, ještě se mu nějaký nezdály tak je vyměnil+ nový gufera
    • Ano, je načatá elektroinstalace zadních vzpěr, klasická bolest. To misto je namáhané, o oprave nepremyslej, nove vzpery, obe.
    • Zdravim,   mam problem s elektrickym oteviranim kufru. Nekdy je v pohode casto ted ale pri otevirani divne zapipa treba se ani neotevre, nebo se naopak nezavre a pipa nekdy musim oboje i manualne.   Nacetl jsem chyby, B120A11 a B113E07 se projevila hned po vytmazani znova.   Mylite ze je to chyba vzpery (dival jsem se, ze originaly jsou pekne drahe) ani teda z popisu nevim jestli prava / leva. Nevbo treba problem jen nekde v dratech?   Prikladam ukazku chovani a zvuku:   6D Deck Lid Control     System description: HDSG-Modul     Software number: 5Q0959107J     Software version: 0253     Hardware number: 5Q0959107J     Hardware version: H13     Serial number: 30764853300000     ODX name: EV_DeckLidCONTIAU736     ODX version: 001012     Long coding: 0D88     Trouble codes:         B121115 - Hall sensor in motor 1 for rear hatch Open circuit/short circuit to B+             Intermittent         B120A11 - Hall sensor in motor 2 for rear hatch Short circuit to ground             Intermittent         B113E07 - Pull-shut asst. mechanical malfunction             Intermittent
  • Vytvořit nový...