Exteriér
168 témat v tomto fóru
-
Zdravím všechny, uvažuji o montáži tažného zářízení a rád bych viděl nějaké fotečky jak velký zásah se musí udělat do nárazníku apod. Díky za
-
-
- 47 odpovědí
- 28,9tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
-
Ohledně koroze už toho bylo napsáno mnoho, přesto zkusím hodit dotaz, jestli někdo nemáte zkušenost s tím co já. Jedná se o S2 před FL (2010) a všiml jsem si puchýřů na konci obou zadních blatníků (foto přikládám). Nějaké možnosti nápravy? Zatím jsem všude jen četl, že jakýkoliv pokus o opravu je jen dočasným řešením. Tak jestli se vůbec o něco snažit nebo s tím prostě dál žít :-D. Na druhou stranu, aby se to nerozlezlo kdo ví kam...
-
- 3 odpovědi
- 6,8tis zobrazení
-
-
Ahoj chtěl bych přidát do nárazníku druhou dvojici výfuků jako je na 3.6FSI mám Superb II combi 2.0TDI CR DSG 4x4 nedělal to někdo už? musí se vyměnit celý nárazník nebo jde vymenit jen spodní část nárazníku kolem koncovek výfuků? Díky za info
-
-
- 92 odpovědí
- 59,6tis zobrazení
-
-
Neví někdo, kde se dá za přijatelný peníz koupit krytka šroubů zadních světel? Potřebuju 2 ks a 140Kč co za něj chtějí je nesmysl... Je to pidikus plastu... https://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/7l6945285-krytka-sroubu-koncoveho-svetla-skoda-22286.html
-
-
- 24 odpovědí
- 10,8tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Ahoj, tak dnes na zledovatele ceste nedobrzila protijedouci ridicka a zastavila o muj predni naraznik. Zadna velka rana, ale pohledove je prskle cerne rebrovani na masce, lehce poklesly naraznik ( o max 1 cm). Prskly ramecek pod RZ. Jinak se zda, ze vse v poradku. Svetla sviti, hybou se do stran i nahoru, park senzory funkcni parkobaci pilot jsem jeste nezjistoval, ale jeho cidla jsou po strane, tak snad pohoda. Od pohledu tedy snad ok. Muze tam byt v skrytu neco zavaznejsiho? Mam dilema, co s tim. Nechat v autorizaku opravit nebo rozpoctem a prachy radeji vrazit do naprav a brzd.
-
- 0 odpovědí
- 1,9tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Nazdar borci pokial sa to tu uz riesilo sorry. Stal som sa majitelom Superb II combi predfacelift r.v. 2012. Mam klasicke halogeny nie xenon a sosovky vo svetlach vyzeraju byt take mliecne az matne tiez to aj slabsie svieti. Zaujimalo by ma ci je moznost ich vybrat vonku zo svetla a vycistit, pripadne ak to uz niekto riesil ako postupoval. Diky
-
- 0 odpovědí
- 2tis zobrazení
-
-
Ahoj, podařilo se mi trefit zrcátkem zábranu, a mám patrně vylomený kloub nebo něco v něm. Je nutné vyměnit celé zrcátko? A jak poznám kolika pin potřebuju? Díky
-
- 0 odpovědí
- 2tis zobrazení
-
-
Ahoj, do auta mi teče voda dveřmi spolujezdce. Když otevřu dveře, vepředu dole je vidět, že se tam nahromadila voda a pak tekla dovnitř. Mám podezření, že příčinou je vloupání před několika lety, kdy mohl zloděj poškodit horní těsnění, které má na vnitřní straně sametku. Hádám, že voda se přes něj dostane, pak proteče až dolů a tam se hromadí. Nepodařilo se mi těsnění najít jako díl. Víte, jestli se dá sehnat a vyměnit svépomocí?
-
- 5 odpovědí
- 6tis zobrazení
-
-
Ahoj, auto má najeto 240tkm a na můj vkus svítí xenony málo. Čočka má matný povlak, parabolka taky bude určitě zaprášená. Kdo ví, zda nebude parablka dokonce vypálená. >>> Dotaz: Už jste někdo rozebírali a čistily bixenony? Jde vytáhnout parabola s čočkou zezadu světla (bez rozlepování světlometu)? Dík za reakce
-
- 15 odpovědí
- 11,7tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Zdravím chlapi, nemáte někdo návod, jak vyměnit přední světlomet na Superbu II předfacelif rok 2011 ? Děkuji
-
- 8 odpovědí
- 20,7tis zobrazení
-
-
-
Caute borci. Mam este od povodneho majitela vymeneny vyfuk na 2.0TDi za 2x2koncovky Ulter Sport - https://www.fusion.sk/katalog/product/698937 No po par rokoch mi uz prehrdzavela ta cast kde sa rozvetvuje do jednotlivych koncoviek, to Y a odpadla mi uz lava cast. Rozmyslam ci by mi tam pasoval cely vyfuk z 3.6TFSi, lebo som nasiel jedneho co ho predava. Bolo by to mozne vymenit bez nejakych uprav? Vdaka vsetkym za rady a pomoc.
-
- 0 odpovědí
- 2,9tis zobrazení
-
-
Zdar. Mám promačkaný práh až k druhým dveřem snad jen ten vrchní ochranný. Je z boku promačkaný, tam asi není co řešit, nechám vyměnit za draho v servise... Budu měnit taky dveře zatím řidiče a když by šli srovnat odchlípnuté vzadu spolujezdce dal jsem tam zatím těsnění a to nějak funguje. Jsem snad celkem dobře obeznámen s vnitřkem ale co mě může čekat při prohození dveří kromě toho že jsou těžké jak prase? Případně byl by někdo ochoten pomoct s výměnou za úplatu v okolí Mladá Boleslav... Nemám bohužel kde to udělat.... Díky
-
- 9 odpovědí
- 4,1tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Zdravím, nesetkal se někdo s tímto problémem? Začalo mně zlobit zavírání (otevírání) kufru u SuperbaII Combi. Když chci přes lačítko zavřít kuft začne to pípat, ale kufr se nezavře. Opakoval jsem to asi 6x a pořád to jen pípalo, ale nezavřelo se to. Až když jsem mechanicky na víko zatlačil cca o 15 cm dolu a poté zmáčknul tlačítko tak se to zavřelo. Tato závada se objevuje náhodně někdy se to zavře a někdy to takhle zlobí. Jednou se mně stal opačný problém a to, že při otevírání kufru se jen pootevřel asi na 20cm a více se neotevřel. Díky moc za radu co s tím už mně to docela štve. Martin.
-
-
- 59 odpovědí
- 109,5tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
Ahoj všichni, dnes, potom co mi auto stalo celý den na dešti jsem po příjezdu domu a otevření kufru pozoroval jak z pod plastů vytíká velké množství vody a to přímo do kufru. Má někdo zkušenosti kudy by se tam voda mohla dostat. Jedna se o Superb 2 combi r. 2014
-
-
- 4 odpovědi
- 5tis zobrazení
-
-
Caute, chcel by som sa opytat ci ma niekto skusennost kde zohnat prednu masku pre Skoda Superb 2014 (je to tusim 2 facelift) ako je na obr. dakujem za prip. info. [/img][url] https://www.tuning-in.sk/skoda-superb-iii-sportova-maska-oem-honeycomb.html Na obr. je Superb 3 ale nikde som nenasiel na Superb 2 facelift.
-
- 0 odpovědí
- 2,9tis zobrazení
-
-
Ahoj kluci, chci se zeptat zda mi vystaci na takovyto rozsah skrabancu tuzka https://www.skodaoriginal.cz/Lakova-tuzka-9910-F9R-1Z1-d23790.htm nebo je toho tolik a radeji na to koupit sprej https://www.skodaoriginal.cz/Lakovy-sprej-9910-F9R-1Z1-d23791.htm Jde mi jen o to zamaskovat ty skrabance, na poradnou opravu v lakovne ted nemam.
-
- 2 odpovědi
- 2,6tis zobrazení
-
-
Ahoj, chtěl bych se zeptat, jestli má někdo zkušenosti s výměnou průchodky kabelového svazku u dveří řidiče. Zjistil jsem, že se mi ulomila pacička, která drží průchodku u karoserie, takže tam může snadno zatékat, což je problém... Momentálně to mám ve stavu, jako je na přiloženém obrázku. Je to složitý servisní zásah a musí se vyhodit dveře, nebo to jde vyměnit nějak snadneji? Díky moc za odpověď.
-
- 2 odpovědi
- 5,8tis zobrazení
-
-
Ahoj kluci, mám dostaz, zda skla zpětných zrcátek superb 2 po faceliftu jsou stejná, jak před faceliftem. Potřebuji nové sklo pravého zrcátka samozatmavovací s výhřevem mám jedno sehnané, ale je z před facelifta, tak jestli je stejné i na po faceliftu. Děkuji moc za odpověď.
-
-
- 3 odpovědi
- 2,5tis zobrazení
-
-
Ahoj všem, mám nejspíše vadný jeden PDC snímač na předním nárazníku (Superb 2), ten blíže k SPZ. Signalizuje stále překážku - i vizuálně na Boleru. Dostanu se nějakým fíglem ke snímači, bez sundání nárazníku? Co jsem včera koukal, tak spodem i přes mlhovku to moc nejde, snímač (respektive skoro celý předek nárazníku), je ještě v nějakém "polystyrenu"... Máte zkušenosti, jak jednoduše vyndat a vyměnit kus za kus? Díky za každou radu a pokud to tady je, omlouvám se ,ale nenašel jsem... :) David.
-
- 4 odpovědi
- 2,8tis zobrazení
-
-
Ahoj všichni :) Jak je kolem oken to chromové lemování, tak na tom zakřiveném co je u kufru se mi po celé délce udělalo hodně bílých teček, které se mi zatím nepodařilo ničím odstranit. Natíral sem to několika druhy leštících past na chrom / železo, zkoušel jsem zubní pastu a nic. Pokaždé jsem to setřel hadříkem. Tečky tam pořád jsou. Neví někdo co by to mohlo být a jak se toho zbavit? Děkuji
-
- 2 odpovědi
- 2,7tis zobrazení
-
-
Našel jsem tu jen problémy s ostřikem světel, takže nové téma. Včera jsem si chtěl ostříknout sklo a zjistil jsem, že mi funguje jen ostřik světel, z ostřiků na sklo ani ťuk, setkal se s tím někdo? a v čem by případně mohl být problém?
-
- 4 odpovědi
- 3,2tis zobrazení
-
-
Ahoj, rád bych zde položil dotaz týkající se ochrany předních světlometů. Voskovat/nevoskovat? Je to k něčemu, nebo to může spíše uškodit povrchu? Přece jen je to plast, tak si nejsem jistý. Mám tekutý vosk od Turtle Wax s přídavkem teflonu, kde je napsáno, že to nemá přijít do styku s plastem, takže váhám. Díky za názory nebo postřehy.
-
-
- 6 odpovědí
- 3,7tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Zdravím vás kolegové. Dnes při výměně oleje jsem zjistil, že mám ulomený levý spodní držák vodního chladiče. Chybí tam i ten silentblok 1K0 121 367 F. Nemá někdo zkušenost jak se to dá opravit? Napadlo mě udělat do zbytku plastu závit a dát nějaký šroub a ten silentblok. Od té doby co se to stalo slyším divné klepaní od přední nápravy. Takže si myslím, že je to tento problém. Dost se to tam mele :( Díky moc za rady. Jirka
-
- 0 odpovědí
- 2,6tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Dobrý den, kufr u auta otevřu pouze DO madlem ani ťuk ale když zamek ručně zacvaknu (otevřený kufr) tak tlačítko na otevření funguje ale pouze od 3/4 otevření .. névíte někdo co by to mohlo být ? .. je možné kufr nějak zablokovat aby nešel z venku otevřít pouze klíčkem ?
-
- 4 odpovědi
- 4,6tis zobrazení
-
-
Zdravíčko řeším jednu prekérní situaci na jedné straně mě vyskakuje na střeše chromová lišta a tak bych ji chtěl přidělat, ale nevím jestli se na to má použít naky tmel a nebo lepidlo. Nedělal to už někdo nebo nemá s tím zkušenosti? Díky za odpoved
-
- 1 odpověď
- 4,2tis zobrazení
-