Netreba ODIS online, staci aj cinsky klon 6154 + ODIS-E 18
FW 1302/1421 + spravny 1302/1421 dataset k tvojmu modelu auta. Ano trva to vyse hodiny, idealne mat auto na silnej nabijacke. Autorizovany servis pouziva 70A VAS 5903 ale zevraj by mala stacit akakolvek 30A.
Do praveho, respektivne zachranneho pruhu ak je to mozne (za krajnicu) odstavia len auta z novsich platforiem ako MQB.
Napriklad modely OIV, Kodiaq 2, Golf 8, Passat B9. Maju novsie radary zo sirsim zaberom a rovnako rozpoznaju predmety na vacsiu vzdialelost. Samozrejmostou je nevyhnutny Side Assist aby vedel, ze zozadu nic nejde a moze sa preradit. Tie auta uz maju v Travel Assist novu funkciu Assisted (Automatic) Lane Change - dokazu sami zmenit pruh, staci hodit smerovku, ked sa na AID zobrazi sipka vlavo/vpravo.
BTW, je pri MQB, S3, Kodiaq, G7,5, O3 nevyhnutne mat pre spravnu funkcnost Emergency Assist mat vo vybave aj Side Assist?
Logicky by som predokladal, ze by to asi malo aj v starsej platforme kontroloavat priblizujuce sa auta za sebou, ci reaguju na brzdenie vozidla pocas EA. Pytam sa preto, lebo nemam Side Assist a po kodovani EA mi auto nebrzdi, len raz upozorni prudkym zabrzdenim a dalej EA nepokracuje, dokonca vypne TA a auto pokracuje do priekopy
Pokud chceš zrychlit plnění motoru olejem doporučuji nový filtr nalít čerstvým olejem (papír celkem dost nasaje). První nastartování po výměně oleje je pak skoro stejný jako po jednodenní odstávce auta.
Zdravím.poradte mi čím to môže byť.Auto po prejdeni prepadnutej cesty,hlbsom vymole akoby tlklo niečo na doraz ..vzadu boli už origo tlmiče,teraz monroe,dorazy 118mm nové,nové tyčky,nové priečne ramena,spodné ramena,rameno v karoserii je poverflex cervene,dotiahnuté v pohot.hmotnosti nast.39cm a auto potom ma vzadu 36cm lem/stred náboja.akoby to tlklo na doraz.auto je medzimodel teda predface už s CR motorom 2008..dakujem za rady....pripadne aké tlmice dávate dozadu.