Přejít na obsah

Elektrika

568 témat v tomto fóru

1. Instalace PolarFis

• 3 odpovědi
    • 4k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 1.6k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 2.6k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 1.7k zobrazení
    • 13 odpovědí
    • 12.6k zobrazení
    • 14 odpovědí
    • 6.7k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 1.8k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 2.5k zobrazení
    • 14 odpovědí
    • 3.2k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 8.8k zobrazení
    • 4 odpovědi
    • 7k zobrazení
  2. ESC svieti - neštartuje

• 2 odpovědi
    • 3.5k zobrazení
    • 15 odpovědí
    • 4.7k zobrazení
    • 23 odpovědí
    • 7.1k zobrazení
    • 4 odpovědi
    • 6k zobrazení
    • 4 odpovědi
    • 2k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 1.9k zobrazení
    • 7 odpovědí
    • 2k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 2.7k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 14.7k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 1.2k zobrazení
  3. Funkce automatických světel

• 16 odpovědí
    • 8k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 1.2k zobrazení
    • 8 odpovědí
    • 4k zobrazení
    • 5 odpovědí
    • 3.9k zobrazení

• Aktuální příspěvky

• No ja byl 2x v servisu s blbnoucima asistentama. Resili pouze odpojenim baterky. Je mozne ze to melo nejaky vliv. 
    • IMG_4376.mov     Ahoj, mám oct ll, motor bxe a stejný nájezd. Dělá mi to to samé, budou vymačkané hydroštely (zdvihátka ventilů). Oprava u mechanika cca 5tis. Doma, což bez znalostí nedoporučuji cca 3tis. Ty ceny jsou i z vačkou která často bývá taky požkozená, bez ní by to bylo cca 3,5tis a 1,5tis. 
    • Dobrý deň, mám škodu fabia 3 1,2 tsi a pred pár dňami sa mi samy zapli stierače. Skúšal som rôzne polohy, ale stále idú, aj keď sú v základnej polohe. V servise mi povedali, že ešte sa s tým nestretli a musia sa na to pozrieť. Jediné čo ich napadlo, že skúsiť vymeniť celú páčku. Inde som zas čítal, že to môže byť nejaká bsg jednotka a tú treba vymeniť. Stretli ste sa s takým niečím? Viete mi prosím poradiť? Ďakujem za každú radu.
    • Podle spz a vinka mi bylo uz nekolikrat receno ze sw neni pro muj vuz.  ale problemy nemam..lidi i s novym sw maji  porsd stejne problemy viz briskoda. Talze radsi nebudu rypat do neceho co (zatim) funguje    
    • Zdravím také mám skoda karoq 2019 1.5tsi sportline automat a při pomalé jízdě a rozjezdech jak pracuji s plynovým pedálem tak "podrncává" jak kdyby někde z místa mezi plynovým pedálem a motorem jak kdyby byl někde v nějakém místě povolený. Trošku jak dvě železné tyčky nedotažené k sobě  Zrovna jsem dal i do servisu na olej převodovky a rozvody a v servise nic nenašli, vše je prý v pořádku, drnčení jde slyšet s pootevřeným okýnkem  Předem děkuji za info, už z toho šílím.
  • Vytvořit nový...