Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Ostatní

1. Zahájeno uživatelem Pastelka,

Ahoj, tak jsem se dnes pobavil se svým prodejcem u kterého mám Rapida objednaného o tom zda budu mít ve s svém voze elektrické stahovačky všech oken u řidiče a dostalo se mi těchto rad: - elektrické stahování u řidiče bude od MR2014 - MR 2014 bude možné objednávat od týdne 26 - předběžný termín dodání by pak byl týden 34. Můj Rapídek by se měl vyrábět v týdnu 28 a prodejce mi nedokáže zajistit aby to byl MR2014. Radí, abych objednávku stornoval s tím, že mi jej objedná v týdnu 26, s tím, že u nové objednávky není možné garantovat mou cenovou nabídku + seznam výbavy z výroby. Kdo máte nějaké zkušenosti prosím poraďte! Máte někdo možnost získat seznam …

2. Zahájeno uživatelem SkodaRapid,

Ahoj, chtěl jsem koupit do auta sadu pro výměnu rezervního kola, ale na eshopu Škody pro Rapid nic není. Psal jsem do AutoHeller a odepsali mi, že pro Rapid sada není a nabídli mi zvedák+klíč+tu vložku za 1967,- Kč s DPH. Za toto by zaplatil tolik jen snad blázen Chtěl jsem se zeptat, jestli náhodou do Rapida nepasuje sada z Fábie, Octávie, Superba..? Májí to tam za cca 700-800,-Kč. Jde asi jen o ten klíč, zvedák by měl být snad v pohodě a ta vložka by v tom kole taky měla sedět, nevím. Případně bych si jen do té sady dokoupil klíč. Díky za radu.

• Pozitivní
    • 26 odpovědí
    • 13,2tis zobrazení
  3. Zahájeno uživatelem Standis,

sháním info pro kamarádku: měla by zájem koupit novýho Rapida s motorem 1.2 63 kW TSI. bude to kára do města a 4x za rok na dálnici + občas výlet. hlavně jí zajímají: je to dobrý motor....jaké jsou u těhle aut problémy, co vzít a co ne.... popř co by jste jí doporučili a poradili díky všem

• Pozitivní
    • 26 odpovědí
    • 7,8tis zobrazení
  4. Zahájeno uživatelem karlitos,

Dneska jsem si odvezl "noveho" rapida - rocni vuz od Skoda Plus. Temer v nem nebyl benzin, takze jsem vecer, uz za tmy zajem na benzinku, natankoval a kdyz jsem vytahl tankovaci pistoli z nadrze, tak mi tam vlitla mura. Nemam v hrdlu nadrze zadnou zaklopku (znam napriklad z Hyundai), ta mura mi nejdriv sedla vedle plniciho otvoru a kdyz jsem se ji snazil vyhnat rukou, tak mrcha jedna vlitla dovnitr. Samozrejme uz nevylitla. Takze mam muru v nadrzi. Mam se na to vykaslat a nebo s tim jet do servisu ?

• Pozitivní
    • 11 odpovědí
    • 2,7tis zobrazení
  5. Zahájeno uživatelem aceventura,

Zdravím, rád bych požádal o pomoc. Po zakoupení "ojetého" vozu jsem chtěl zjisti zda-li je nainstalován bluetooth. Podle návodů jsem zkoušel jít do nastavení ale... tlačítko u páčky na stěrače mi nic nenabídne.Mohu ji držet jak dlouho chcia mohu volit jen spotřebu atd. Podle manuálu bych si měl nastavit například varování při překročení rychlosti apod. auto je 1.2 63kW ambition . Má to multifunkční volat, samozřejmě s tlačítkem na telefon, ale ten pouze funguje jako "mute" Mohl by mi někdo prosím poradit jak se dostat do menu počítače a jak mohu zjistit zda-li je nainstalované bluetooth ? Děkuji j

• 3 odpovědi
    • 8,6tis zobrazení
  6. Host amissus
    Zahájeno uživatelem Host amissus,

Tak liftbackisté, pochlubte se, jak dlouho vám tam vydrřzela :-)

7. Zahájeno uživatelem mia,

mám kapucino metalízu,na obou autech,ale u rapida je v TP uvedeno -žlutá. máte to taky tak,nebo se u mně spletli

• 2 odpovědi
    • 2,6tis zobrazení
  8. Zahájeno uživatelem Pawouk,

Rapid prošel crash testem Euro NCAP - výsledek je maximálně možný počet pěti hvězd. http://auto.idnes.cz/crashtest-dacia-lodgy-a-skoda-rapid-dtt-/automoto.aspx?c=A121128_113936_automoto_FDV

• Pozitivní
    • 28 odpovědí
    • 6,4tis zobrazení
  9. Zahájeno uživatelem FabiaSK,

Čo vravíte na nový rapid coupe??

• 7 odpovědí
    • 2,6tis zobrazení
  10. Zahájeno uživatelem Zbiro,

Ahojte páni, som tu nový, tak vítam medzi vami :-) Pre tých, ktorí čakajú na červenú Rio farbu, prinášam malú vzorku, ktorá k nám dnes na chvíľku dorazila.... je veľmi podobná známej Cayenne metalíze, akurát s väčším odtieňom červenej farby... na slnku vyzerá z určitých uhlov super - s nádychom zlatej farby....V tieni len ako tmavá červená metalíza.... vzorka bola fotená na slnku na podklade červenej Corride - Oct.III - fotené Samsungom SIV mini Je to zaujímavá farba a s čiernou strechou, sp. zrkadlami to bude krásavec....

• 6 odpovědí
    • 6,1tis zobrazení
  11. Zahájeno uživatelem Pawouk,

http://www.auto.cz/skoda-rapid-sport-74345

Výškové práce po celé ČR – rychle, bezpečně, bez lešení! Nátěry, čištění, opravy, kácení stromů a další služby.

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.