Exteriér
168 témat v tomto fóru
-
Ahojte. Mate nejaky figel ako vymenit krytku na ostrekovaci svetiel, viete zdielat? Resp ako dosiahnut vystrcenie ostrekovacu bez ostrekovania? Diag nemam... :-) dakujem
-
-
- 7 odpovědí
- 9,4tis zobrazení
-
-
-
Dobrý den, omlouvám se ale nikde jsem nenašel. Zpětné zrcátko se samo zatmaví ale boční ne. Když koupím zatmavovací a vyměním, tak budou se zatmavovat nebo ne? Děkuji za informace
-
- 5 odpovědí
- 3,2tis zobrazení
-
-
Caute neviete mi poradit ohladom spodnej casti predneho narazniku ktory je na foto ? tyka sa to hlavne tej strednej ciernej casti na spodku
-
- 13 odpovědí
- 11,4tis zobrazení
-
-
Čau lidi, rád bych Vás informoval o mém příběhu a zkušenosti se servisem Škoda... vložím sem dopis, který jsem posílal po návštěvě servisu na péči o zákazníka. Dobrý den, Tímto bych chtěl podat stížnost na postup reklamačního oddělení Škoda auto. Dovezl jsem svému známému z Německa vůz Škoda Superb Combi (zakázka vystavena na ***, VIN:***, č.zak.: ***) s kompletní servisní historií (poslední servis v Německu byl těsně před prodejem, vždy v aut. servisu škoda). Protože je to vůz za nemalé peníze plánoval jsem v těchto servisech pokračovat i v ČR, aby veškeré záruky zůstaly platné a vůz byl vždy v pořádku. Na voze se před prodejem "odloupl" lak a objevila rez na 5-dv…
-
- 5 odpovědí
- 5,4tis zobrazení
-
-
Ahoj, může mi někdo poradit jak vyndat žárovku u předního světlometo jedna se žárovku w5w a patice ne a ne ven.
-
-
- 6 odpovědí
- 52,5tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
Zdravím. Byl jsem "šikovný" a rozbil si zadní světlo u mého Superba. Co vše je potřeba sundat pro jeho výměnu. Díky za odpověď !
-
- 3 odpovědi
- 6,5tis zobrazení
-
-
Našel by se prosím někdo s návodem na výměnu klima chladiče na S II? Díky
-
- 12 odpovědí
- 15tis zobrazení
-
-
Tak jsem si udělal radost a pořídil jsem si tohle :-) http://forum.skodahome.cz/topic/120338-superb-combi-drive-20-tdi-cr-dpf-103-kw-6-stupautomat-4x4-exclusive/page-3#entry1782429
-
- 17 odpovědí
- 12,6tis zobrazení
-
-
Ahoj Mate nejake doporuceni cim udrzovat venkovni sloupek dveri? Tj ten lesklej cernej plast plny skrabancu. Nedari se mi nejak prijit na to jak ty skrabance odstranit. Nicmene resenim by byla cerna matna folie... Dik Odesláno z mého SM-G920F pomocí Tapatalk
-
-
- 5 odpovědí
- 3,2tis zobrazení
-
-
Prosím o radu máte nějakého lakýrníka ?Který by uměl pěkně opravit tyto vady ? Cenově odhad nemám představu ?
-
- 3 odpovědi
- 2,8tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
-
Jak se Vám líbí nové logo na Superbu: Stačí jen přilepit místo původního. Více přes soukromou zprávu.
-
-
- 80 odpovědí
- 42,2tis zobrazení
-
-
Zdravím, trápí me střešní lišty, u kterých vylézají konce (což to by bylo nejmenší problém ty by se daly přilepit) ale co je horší jsou pomačkané - zvlnité. Koukal jsem na fóru ale nikdo tady neřešil podobný problém. Na internetu jsem je našel kde se dají koupit ale origo. cca 4500 Kč za jednu lištu mi příjde neskutečná cena. Nevíte zda se dají koupit někde na rozumné/normální peníze? Děkuji Superb 2 - hatchback
-
- 0 odpovědí
- 1,8tis zobrazení
-
-
Zdravím Malí problém ze skákajícím pravím stěračem. Co s tím? Zkusil sem různé stírátka i nové ramínko a je to parád stejný. Prosím o pomoc. superb 2 cbbb
-
-
- 5 odpovědí
- 7,1tis zobrazení
-
-
Čau kluci můžete mi někdo prosím říci jak je dlouha vzpěra elektrická na zadních dveří u combi? Dekuju potřeboval bych ji změřit nikde nemůžu najít rozměry když je to otevřené a zavřené.....
-
- 1 odpověď
- 2,3tis zobrazení
-
-
Prosim Vás ako Vám funguje otváranie malej časti kufra na sedane... Ak podrzite tlacidlo na DO kufor sa pomocou plynovych vzpier otvori automaticky? alebo len odskoci centralom a jeho treba rucne otvorit? Niekedy mi ho otvori automaticky a obcas zasa nie... Bol som v servise, kde mi "vymenili" udajne nove plynove vzpery, ale problem sa neodstranil... je tam este nieco co moze automaticke otvorenie malej casti mat na starosti? Dik.
-
-
- 33 odpovědí
- 15,1tis zobrazení
-
-
Ahoj všichni, neporadil by mi někdo s demontáží zadního nárazníku superba 2, sedan, předfacelift? Všem díky za jakýkoli příspěvek vedoucí ke zdárnému.
-
- 2 odpovědi
- 4tis zobrazení
-
-
Čau lidi, Potřeboval bych radu.Chci si vyměnit panty předních dveří na S2. Na čepech mam vůli. Jak se dostanu na šrouby,které mají hlavici uvnitř auta....? přes blatník......přes podběh...... palubka dolů a přes palubku... nebo jak...? předem dík za rady
-
- 2 odpovědi
- 3tis zobrazení
-
-
Ahoj, chci objednat superb 3.6 - máte praktické zkušenost s barvou Candy či Laser - obě jsou bílé.. jak se ale liší?
-
- 4 odpovědi
- 12,6tis zobrazení
-
-
Ahoj, dnes ráno jsem si, bohužel, o náš "luxusní" roh v nájezdi odřel auto viz. obrázek - můj dotaz je tedy, prosím, jak se řeší oprava? Děkuji moc za Váš čas a radu. Hezký den, M.
-
-
- 9 odpovědí
- 6,1tis zobrazení
-
-
Ahojte, rozmýšľam nad chrómovými elektrónmi, resp. len chrómovou farbou na pôvodné 17palcové hlinnikáče. Pôvodná farba je už zbrúsená, odreniny zatmelené, už sa rozhodujem len nad farbou. Máte niekto toto prevedenie na svojom Supe? Ja mám čiernu Supu 2011 sedan a neviem si veľmi predstaviť či by to nebolo veľmi "cigánske" s tými chrómami. Vie sa niekto podeliť o foto? Snažil som sa hľadať aj v galérii, ale nič také som nenašiel, takže ak niečo existuje, tak ma prosím neukameňujte. Díky.
-
-
- 9 odpovědí
- 2,6tis zobrazení
-
-
Ahoj poprosím o radu mám udělanou přestavbu na facelift Puvodně jsem měl xenony predface Nyní jsem dal novou jednotku 5M0907357F jediny co nemám je schéma kam zapojit denní svícení od původních zásuvek poradíte? PIN 13,14??
-
- 0 odpovědí
- 4,4tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Zdravim borci, chci se zeptat jestli uz jste nekdo sundaval predni listu ( tu horni se znakem) chtel jsem ji vymenit ale nevim jak to, a nerad bych tam urval nejak caplicek
-
-
- 7 odpovědí
- 4,7tis zobrazení
-
-
zdravím, kde nejlépe a za dobrý peníz sehnat zadní led lampy z faceliftu combi?mám rok 2012 a chci tyhle světla,auto pak vypadá úplně jinak.dík moc
-
- 2 odpovědi
- 2,4tis zobrazení
-
-
Potřeboval bych radu jak sundat zadní nárazník. Nikde jsem na foru nic nenašel. Díky za každou radu.
-
- 2 odpovědi
- 4,6tis zobrazení
-
-
Dnes som zbadal, ze pravy postrek zo spolujazdcovej strany strieka viac doprava... Viete mi poradit ako sa nastavuje? Potrebujem ho nastavit viac do stredu. Vdaka.
-
-
- 4 odpovědi
- 1,9tis zobrazení
-