Přejít na obsah

• Aktuální příspěvky

• Prodejce dilu druhovyroby neni ETKA, to nejde brat vazne.
    • Ahoj vsetci. Mam podobny problem a vidim ze tu mate velke skusenosti. Na dialnici nad 100 km/h taktiez vibracie ako popisujete, len ked je motor v zabere, ked uberiem plyn, tak nic, vtedy citit len nerovnosti cesty. Ale niekedy aj ked je motor v zabere tak tie vibracie necitit. Pripada mi to akokeby na rovnom povrchu cesty aj pri zabere bolo nic alebo minimalne vibracie a pri nerovnom povrchu pri zabere velmi citelne vibracie a pri ubrani plynu nic. Este som si vsimol ze mi niekedy nastane taka zvlastna situacia ze niekedy pri zatoceni alebo pri nejakom manevri s volantom, ako keby mi predok auta tak zlastne zaplaval. Skuste poradit na co sa zamerat. Dik.
    • A bylo to vrzání slyšet i v kabině nebo třeba jen se stáhlým okenkem? Mě to vrže tak, že v kabině za jízdy neslyším nic. Jen je jiný pocit při sešlápnutí pedálu, jakoby s mírně vyšším odporem.
    • Zdravím, hlásím první problém s mojí fabkou. Po zamknutí nezhasnou led pásky v předních světlech. Udělalo to jednou když jsem měl najeto asi 200km, nyní mám 45 tisíc a začíná to dělat častěji. Leaving a coming home nastaveno na nejkratší dobu (5 vteřin). Auto takhle svítí i 2 hodiny. IMG_5480.mov     Nesetkal se někdo se stejným problémem? Video přikládám do přílohy.
  • Vytvořit nový...