Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Elektrika

1. Zahájeno uživatelem rondob,

Ahojte viete mi niekto poradiť ako si urobiť taký zlepšovák na škode Felícia Bmm? Keď zaradím spiatočku chem aby mi okrem cúvacích svetiel blikali aj smerovky. Videl som to už tak urobené a je to celkom fajn,len neviem ako na to. Prosím o pomoc

• 3 odpovědi
    • 2,3tis zobrazení
  2. Zahájeno uživatelem matiapag,

Zdravim, pred casom sme si zaobstarali Feliciu 1,3 MPi z roku 98 a od zaciatku vydava klakson velmi podivny zvuk Vobec to nie je klasicky, ci uz vysoky alebo nizky ton. Ide skor o velmi hruby, priskrteny zvuk, ktory posobi dost komicky Chcel by som sa spytat, ci by niekto nevedel poradit, ako tuto zavadu odstranit a co je potrebne odmontovat, aby som sa vedel pohodlne dostat ku klaksonu? Lebo ked je cely predny naraznik v celku, tak nie je mozne sa tam dostat naradim ci rukou. Viem totiz, ze na favoritoch bol taky srob, ktoreho povolenim/pritiahnutim sa dal nastavit ton klaksonu a chcel by som vyskusat, ci by to nepomohlo aj v tomto pripade. Dakujem za odpovede

• 4 odpovědi
    • 3,7tis zobrazení
  3. Zahájeno uživatelem Pawlosss,

Dobrý den. Mám problém s elektronikou u svoji felicie r.v. 1999. Když vyřadím tak mi pohasne podsvětlení pod budíky a když zase zařadím tak se to vrátí do normálu a dneska mi začlo blbnout taky rádio (sony cdx-gt420u), nešlo mi zapnou, naskočilo až po nějaké době jízdy ale jen na chvíli a po nějaké době se zase zaplo. Mohlo by to být třeba ukostřením? Díky za odpovědi.

• 10 odpovědí
    • 3,4tis zobrazení
  4. Zahájeno uživatelem Zdeněk Dušek,

čuuus všichni, poradíte mi někdo jak zapojit tenhle typ dálkáče (MAX686) na feldu? V servisu chtějí 900,- a to jim za tohle fakt nedam Zkoušel sem už ze zoufalosti napojovat drátky na drátky a zkoušet prostě. Už měsíc se s tim morduju a pořád bezvýsledně. Jediný co mi šlo zapojit, tak je + a - což je dost velká slabota kdyžby někdo měl zkušenosti, tak se podělte. Díky, zduř

• 0 odpovědí
    • 1,6tis zobrazení
  5. Zahájeno uživatelem SargaFarga,

Zdarec potrebuju udelat diagnostiku u tohoto modelu felicie nejlepe blikajici diagnostikou delam to u sveho Peugeota, u taty Citroena to jde taky, kamosova Audi to umi a brachuv Golf taky.. takze to musi jit i u felicie... Shanim jak a kam to zapojit a tabulku kodu..Diky

• 13 odpovědí
    • 18,1tis zobrazení
  6. Zahájeno uživatelem AntraX0601,

Zdravím, potřebuju poradit, dnes se mi stala nepříjemná věc, stojím na parkovišti s vypnutým motorem, mám zapnuté radio tak 10 minut a poté už sem nemohl nastartovat, příjdu domu a hodím baterii na nabíječku a ukazuje mi to že je baterie plně nabitá, nevíte někdo čím to může být? Baterie je stará 8 měsíců..mám pocit že je možná špatný článek v baterii. Díky za případné rady.

• 4 odpovědi
    • 4,1tis zobrazení
  7. Zahájeno uživatelem DVORKA,

Zdravím, při vyndávání a následném zandávání autobaterie (z důvodu vzpěry mezi tlumiči - málo místa) se mi podařilo nechtěně vytáhnout 4 fastony z ,,čehosi´´ co je na levé straně od baterie přiděláno na kastli (při pohledu do motorového prostoru) nevím, zda-li se jedná o nějaké relé - vůbec netušim. Nicméně na mě zůstaly koukat dva modré dráty, jeden červený a dva modrý sloučené do jednoho fastonu. Auto jsem nastartoval, svítí, stírá - více sem nezkoušel. Otázka - co to je a popř. jak to zapojit. Děkuji za odpovědi. DVORKA

8. Zahájeno uživatelem favo 1.6,

Takze cim bych zacal. No asi takhe,pojistka rele i cerpadlo v nadrzi sou vpohode,kdyz otocim klickem tak rele sepne cerpadlo nic a po cca dvou vterinach se vypne!!!!!!!!!!!! nevite nekdo co s tim muze bejt?????

• 10 odpovědí
    • 8,4tis zobrazení
  9. Zahájeno uživatelem metan,

ahoj, hledal jsem hledal ale nasel jsem reseni jen z poloviny meho problemu. felicic LXI (1995) jsem prebral po tete ktera o problemu vlastne ani nevedela. prvni pruser byl kdyz mi nesvitila cela palubovka plus obe predni parkovacky (zadek nevim) nasel jsem si tady na foru, ze jde o pojistku cislo 22 (7,5A) a bezel ji vymenit. vysledek je ten, ze se mi rozla palubovka ale jen neco, ukazatel rychlosti to podsvetluje zrhuba do tech 140 a pak je to tmave, to same hodiny, to same stelovak teploty vetraku, proste napul. svetla se vyresily taky napul rozlo se leve parkovaci a zadni leve taky. a ted si nevim rady s pravou stranou auta kde teda predni parkovacka nesviti a …

• 2 odpovědi
    • 2,3tis zobrazení
  10. Zahájeno uživatelem Kolousinek,

Sorry kluci, že zakládám tohle téma znova, ale koukal jsem na starší a vždy se dostali v diskuzi jen k rozdělání palubky. Můj problém je, že mi svítí jen podsvícení u tachometru, teploty a světla s tlumenými mi svítí, tak slabě, že musím pokaždé vylézt z auta, abych věděl, jestli svítím nebo ne:-) Už mě to pěkně štvalo, tak jsem jí rozebral a zkontroloval jsem žárovičky, ale nebyly prasklé, tak jsem je zkusil prohodit za ty, co fungovaly, a pak mi světla a tlumený nesvítili vůbec a otáčkoměr taky ne, takže vás prosím o radu. Mám vyměnit všechny žárovičky nebo je to propojený jako třeba u vánočního osvětlení (když jedna nefunguje, tak nefungují ) nebo je to v kontaktech?…

• 7 odpovědí
    • 11,9tis zobrazení
  11. Zahájeno uživatelem jansko,

Zdravim Vas, mam taketo problemy: 1. stale mi na budikoch nefunguje nejaka signalka zasvietenych svetiel, striedavo, raz stretavacich, raz obrysovych svetiel, niekedy ani jedna. Je to otravne, zvlast kedze je povinne svietenie cez den, a felicia nema spinac otocny, ale gombikovy, teda neda sa posudit ci mi svietia svetla alebo nie. 2. Nesvietia mi vzadu cuvacie svetla pri cuvani. Kde najdem spinac, alebo cim to moze byt? Dakujem za odpovede, pripadne link, kedze ja som nenasiel na nete ku Felicii k tomuto nic.

• 1 odpověď
    • 6tis zobrazení
  12. Zahájeno uživatelem James Pebody,

mám škodu felicii MPI (98) a chci si udělat digitální ukazatel paliva v nádrži,chci to udělat podobně jako tady palubní počítač ovšem bude to pouze jednoúčelné,v horním řádku akt. spotřeba v dolním obsah paliva v nadrzi (xx,xx l/100km nádrž xx,xx l ) bude to jednodušší na programovani mikrokontroleru,potřeboval bych tedy vědět kde vytahnout kabel od nadrže a jake ma hodnoty při plne nadrži a jake při prazdne nadrži

• 1 odpověď
    • 3,8tis zobrazení
  13. Zahájeno uživatelem Petr Kopřiva,

Zdravím všechny, mám v plánu dokoupit dálkové ovládání centrálního zamykání s vystřelovacím klíčem,ve kterém je prostor pro zabudování imobilizéru a jen mě zajímá jak dostanu můj čip imobilizéru ze stávajícho klíče ven? Díky

• 4 odpovědi
    • 3,5tis zobrazení
  14. Zahájeno uživatelem jakkie,

Čau škodaři, po ránu mně vzbudil alarm na mé felicii.když jsem ho chtěl vypnout DO,nešlo to a nešlo mi ani otevřít dveře Dálkačem. Musel jsem odemknout manuálně a strčit klíč do zapalování.Imobilizér alarm deaktivoval,ale stále mi blikaly výstražné světla a nešlo mi nastartovat.Myslel jsem že je vybitá baterie,tak jsem ji odmontoval a po půl hodině namontování mi neustále houká alarm.Co mám dělat?? p.s. nutno podotknout,že ze včerejška na dnešek pršelo a možná jde jen o zkrat,ale přesto,bych rád odjel s deaktivovaným alarmem. díky Honza

• 4 odpovědi
    • 5,9tis zobrazení
  15. Zahájeno uživatelem aloisek,

Nemohu nikde sehnat novou spinaci civku ke svemu starteru pokud by ste se mi podivali jestli se vubec vyrabi zde je presne muj starter. http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/115904000-starter-favorit-felicia.html Civka je prisroubovana 3 srouby vsechny co jsem nasel byly pouze na dva.

• 1 odpověď
    • 1,6tis zobrazení
  16. Zahájeno uživatelem Vachi,

Zdravím, prolezl jsem celé fórum, ale odpověď na můj problém jsem nenašel. A tím problémem je že když chci otevřít (zevnitř) dveře řidiče tak se zamknou všechny dveře a to i ty řidičovy. Pak už stačí povytáhnout kolík na dveřích a odemknou se všechny dveře a můžu vylézt z auta. Problém je jen u dveří řidiče, když se první otevřou jakékoliv jiné dveře už se to nestane. Za kliku stačí jen mírně zatáhnout a už je zamknuto. Teď si možná odpovím sám, ale nejsu si jistej. Možná bude problém v tom že auto bylo nedávno bourané a to do oblasti PL blatníku, ale dveře zasaženy nebyly. Je tedy možný že by se uvolnil nějakej kontakt, nebo něco snadno(podomácku) opravitelného? Abs…

• 2 odpovědi
    • 3,1tis zobrazení
  17. Zahájeno uživatelem Andreeee,

Pěkný den přeju, rád bych se chtěl zeptat, a požádat o radu ohledně přídavných dálkových světel na Felicii. Jde mi o správné zapojení. Mám v plánu dát světla na zvláštní vypínač, vlastní relé i pojistky. Prošel jsem si nějaké fóra na jiných webech, ale nic moc jsem nenašl a když, tak si nejsem jistej, jestli je to správně. Pokud byste mohl někdo načrtnou schémátko zapojení těch přídavných světel, budu moc rád. Díky za pomoc, zatím ahoj Ondra.

• Pozitivní
    • 10 odpovědí
    • 16tis zobrazení
  18. Zahájeno uživatelem macomh,

Mám taký problém s felíciou. Vybíja sa po dvoch dňoch stále baterka. Videl som podobnú tému, ale toto je asi niečo iné. Meral som odber medzi akumulátorom a svorkou - a žiadny, odpojil som rádio a to isté. Dal som na VAG a vypísalo 2 chyby: 1. 01177 - Riadiaca jednotka motora 37-00 Defekt 2. 01247 - magnetický ventil 1 nádobky s aktívnym uhlím (N80) 29-10 Skrat na kostru. Sporadicky RJ som sa dočítal, že skúsiť prispôsobiť, alebo vymeniť. Čo vy na to? Nechcel by som ju meniť, ak by sa to dalo opraviť, lebo je načipovaná. Ten ventil N80 sa chcem spýtať, či je to ten, čo je za nádobkou s akt. uhlím asi na 5 cm, alebo je v nádobke a či sa dá prečistiť, alebo premerať, …

• 4 odpovědi
    • 8,6tis zobrazení
  19. Zahájeno uživatelem gsmmania,

Videl niekto nejaku schemu na Feliciu, aby sa na palubovke rozsvietila nejaka volna ziarovka, napr. TEST, ked sa zapne ventilator chladenia (napr. v zapche alebo do kopca) ? Nie vzdy je ho totiz z interieru pocut.

• 20 odpovědí
    • 9,6tis zobrazení
  20. Zahájeno uživatelem miki.ho,

Netusite zda je je toto mozne? diky

• 4 odpovědi
    • 2,6tis zobrazení
  21. Zahájeno uživatelem pedas.urbi,

Zdravím. Nevíte, kde by se dal sehnat tento dálkový ovladač? MPT1340WT Nejlépe ČR. všem děkuji za jakoukoliv radu

• 0 odpovědí
    • 3,4tis zobrazení
  22. Zahájeno uživatelem Diabolov,

Dobrý den Mám takovej problém ráno po nastartování se mi rozvěhli samy stěrače .. páčku jsem mel v normální poloze vypnuto. Odpojil jsem stěrače a koukl jsem se do pojistkové skříně a ta celá mokrá ... chtěl byhc se zeptat jestli to je tím (což asi je ) a chcu se zeptat jeslti pomůže když sem skřiňku rozdelal na dvě části a nechal sem to vysušit na sluníčku ...? Protože i když jsem to ještě tam měl a vypl jsem motor slyšel jsem furt jak mi jede ventilátor nebo co .. a na přístrojovce kontrolky svitili vyrazněji.. nemyslim jako jak se zapnou něco mezi tim .. protože kdyz nejsou zapli tak je nevidite že .. ale trochu byly vidět tak jeslti to je taky tim asi všechno zpusob…

23. Zahájeno uživatelem Verča,

Zdravím mám takový problém při startování mi klasicky svítí olej baterka a vykřičník po otočení do polohy start vše svítí kromě vykřičníku ale nejde slyšet cvaknutí startéru ale pojistkové skříňce to cvakne moc děkuji za odpovědí Vee. Udělalo mi to při zapojení vozíku poé už to dělá pokaždé nikdy s tím nebyly problémy

• 1 odpověď
    • 1,6tis zobrazení
  24. Zahájeno uživatelem Joppien,

Zdravíčko, mám Felicii combi, r.v.1999, el. okna od výroby. Problém je v tom, že u řidiče mi nejde po opravě dveří u karosáře, kde se spravovala koroze, vysunout okno na jedno krátké stisknutí, kdy se automaticky dojede nahoru. Před opravou to fungovalo a po opravě to nejede. Kvůli opravě a lakování rozebrali dveře. U spolujezdce to funguje v poho, na jedno krátké stisknutí to vyjede dolů nebo nahoru automaticky, ale u řidiče mi jede na jedno krátké stisknutí jenom dolů, ale nahoru ne. Musím to tlačítko držet tak dlouho, až dojede okno nahoru. Má prosím vás někdo schéma el.zapojení? Tlačítkem to nebude, podle mě při zpětné montáži zřejmě nechtěně přehodili dráty, či co,…

• 3 odpovědi
    • 2,5tis zobrazení
  25. Zahájeno uživatelem mazec,

Felicie 1,3 MPI Zdravím mám prozbu,nemůžu vyp.motor ...Skontroloval jsem ukostření motoru,vyměnil jsem spínačku,spínací relé je funkční,odpojil jsem káble od spínačky a motor stále běží a kevšemu svítí základní kontrolky na přístrojovce jak při startu...Zjistil jsem když odpojím žlutý drát od startéru tak se motor vypne. (což nechápu) Když vytáhnu relé ze svorkovnice označení R7(relátko je označeno č.18) a poté vypnu klíček do polohy 0 tak vše funguje.. Prozatím jezdím bez něj,ale stejně bych se chtěl dopídit kčemu je to relé R7 x-kontakt...? Poradil by mi někdo kčemu slouží a včem může být problém, když ho tam nasadím zpět tak nemůžu vypnout motor? Děkuji moc za Od…

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.