Exteriér
111 témat v tomto fóru
-
Sháním Levou střešní lištu na škoda felicia combi. Je to ta co vede od předního okna nade dveřmi až na konec střechy. Nevíte někdo kde by se to dalo sehnat? Třeba i použité. Děkuji
-
- 1 odpověď
- 4,6tis zobrazení
-
-
-
Je stejná výztuha předního nárazníku starý model felicie a nový? Dnes sem měl menší kolizi se svojí "novou tváří" a sehnal jsem výztuhu ze starého modelu. Na pohled se liší držákem na vlečné oko - je na druhé straně. To si myslím že by ani nevadilo. Je rozdíl ještě v něčem jiném? Půjde tam? Předem díky za odpovědi.
-
- 2 odpovědi
- 2,6tis zobrazení
-
-
Ahoj lidi, povedlo se mi ztratit jediný originální klíč i s imobilizačním čipem k mé Felicii 1,3 Nevíte nikdo prosím co s tím. Bude nutné vyměnit všechny zámky i se zapalováním? Nebo mi nějaký autorizovaný servis Škoda, podle sériového čísla vozu vyrobí nový. Jsem z toho fakt zoufalý. Děkuji Všem za rady.
-
- 8 odpovědí
- 9,9tis zobrazení
-
-
Zdravim,dneska pri couvani pri obvzlast "krasnem" pocasi a tme,jsem to napalil do betonoveho sloupu,resp.jeho rohu.Na patych dverich mam lak sedreny do bila a trochu zamacknuty.Jak se to da opravit? pokud mozno levne ?
-
- 0 odpovědí
- 2tis zobrazení
-
-
Dobrý den, objednal jsem si na moji felicii 1.3MPi zadní kouřové sklo na světla - http://aukro.cz/item709853224_zadni_skla_s...ia_kourove.html a nevím jestli mají homologaci, ptal jsem se na to prodejce, ale neodpověděl. Myslíte, že by mohl být problém s policií nebo je to jen prkotina? Popřípadě bych potřeboval radu, jak tam přidělám ty skla? Předem děkuju moc odpověď Oprava: brousil jsem na netu a tyto skla mají homologaci, takže mi už jen zbývá problém s přiděláním těch skel na světla
-
- 3 odpovědi
- 2,4tis zobrazení
-
-
Poraďte, prosím, čím znovu přilepit boční ochranné lišty. Mám je na autě asi 2 roky a po stranách se mi začaly odlepovat. Doufám, že mi někdo poradíte.
-
- 4 odpovědi
- 6,6tis zobrazení
-
-
Prosím Vás nevíte jaká je nejlepší délka stěraču na felicii 1,3 vepředu a vzadu. Chci koupit nové ramínka.Děkuji za odpovědi
-
- 6 odpovědí
- 17,4tis zobrazení
-
-
zdravim blbne zadni sterac. kdyz zmacknu packu a pustim ji tak mi sterac zustane na miste a nevraci se nevite cim by to mohlo byt? diky za dopovedi.
-
- 6 odpovědí
- 3,3tis zobrazení
-
-
Zdravim, potreboval bych vedet jak presně vyndám rukojeti na dverich.Chci si je dat do barvy a nejdou mi vyndat.Odepnu chytaci cast ale tu okolo kliky vubec nevim,prosim poradte.Uz nevimco s tim
-
- 4 odpovědi
- 2,3tis zobrazení
-
-
nemohu otevrit predni dvere oboje, klicem otacim a nic, central nejde a zamrzli nejsou. predem dekuji za radu.
-
- 4 odpovědi
- 2,8tis zobrazení
-
-
-
cau vseci prosim o radu. neznate nejaky pripravek, kterym bych to natrel, aby z toho nesel bordel? jak ted byva rano rosa, tak muzu kazdej den mejt auto, protoze z tech gum kolem oken paradne tece cerna voda. diky
-
- 2 odpovědi
- 2,8tis zobrazení
-
-
po odemčení je slyšet, že motůrky odemknou, ale klika jjde volně (asi děcká pojistka) ale nejde ani ze vnitř vytáhnout čudlík (kolíček zamykání) a dveře jsou prvděp. zamčené.... Jak se do nich dá dostat, když jsou zavřené????? (dnes jsem ji koupil....)
-
- 8 odpovědí
- 8,7tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Ahoj, potreboval by som poradit. Nemozem strcit kluc do zamku spolujadzcovych dveri, vojde tam asi len 1 cm. Zamok sa zvonku javi ako neposkodeny, ale asi tam niekto strkal skrutkovac a nieco poskodil. V prirucke Felicia_JakNaTo.pdf sa pise, ze vraj vonkajsi diel zamku sa da vymontovat bez zlozenia oblozenia dveri, ale postup tam nie je, obrazky tam maju zlu kvalitu. Da sa na to pozriet bez demontaze oblozenia dveri?
-
- 3 odpovědi
- 2,6tis zobrazení
-
-
dobry den chci se zeptat za kolik by se dali sehnat predni blatníky Škoda Felicie R.V. 1996 ???? pokud by jste nekdo prodal napište mi děkuju ptam se jen orijentačně P.S. nezkorodované :D
-
- 9 odpovědí
- 5,3tis zobrazení
-
-
Koupil jsem v bazaru Felicii (1,3MPi v kombíku,rok výroby 2001) a k ní jsem dostal pouze tři klíče viz obrázek: -jeden od zapalování,zadních dveří a nádrže -druhej od předních dveří na kterejch je napojenej centrál -třetí od zpátečky Ani k jednomu není samozřejmě ten kovovej přívěšek s pinem:-( Problém nastal,až když jsem se rozhodl nechat si přidělat aspoň po jednom klíči. Nejenom,že mi ve všech klíčovejch službách v Brně tvrdili,že je nedělají,ale až jsem našel konečně obchod,kde by mi je udělali,tak mi řekli,že ten první klíč bude stát 1 400,-Kč a ten druhej 700,-Kč!!! Prej je v tom klíči od startéru čip,ale já si myslím,že ne,protože nevím,že by auto mělo imobiliz…
-
- 4 odpovědi
- 4,4tis zobrazení
-
-
Zdravím Chci se zeptat, zjistil jsem , že mi celkem kvalitně kvete moje zlato a to hlavně pravej nosník. Tak se chci zeptat, na kolik by to vyšlo v nějakým servise atak, nebo když to budu dělat plynem, tak co všechno k tomu budu potřebovat Díííky
-
-
- 10 odpovědí
- 4,4tis zobrazení
-
-
Ahojte, viete mi poradiť čo by stálo domontovanie ťažného zariadenia na feliciu Kombi? A kde to robia a či s tým treba isť na STK? Ďakujem za rady.
-
- 3 odpovědi
- 2,3tis zobrazení
-
-
Zdravím, včera jsem byl v myčce a když jsem přijel domů, otevírám dveře řidiče a ejhle. Strašná rána, dveře se zasekly, tak vylezu ven a nestačím koukat. dveře zakouslý v blatníku a nešly ani otevřít ani zavřít. Nakonec jsem je teda zavřel, ale teď potřebuju poradit. Blatník se docela nepěkně hýbe, tak ho potřebuju přidělat, aby šly dobře otevírat dveře. Šlo by to na vyznačeném místě na prvním fotu nějak provrtat? Nevedou tam nějaký dráty? Odborně to opravovat nechci, ten maník za to chce kolem čtyř tisíc Moc děkuju za rady
-
- 7 odpovědí
- 3,5tis zobrazení
-
-
Opravdu, nevím, co s tím je. Normálně zašroubuju, cvakne to, otočím klíčkem doprava, vytáhnu klíček a... jde to zase úplně v pohodě vyšroubovat i bez klíčku. Jsem tak zaostalej, že to neumím zamknout nebo co s tím je himl?!
-
- 8 odpovědí
- 10,8tis zobrazení
-
-
Koupil sem si před časem podobné prahy jako jsou tyto...bohužel bez montáže...poradí někdo jak namontovat? Jestli je lepší použít šrouby nebo lepidlo nebo obojí...a co dát mezi prahy a nástavce aby se zde neusazoval bordel a voda? Felicia r.v. 98 new face Omlouvám se pokud můj příspěvek je v rozporu s místními pravidly
-
- 2 odpovědi
- 2,8tis zobrazení
-
-
Dobrý den nema niekto postupnu fotogaleriu ako si obrúsit, vytmelit a nastriekat zahrdzavene miesta na dverach blatnikoch atd?.. Popripade aký tmel a hrubka brusneho papiera je ta NAJ. dakujem miskosmiesko
-
- 5 odpovědí
- 7,1tis zobrazení
-
-
kde se da sehnat čira optika dozadu na feldu?NEmate někdo kontakt na obchod kolem OV
-
- 2 odpovědi
- 3,5tis zobrazení
-
-
Niekde na tomto fore (uz neviem kde presne) som sa docital ze sa daju zohnat na feliciu laminatove piate dvere, potom som niekde videl, ze davali na skodu 120 laminatove predne blatniky, tak by ma zaujimalo ci nahodou nieje nieco take aj na feliciu. Dakujem
-
- 2 odpovědi
- 3,1tis zobrazení
-
-
Může mi někdo poradit, kde bych sehnal korekční tužku této barvy: techničák: 9102 Šedá pastelová metalíza servisní knížka - kód laku: G04 Ať jsem hledal na netu, jak jsem hledal, nikde nic
-
- 1 odpověď
- 8,1tis zobrazení
-
-
Ahoj všichni, koukněte prosím na přiložené foto a napište mi váš názor, jestli s tím mám něco dělat, nebo to nechat shnít a časem možná koupit nové 5. dveře. Děkuji všem za názory
-
- 8 odpovědí
- 4,5tis zobrazení
-