Přejít na obsah

Motor 1.6

145 témat v tomto fóru

• 2 odpovědi
    • 7.8k zobrazení
    • 5 odpovědí
    • 4k zobrazení
    • 20 odpovědí
    • 10.7k zobrazení
  1. Dušení motoru

• 8 odpovědí
    • 5.6k zobrazení
  2. Spotreba otacky

• 6 odpovědí
    • 2.5k zobrazení
  3. Felicia 1.6 otacky

• 2 odpovědi
    • 2.7k zobrazení
    • 60 odpovědí
    • 18.5k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 1.4k zobrazení
    • 8 odpovědí
    • 2.7k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 2.5k zobrazení
    • 7 odpovědí
    • 3.6k zobrazení
    • 13 odpovědí
    • 7k zobrazení
  4. vymena motora 1.6 mpi

• 4 odpovědi
    • 3.6k zobrazení
  5. Fel 1.6 1 2

• 30 odpovědí
    • 5.7k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 3.5k zobrazení
    • 7 odpovědí
    • 5.3k zobrazení
  6. vačka

• 0 odpovědí
    • 1.9k zobrazení
  7. Výměna motoru

• 3 odpovědi
    • 2.3k zobrazení
  8. Dolití oleje,prevodovka

• 0 odpovědí
    • 1.9k zobrazení
  9. nedává benzín

• 1 odpověď
    • 2.6k zobrazení
  10. Bohatost směsi

• 1 odpověď
    • 2.7k zobrazení
    • 5 odpovědí
    • 9.9k zobrazení
    • 11 odpovědí
    • 7.9k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 2.2k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 1.3k zobrazení

• Aktuální příspěvky

• Sem tam autosedačku prehadzujeme z auta do auta. Dať autosedačku do rapidky je v každom prípade niekoľko minútový boj, kdežto v Hyundaii zacvakne za 2 sek. 
    • Je to asi 6 let. Před Octavií jsem měl Golf VII a v areálu letiště, kde pracuju jsem zkoušel v pomalé rychlosti překliknout elektrickou ruční brzdu, co to jako udělá. Blbost, ale nový auto, žejo. Kartu jsem samozřejmně musel během následujících 100m vrátit zpět při výjezdu z areálu.  Trvalo to asi hodinu, ale nakonec se mi nalepila na lepivou stranu nějaké oboustranně lepící pásky, kterou jsem tam do nekonečna podél okna strkal. Kdo zažil, dovede si představit to napětí, když jí taháte ven se strachem, že drží jen na kousíčku a odlepí se.
    • Takze to bude to stejne co sem mel chvilkove ja. Jeste me napadla spojitost s rekuperaci. Ten zvuk byl brutalni u me zatim chvilkovy
    • Motorizace 1,5 tsi mild. Jasne, tohle ale nevypada na kaminek, je to uz od zacatku a zhorsuje se to. Chapu zapiskani brzd, ale nekdy kdyz brzdim vypada to jako kdyz zastavuje vlak 😁. Novej matros mozna, zase ale nevim, ze by si tu na to stezoval nekdo dalsi, tak to bude spis ojedinele..
    • Zdravím . jsem po GO motoru -vym.pistu a krouzku a vym propaleneho ventilu. Auto zezačatku špatně táhlo a dunivy zvuk. zjištena špatne nastavena vyfukova vačka opravař ji špatne nastavil. auto uz tahne lépe ale mam jiny problém. Auto i na volnoběh jakoby duni (lehke bubnovani) kdyz sedite uvnitř vozu až lehce zalehají uši. nemohu přijit co je špatne.. GO byla kvuli propalenemu ventilu a rovnou jsem nechal vymenit pisty a krouzky žralo to olej. Jel jsem do opravny 40km na tři valce. 1,2 tsi 77kw 2014
  • Vytvořit nový...