-
Aktuální příspěvky
-
Ahojte funguje vam skoda connect? Mne uz 3 dni nejde. Po spusteni vidim stav "Aktivacia" a asi po 3 minutach to skoci na "Stand by". Pritom poslednu aktualzaciu vidim par hodin staru ked aom bol v aute. Appku som skusil aj preinstalovat, nepomohlo.
-
Co přesně ty dva balíčky oproti standardu umí? Ve standardu si můžu nastavit barvu posuvníkem z prakticky plné škály zvlášť pro vrch a spodek. Také ve standardu když otevřu dveře, tak se mi přepne barva na červenou.
-
Od malé zvíře · Vloženo
Můžete mi někdo prosím vysvětlit, jak tohle může mít letošní STK? Jinak takhle ten vrak vypadal kolem dokola... -
Zdravím všechny, Mám Octavii 3 1,4 tsi Když sešlápnu spojkový pedál až na podlahu a přidám plyn cítím v ní takové vibrace nebo jakoby kdyby o to něco štrejchalo. Shoduje se to s otáčkami motoru. Ještě k tomu motor běží potichu a když na neutrál přidám plyn tak je ten zvuk tichý, ale když normálně jedu a mám zařazeno tak prostě je tam ještě jiný zvuk. Zní to v uvozovkách jako kdyby ten motor byl silnější a ten zvuk není nepřirozený ani nějak nepříjemný. Jen prostě poznám že je jiný než na neutrál když vytočím motor. spojka jinak zabírá víc už nahoře ale jinak funguje vše normálně děkuji za názory
-