-
Aktuální příspěvky
-
Od ExecutedDonut · Vloženo
na netu uz jsou studie jak si udelat vlastni parametrizaci, clovek samozrejme musi rozumet tomu co dela ale neni to az zas tak slozite. Myslim ze v tomhle pripade by ale oprava mela spocivat v necem jinem nez upravou parametrizace. -
Bohužiaľ, takto to nefunguje. Charakteristika zvuku je daná zvukovou parametrizáciou, výnimočnou pre každý model auta. A automobilka sa rozhodla potlačiť zadné repro na úkor predku.
-
Mas tam chip Atmega162, treba mat a ARM STM32F429 a pojde ti vsetko.
-
Ja nez jsem auto objednal, tak jsem o tomto problemu vedel a vedela o nem i Skodovka. Kdyz jsem jim psal, bylo mi receno ze nynejsi vozy ve vyrobe uz jsou v poradku. Mam datum vyroby pred vanoci 2024 a na volantu nove logo SKODA a tento problem se mi jeste nestal. Jezdim denne a hodne i po meste s kratsimi zastavkami a vzdy startuje napoprve. Na tohle je starter generator naprosto luxusni zalezitost. Auto startuje ok, mam ho od ledna 2025. Pokud se to nekumu stalo i u novejsich kusu dejte vedet. Pak by se dalo spekulovat jestli u novejsich kusu nedoslo k nejake zmene. To vi jen ve skodovce, ale k jake zmene se asi nedovime. I u faceliftu dochazi casem k mensim upravam ve vyrobe.
-