Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Elektrika

1. Zahájeno uživatelem Burningsoul,

mám zhas problém, se kteým potřebuji poradit. když je vypnutý motor, případně jen klíč v zapalování, svítí palubka, ale není nastartováno, stěrače normálně stírají. jakmile nastartuji, tak se začne stírat, ale třeba se zaseknou v půli skla na cestě do výchozí polohy. když to takhle uděljaí 3x, vrátí se do původní polohy dolů. čím by to mohlo být?

• 10 odpovědí
    • 2,4tis zobrazení
  2. Zahájeno uživatelem Jivo,

Nazdarek, monatzni navod mam nove Felicii s timto alarmem a nejak nefunguje. Kdyz ho zapnu natvrdo v jakemkoliv stavu servisnim klickem, zacne asi za 20sec houkat a nereaguje na dalku. Pokud ho zapnu s vypnutym zapalovanim, jednou bliknou blinkry. Dalka normalne blika a nepredpokladam nejaky problem. Druhou dalku predchozi majitel hleda, prej to obcas melo falesne poplachy, tak to vypnul. Mam par dotazu: 1.) Ma nekdo podobne zkusenosti. Nebo jak opet obnovit fce alarmu po dlouhem vypnuti. Dle navodu nelze alarm za behu motoru zapnout, tak jsem to testnul s tim ,ze je mozna vybita baterie. Ale po nasednuti do nastartovaneho a rozsiceneho vozu zacal rvat. 2.) Pokud bud…

• 3 odpovědi
    • 10tis zobrazení
  3. Zahájeno uživatelem CzeP,

Dobrý den Chtěl bych od Vás zkušených radu. Mám felicii rok výroby 1997 a přestalo mi fungovat centrální zamykání. Teda když zamknu u řidiče tak se mi zamknou všechny dveře kromě pravých zadních . Nejdou zamknout ani odemknout . Kde by mohl být problém . Poradíte laikovi?

• 3 odpovědi
    • 2,3tis zobrazení
  4. Zdravim profici, vedeli by ste mi povedat kde hladat chybu a ako ju odstranit ak mefunguje zvukovy signal pri zapalenych svetlach a otovrenych dverach. Raz za cas vypadne a nefunguje vobec, pri prichode do vozidla uz funguje. Dakujem za odpoved

• 2 odpovědi
    • 1,9tis zobrazení
  5. Zahájeno uživatelem Marek1806,

Zdravím při úklidu jsem našel přídavný budík- diodový otáčkoměr, který měl otec kdysi ve 105. Šel by připojit i do felicie 1.3 Mpi 50kW r.v.97? Na přiloženém papírku je napsáno, že zelený-kostra, hnědý- 2 pojistka zleva (ve Š105), černý na cívku. Děkuji

• 4 odpovědi
    • 5tis zobrazení
  6. Zahájeno uživatelem lacream,

Potrebujem poradit ohladom zleho dobijania na felicii 1,3MPI .Dnes som nastartoval auto a pozeram,ze mi na volnobehu slabucko svieti kontrolka dobijania,ked pridam viac otacok,kontrolka sa rozsvieti este viac.Neviete poradit co by to mohlo sposobit,azda zly regulator napetia ,alebo diodovy mostik.Ja som vybral alternator vonku,a jedine co mi kamarat odmeral je kotva(rotor) vravel,ze je v poriadku,ale bola strasne horuca a auto bezalo len max.3min.no boli tam vadne loziska,tak som ich vymenil.Takze ked je kotva v poriadku,tak co este je pravdepodobne podla vas chybne? Neviem co by som mal kupit a vymenit.Este chcem pripomenut,ze regulator napetia som menil asi pred 4mesiac…

• 12 odpovědí
    • 33,1tis zobrazení
  7. Zahájeno uživatelem michalaaa,

u feldy mam kabely pod kastlikem asi na dalkac ale nevim to urcite a jestli to jsou,a jestli jo jaky autoalarm koupit, moc dekuji za radu

• 1 odpověď
    • 1,5tis zobrazení
  8. Zahájeno uživatelem Petr Kopřiva,

Mám takový problém,v mojí feldě nesvítí podsvícení ovladačů topení ani veškerá spínací tlačítka.Kontroloval jsem pojistky,ale všechny jsou ok.Může mi někdo poradit?!Díky

9. Zahájeno uživatelem Danniell,

Ahoj včem omlouvám se všem jestli to uz nekde je ale ja to nenašel! Dnes jsem chtel dědovi zapojit radio z me O1 ale dneska jsem na to koukal má to tam takové všelijaké přidavam fotku pro uplnost, ISO mam koupene ktery ma volne konce. Mohli by jste mi prosim vas poprosit jak to zapojit? Díky moc a jestli mi to popišete jeste dnes abych to mohl zitra udelat diky moc.

• 2 odpovědi
    • 1,7tis zobrazení
  10. Zahájeno uživatelem polot,

VIE MI NIEKTO PORADIť AKO TREBA UPRAVIť ELEKTRO VO FELICII ,ABY SVETLA SILNEJšIE SVIETILI ?NIEKDE BOL POPIS PRIDAť SILNEJšIE KABLE ,RELATKO ... NO NEMôžEM K TOMU NIč NAJSť

• 15 odpovědí
    • 8,1tis zobrazení
  11. Zahájeno uživatelem rade666,

mohl by mi někdo prosím popsat systém zapojení zapalovacích kabelů na felicii 1.6 dík motor nejde do otáček hádá se

• 1 odpověď
    • 16,1tis zobrazení
  12. Zahájeno uživatelem vkanta87,

Zdravím, má přítelkyně vlastní půl roku Feldu a již po pár týdnech odešel spínač světel. Tak jsem zajel na vrakoviště a zajistil jiný. Přibližně 3 týdny funkční. Poté opět světla přestaly fungovat, tak jsem opět zakoupil spínač, nový (neoriginál). Opět po třech týdnech odešel. Následně jsem koupil originál Škoda, který přestal fungovat pol cca 5 týdnech. Nyní si už nevím rady. Můžete mi někdo poradit v čem je problém???

• 7 odpovědí
    • 6,3tis zobrazení
  13. Zahájeno uživatelem noneac,

Ví někdo jakým způsobem lze odblokovat řídící jednotku? Předpokládám že je zablokovaná proto že je aktivní imobilizér. Jakmile vymažu chyby tak po otočení klíčem okamžitě naskočí zablokovaná jednotka = z toho dedukuji imobilizér. Je to zakoupená jednotka, takže neznám úplný původ. Pokud se odstraňují závady z jednotky přes Vag com, tak stačí dát při komunikaci s motorem vymazání závad, nebo se tak maže jen paměť a závady se musí odstraňovat jinak? Jakým způsobem se maže adaptabilní nastavení, co se dá v jednotce všechno nastavit a co se dá zjistit? popřípadě jaký jiný software než VAGCOM je použitelný? a umí VAGCOM vše nebo je potřeba i jiný soft na některé funkce?

• 7 odpovědí
    • 17,9tis zobrazení
  14. Zahájeno uživatelem sadraj,

otřeboval bych poradit kde hledat přijímač DO jednýá se o mezityp feldy kombi rok 1998 konec června má už nové klíče a v popisu v přituřce je už uvedeno že by mela mít i alarm ale ten nemá Klíče jsou ploché s dražkou po straně a do není v klíči ale samoyxtatne v kličence. vamenil jsme baterii , pokoušel se držert jak jedno tak i druhe tkllačitlko na DO kdosi mi radil že tim se ma sopárovat jednotka s ovladaním ale nic nepomohlo ledka na ¨DO narmalne svítí pojirtka která je podle schematu snad společná pro přijinač DO i klakson je v pořádku ale nevim kde hledat onen přijimač DO napadlo mkne jestli není…

• 2 odpovědi
    • 1,7tis zobrazení
  15. Zahájeno uživatelem lukas.luciano,

Ahoj kluci....prosim vas nekoho o radu...chtel bych si vyměnit na škoda felicii podsviceni palubni desky....nevite prosim vas kolik alepsoň shruba mám nakoupit LED žaroviček?? děkuji moc o radu....

• 5 odpovědí
    • 23,1tis zobrazení
  16. Zahájeno uživatelem Lukáš111,

Ahoj Lidi, prosim Vás přišel mi domů konečně vytoužený kabel kkl obd 2, při instalaci ovladače ¨nikdy nejde instalace pořádně dokončit podle návodu... Když nainstaluji Motordiag autocomsoft-simos manager 1,03 free, tak si to otevřu vyberu správný port ale zobrazí se zpráva: kabel neni připraven nebo připojen, při tom je ve správném USB portu a zkrátka mi to nejde, prosimvás můžete mi poradit? Sjel jsem už snad všechny fora stáhl X programů a vždycky to ukáže nějakou chybu, kde dělám chybu, už jsem z toho zoufaalej... Děkuji za každou radu!!!

• 0 odpovědí
    • 2,5tis zobrazení
  17. Zahájeno uživatelem rondob,

Mám jednu otázku,po výmene riadenia na mojej Felícii 1.3 LXI mi trvalo svieti kontrolka airbagu, a mám volant mierne vytočený vpravo. Dá sa to nejako doladiť? Ináč v servise kde mi to robili,mi odpoučili vybrať žiarovku ked ma to štve.... Takže tam sa už neukážem. Čo s tým? A aj to riadenie je síce nové ale.... keď idem po nerovnostiach niečo tam klepe.

• 10 odpovědí
    • 14,6tis zobrazení
  18. Zahájeno uživatelem Gerrik,

Prosím o radu, chci si dát do auta tajný vypínač, odpojit tím palivové čerpadlo. Vím, že k čerpadlu vede víc kabelu, prosím o radu, kterej kabel mám přerušit? myslím barvu. Nemůžu s tím poškodit řj nebo čerpadlo?

• Pozitivní
    • 19 odpovědí
    • 18,6tis zobrazení
  19. Zahájeno uživatelem 100Bubu,

potreboval by som vediet zapojenie tejto redukcie. potrebujem vediet na ktore pozície v tom 16pinovom konektore to treba zapojit. červeny: modrý: žltý: hnedý:

• 1 odpověď
    • 2,6tis zobrazení
  20. Zahájeno uživatelem MirekV,

Jsem uživatelem vozu Škoda Felicia 1.3 MPi, od najetí 35 000 s přečipovanou stříkačkou u CIMBU Motorsport. Co se motoru týká, spokojenost nejvyšší, nikde mne nenechala a dnes už má 230 000 za sebou a pomalu uvažuji o přeměření tlaků a případné záměně některých pohyblivých částí motoru, například celý motor , převodovka byla obměněna ve 205 000 km (ta původní totiž odmítla mít ve své inventůře i nadále pátý rychlostní stupeň a ve 150 km/hod vyplivla aretaci mezi zuby a se sebevražednými úmysly se sama očesala. Štěstí, že pětka tam byla dofařena na prodloužené hřídeli v původní 120 převodovce a v extra přihradě, mimo další rychl. stupně, jinak to mohlo dopadnout všelijak …

• 1 odpověď
    • 4,2tis zobrazení
  21. Zahájeno uživatelem Wooferk,

Ahoj, mám Felicii r.v. 2000 a když si chci do toho kontektoru zapalovače připojit nabíječku k mobilu (HTC CC-200), tak jí tam nezastrčím ani z poloviny tak, jako do Octavie 1 r.v. 2001. Ani se tam neudrží a okamžitě vyskočí. Nevěděl by někdo, jestli by do Feldy šel dát ten konektor z Octavie? ( Odkaz ). Nemám možnost to vyzkoušet, ale podle obrázku to vypadá docela podobně. Díky Wooferk

• 1 odpověď
    • 3tis zobrazení
  22. Zahájeno uživatelem aeryn.sun,

caute, mam na felde hydrokorektory, ktere uz zase nefungujou a shanim nekoho v jihomoravskem kraji, kdo by mi namontil elektricke naklapeni svetel, kdyz si sezenu vsechny k tomu potrebne dily (regulator z fabky a serva treba ze starsi oktavky). ja vim, mel bych si to namontit sam, ale jsem strasny nemehlo urcite bych zapojil elektriku do tachometru nebo hur :-D tak hosi poradte. diky. aeryn

• 0 odpovědí
    • 3,1tis zobrazení
  23. Zahájeno uživatelem Tvara,

Zdravím škodovkáře... Dostal se ke mě motor 1,3MPI z feldy a jde do jiného auta... 1) Nevím jak přesně propojit řídící jednotku a spínací skříňku. Nastahoval jsem si hromadu manuálů, ale nikde jsem nanšel tohle konkrétní schema (všude buď spínací skříňka, nebo jednotka). Neměl by někdo schema prosím? 2) Jde podle čísla jednotky nějak zjistit, jestli má imobilizér? je to z bouraného auta a ke mě se dostal jenom motor (bez čísla ) s jednotkou... Pokud bych potom zjistil, že je s imobilizérem, jde nějak vyřadit? případně co by bylo potřeba? za Odpovědi předem děkuji.

• 3 odpovědi
    • 5,3tis zobrazení
  24. Zahájeno uživatelem arnyy*,

Ahoj, sundal jsem kryt a zmeril primo na kabelu a nic z toho netece, kdyby nebyla pojistka tak asi nejde ani radio ze? kde se mám pohrabat, resp. kde by to ti automechanici vytahli [myzlim ze se to nechalo odstranit v autodilne] Diky moc

• 10 odpovědí
    • 33,1tis zobrazení
  25. Zahájeno uživatelem Slavisimo,

Ahoj, neporadil by nekdo proc mi za jizdy a prevazne pri zataceni do prava a brzdeni problikavaji svetla od zpatecky?? Cidlo v prevodovce sem uz menil protoze to nesvitilo vubec, muze byt problem v tom cidle??

• 3 odpovědi
    • 2,2tis zobrazení

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.