Přejít na obsah

• Aktuální příspěvky

• Tak já nevím, já mám na palubovce displej 8" (Škoda Scala 130 let) a buď jsem slepý nebo to tam nikde signalizováno nemám. Taky by mě zajímalo, jak často se to přepíná do toho 2 válcového režimu, podle chodu motoru (auta) to rozhodně nepoznám. (Jinak ale stejně díky za odpověď.)
    • Ty normohodiny by mě zajímaly. Problém AS Škoda v ČR je ten, že se z jejich faktur, na kterých jsou nějaké jednotkové ceny a ČJ, snad ani nedá odpracovaná doba pořádně zjistit.
    • Zdravim. Chcem sa spýtat. Mam problem pri prudkom pridani(ak chcem niekoho predbehnut). Ze mi vyhodi zhruba pri 2000 ot/min poruchu travel assist a start stop system. Dnes som bol v autorizaku a spravili aktualizaciu softweru a vymenili baterku za original + nakodovanie. Cestou zo servisu uz som nepostrehol tento problem ale nasli kovove sponky na palivovom filtri a podla vyhadrenia servisu moze byt problem s nejakym vysokotlakovym cerpadlom. Preto sa chcem spytat ci uz niekto mal nejaky podobny problem.predpokladana oprava zo strany servisu mi povedali ze cca 5000€ je to realne?. Za odpoved a rady Vam vopred dakujem. Auticko ma najazdenych 148000km. Pred dvoma mesiacmi meneny olej, vsetky filtre a rozvody a mechanik vtedy sponky v palive nevidel ziadne. Dakujem. 
    • AS má i normohodiny, ale samozřejmě může být i nějaká vícepráce. Je to na dohodě, mám "přátelský" AS kam jezdím léta a vždy se nějak dohodneme 😀 
    • Téma z názvem "Rozvody 1.6 TDI" je zde k čemu? LOCK.
  • Vytvořit nový...