Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Elektrika

1. Zahájeno uživatelem relicius,

Ahojte, pred casom som kupil ojazdeny Superb Combi 2010 125kW CR. Mal som zapadnuty vypinac vnutorneho osvetlenia nad hlavou vodica tak som dal dole kryt. Nasiel som tam visiaci kablik, ktory neviem od coho je. Tusi niekto "co to kurna je"? Utrhnuty mikrofon alebo co? Prekvapuje ma ze je koniec aboky utrhnuty a kablik je zmotany. Vsetko ostatne na paneli funguje. Ale vsimol som si ze mi nejde hlasove ovladanie. (GSM handsfree to od vyroby nema)

• 2 odpovědi
    • 1,1tis zobrazení
  2. Zahájeno uživatelem Jira93,

Zdravim, Mame Superba II 2,0 TDI 125Kw. Nejde nam nafta, ale cerpadlo je ok. Zjistili sme, ze nejde od cerpadla vubec proud. Zkontrolovali sme jak pojistky tak rele... nejaka rada co zkusit ?

• 3 odpovědi
    • 4,4tis zobrazení
  3. Zahájeno uživatelem apendix2,

Při změně v long coding a zadání DO IT se mi objeví tato hláška. Nesetkali jste se s tím někdo? Vadí mu equipment no. jednotky, ale nelze ho změnit. Nebo aspoň netuším jak... Poradí někdo, co s tím, abych mohl zapsat nový kód bez kontroly eq.no. nebo jak to obejít?

• 3 odpovědi
    • 2,3tis zobrazení
  4. Zahájeno uživatelem maxmar,

Včera mi přestalo fungovat PDC zazněl jen dlouhý ton a tlačítko bliká. Dnes jsem odpojil a zapojil baterii očistil jsem čidla a při zmáčknutí tlačítka se ozval zase ten dlouhý ton ale chvílema problikávalo auto se senzorama na displeji bolera. Z toho usuzuji že snad jsou čidla ok. Možná že se někde dostala voda k senzorům ale kdoví. Nemá někdo podobnou zkušenost ??? Vadné čidlo co hlásil VAG vyměněno, akorát že fungovalo asi jeden den. Takže jsem tam kde předtím. Ještě k tomu mě někdo na parkovišti narazil do přední masky a tím mi ta maska praskla, popraskal lak na nárazníku a aby toho nebylo málo tak praskly všechny úchyty od pravého světla. (to jsem zj…

• 0 odpovědí
    • 2tis zobrazení
  5. Zahájeno uživatelem robi70,

Přestala mi fungovat automatická recirkulace vzduchu, VAG opakovaně hlásí chybu snímače kvality vzduchu. Prosím o radu, jestli už někdo řešil tento problém. Zajímá mne, jak se dostat k tomuto snímači, jestli je možné ho nějak rozebrat a vyčistit anebo jestli pomůže pouze výměna za nový díl. Doporučujete pouze originální díl anebo stačí i neorigo? Musí se pak po výměně toho snímače udělat nové nastavení climatronicu přes VAG? Děkuji za relevantní odpovědi.

• 5 odpovědí
    • 19,9tis zobrazení
  6. Zahájeno uživatelem apendix2,

Setkal jsem se s potřebou vypnout ESP a veškeré stabilizační systému. Ne chvilkově pomocí tlačítka na středové konzoli, ale pomocí VAG. U starších ABS jednotek stačilo údajně změnit 2 bity a bylo hotovo. U jednotky ve voze rv 2014 s označením 1K0 907 379 BS to ovšem už takto nelze. Ví někdo postup? Resp. které bity jak nastavit? Potřeba vypnout je škola smyku a touha si ji pořádně užít, nejedná se o řízenou sebevraždu

• 4 odpovědi
    • 4,7tis zobrazení
  7. Zahájeno uživatelem ferda25,

Tak jsem si malinko hrál a tady je výsledek...

8. Zahájeno uživatelem sajvin,

Dobrý večer všem, obracím se na vás s dotazem, zda by bylo možné upravit blikny ve venkovních zpětných zrcátkách na SII, aby měly efekt postupně zhášejících diod ( časovné opoždění ). Asi lépe než to dlouze popisovat, když nevím, jak se efekt jmenuje, je např. v tomto videu na začátku ( 10sec. ) - . V bliknách ve zpětných zrcátkách jsou asi 4 páry diod na každé straně a líbilo by se mi ( popř. přidat další diody a ) nastavit zpoždění jednotlivých párů za účelem zmíněného efektu... Pokud by to bylo nějakým způsobem řešitelné, líbilo by se mi to i u zapnutí a vypnutí zadních LED světel z FL. Předem díky za reakce, ppř. info, …

• 6 odpovědí
    • 4,8tis zobrazení
  9. Zahájeno uživatelem Mara2000,

Ahoj, mám nově SII a nevím zda je konektor 12V stále pod napětím nebo to komfort jednotka odstaví např po 20minutách od vydělání klíčku zapalování. Jde mi o to že mám USB mikronabiječku že bych ji tam trvale osadil ale ta bere naprázdno cca 50mA tak ať to trvale neždíme baterku. Díky.

• 6 odpovědí
    • 2,5tis zobrazení
  10. Zahájeno uživatelem Vpazourek,

Zdravím , měl bych dotaz. Nechal jsem seřídit světla, ale zhruba po dvou měsících svítí zase špatně, nevíte čim by to mohlo být ?? Ještě mě napadá že jsem byl mezitím ve Škodovce kde mě nastavovali nový klíček a jak to borec dělal vyresetoval mě všechno nastavení počítače, sedaček, automatického zamykání může to mít vliv na ty světla nebo ty se nastavují pouze mechanicky ??

• 0 odpovědí
    • 2tis zobrazení
  11. Zahájeno uživatelem santa003,

Zdar, potřeboval bych radu, včera jsem normálně zajel do garáže a dnes když jsem chtěl vyjet ven, nemohl jsem nastartovat, ani to neotočilo motorem a začalo vše problikávat, pak to napsalo chyba motoru, airbagu, natáčení světlometů a td.. při vložení klíče vše normální a po otočeni klíče do polohy jedna se všechna interierová světla,podsvícení a vlastně vše co svítí se ztlumí a začne to blikat. Předcházelo tomu to že nešli otevřít dálkově všechny dveře, až na druhé zmáčknutí(při prvním pouze řidičovi) a ukazovalo to malý dojezd (plná nádrž 500, půl nádrže 250, cca poloviční hodnoty) Za každou radu děkuji

• 9 odpovědí
    • 7,7tis zobrazení
  12. Zahájeno uživatelem Lívanec,

Čau, neřešil jste někdo instalaci polarfisky, mám to v plánu a byl bych rád za každou radu

• 3 odpovědi
    • 4,3tis zobrazení
  13. Zahájeno uživatelem JarinSew,

Po odpojení přívěsu, kde možná díky staré kabeláži došlo k nějaké chybě na levém blinkru (na předchozím autě na přívěsu blinkry blikaly). Auto na maxidotu nahlásilo chybu na levém směrovém světle na přívěsu. Ale tuto chybu občas vyhodí i po odpojení přívěsu. Kontrolka žárovky občas jakoby problikává a pak nahlásí chybu. Tažné zař. je HOOK, elektroinstalace nevím (možná UNI, protože nevypíná senzory). Neví někdo po čem jít ? Díky

• 3 odpovědi
    • 1,8tis zobrazení
  14. Zahájeno uživatelem thomburn,

Zdravím, měl bych otázku na dodatečné dodělání denního svícení do Superba II. Světla pro denní svícení s mlhovkou jsem si našel ale chtěl jsem se zeptat, jak to bude s elektrikou. Počítám že kabel pro denní svícení nebude připravený u světla. Dá se koupit originální kabel který zapojím do nějaké svorkovnice? Děkuji za odpovědi, pokud to už někdo řešil. EDIT: omlouvám se za nesprávné zařazení do kategorie jedná se o Superb II

• 1 odpověď
    • 2,8tis zobrazení
  15. Zahájeno uživatelem Lubos.soj,

Zdravím,neví někdo kde se nachází relé vyhřívání čelního skla 3B0951253?

• 2 odpovědi
    • 1,9tis zobrazení
  16. Zahájeno uživatelem Gibson,

Ahoj prosím o radu. Brácha si nechal namontovat tažné zařízení originální instalaci pro auto bez přípravy pro TZ (tažné zařízení) a nechal si udělat v neautorizovaném servisu. Po vyzvednutí ze servisu jsem mu udělal diagnostiku a najednou tam vyskákalo spousta chyb, které tam nebyly když auto dával do servisu. Domnívám se, že v servisu zmršili kódóvání na CAN Gateway a pak se obávám, jestli je vůbec správně zapojené TZ, kdy to vypisuje samý zkraty. Poradíte mi co s tím? Budu všem moc vděčný za dobré rady. přikládám log z VCDS Model: 7N0 Sken: 01 02 03 08 09 10 15 16 17 19 22 25 2E 36 37 42 44 46 47 4F 52 55 56 62 69 6D 72 77 VIN: TMBLC93T4C9010903 …

• Pozitivní
    • 13 odpovědí
    • 13,9tis zobrazení
  17. Zahájeno uživatelem jtfcobra,

Ahoj nešly by budíky barevné třeba z golfa nebo passat b6,b7?

18. Zahájeno uživatelem Hanys.cz,

Zdravím, nevíte někdo co si pod tímto mám představit? Světla normálně svítí, můžou to být vadné led?

• 0 odpovědí
    • 1,8tis zobrazení
  19. Zahájeno uživatelem jtfcobra,

Ahoj myslite ze by to slo na superba? http://www.bronken.de/sideassist/

20. Zahájeno uživatelem jtfcobra,

Ahoj fungovalo by tohle na SUperb 2? Ukazovalo by to maxidotu? Viz okdaz: http://www.bronken.de/b7rdk/

21. Zahájeno uživatelem schery17,

Zdravím, mám škodu superb II. facelift combi, rok výroby 2013, 170 PS v naftě a potřeboval bych zrušit start-stop systém, rozčiluje mě při každým nastartování vypínat tlačítkem start-stop. A případně toto tlačítko vedle převodovky předělat na elektriku ke startování (proti krádeži). Máte s tím někdo zkušenosti? Díky za info a rady

• 2 odpovědi
    • 9,5tis zobrazení
  22. Zahájeno uživatelem Hanys.cz,

Zdravím, poradíte kde mám začít hledat problém? Pořád mě zlobila škrtící klapka, že se nějak resetovalo nastavení atd a dnes mi na dia řekli že to je tím že mám nabíjecí napětí v autě jen 13.2V a je potřeba minimálně 13.8 nejlépe přes 14. To je napětí když mám zapnuté všechny spotřebiče tak i bez nich. Mám začít alternátorem nebo zkratem na kostře. Dveře u řidiče hlásí chybu: 02123 - Door Warning Light / Entry Light 012 - Electrical Fault in Circuit - Intermittent dveřní varovné světlo, vstupní osvětlení, ale vše tam funguje.. Nesetkal se s tím někdo

• 4 odpovědi
    • 7,9tis zobrazení
  23. Zahájeno uživatelem peturko,

Zdravim Mám škoda superb 2combi 1,6tdi 77kw. Včera večer mi vyhodilo poruchu ESC nejde vôbec naštartovať. Ani netočí nič. Diagnostika nejde spojiť s autom. Zakladne chyby na diagnostike vypiše iba chyba riadiaca jednotka komunikácia. Skúste mi poradiť čo s tým nemal niekto podobný problém. Rok výroby je 2012 dik za info

• 2 odpovědi
    • 3,7tis zobrazení
  24. Zahájeno uživatelem hummer,

zdravím,mam superb 2 combi z neoriginálnim tažným zařízením a někdý když zařadím zpatečku tak mě piskaji zadní čidla pač tu kulu od tažnýho vyhodnotí jako překažku,ty čidla jsou originál,nesetkal se z tím někdo?

25. Zahájeno uživatelem standik4,

Mám superba 2.0 TDI r.v. 2013,bylo to auto nějakého papaláše,ale není tam asistent rozjezdu do kopce.Lze to dodělat?Pokud je tu někdo z okolí Teplic a umí to,bylo by to super.Díky

• 23 odpovědí
    • 7,6tis zobrazení

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.