Audio, Infotainment, Konektivita
87 témat v tomto fóru
-
Zdravím všechny šťastné majitele F3. Vůz mám pár dnů a marně si lámu hlavu s následujícím. Na SD kartě mám strukturu složek ve formátu "název interpreta\ název alba\ název.mp3. Na "výchozí" obrazovce přehrávání médií (myšlena obrazovka s náhledy obrázků alb) jsou při listování náhledy seřazeny abecedně podle názvů alb. Potřebuji docílit toho, aby se řadily podle názvu interpreta. Tedy nejprve postupně abecedně veškerá alba od Holki, pak Kelly Family, alba od Lunetic, atd..., atd.... (Veškeré uvedené názvy interpretů jsou uvedeny jako příklad a nevypovídají zcela nic o povaze tazatele.) Poradíte...?
-
-
- 28 odpovědí
- 10,3tis zobrazení
-
-
-
Zdravím všechny, pořídil jsem si rádio včetně redukce z DIN na ISO po vzoru http://www.rapid-autohifi.com/autoradio-skoda-fabia-iii-jvc-kd-r881bt-bluetooth-s-instalacni-sadou-10788.html#. Nicméně rádio se při jakékoli polohy klíče nerozsvítí, pouze bzučí mechanika, když zmáčknu open. Kabeláž jsem proměřil, pojistky překontroloval. Nevím, jestli není problém v tom, že v ISO redukci od rádia má zapojeno 5 pinů a to oranžová - ILLUMINATION, modrá - REMOTE, červená - ACCESORY, žlutá - BATTERY, černá - GROUND a já v tom DIN konektoru pouze žlutou a černou, takže beru, že to je BATTERY a GROUND. Nicméně, zkoušel i prohodit žlutou a červenou a bez výsledku, nějaké rady? Potřebo…
-
- 8 odpovědí
- 4tis zobrazení
-
-
Pár Fabii III jezdí, zkoušel už někdo skodovacke android aplikace? Např smart gate, mfa, drive, performance atd. Poznatky o funkčnosti a užitečnosti či kompatibilitou prosím sem
-
-
- 27 odpovědí
- 10,5tis zobrazení
-
-
Ahoj, mám problém s připojením svého telefonu (Huawei P9 LITE (2017) ) se SmartLinkem pro možnost navigace přes obrazovku. Aplikaci potřebnou pro funkci mám v mobilu staženou (Google Earth), ale pořád se mě nedaří ta dvě zařízení spárovat. Neví tady někdo, jestli je můj mobil kompatibilní k používání této funkce v autě, nebo ne? Díky
-
-
- 10 odpovědí
- 6tis zobrazení
-
-
Dobrý den mám Bolero bez MirrorLink. Lze MirrorLink nějak aktivovat ?
-
- 4 odpovědi
- 5,8tis zobrazení
-
-
Zdravim chcel by som poradit ohladom vyberu radia. Kedze uz mam objednanu fabiu drive cca3 dni od objednania chcem sa spytat ci sa oplati priplatit si za bolero bez smart linku oproti swingu v zaklade a ktomu mam skoda surround navyse doobjednany .. Je medzi tymi dvoma radiami neaky velky rozdiel okrem velkosti displeja a vzhladu ..?? Skor ma zaujima podpora suborov napr :mp3 a neake nastavenia,atd. A vtom bolero je mirorlink alebo iba ked si kupim ktomu smartlink neviem vcom je rozdiel ?? Aby to neboly zbytocne vyhodene peniaze Dakujem za rady
-
-
- 15 odpovědí
- 10,2tis zobrazení
-
-
Ahojte pani, Rozmyslal uz niekto alebo skusal pridat subwoofer do Fabie 3? Zaujimalo by ma ci sa nejakym sposobom da pripojit na originalne radio. Raz som mal pozicanu Octaviu kde bol aktivny subwoofer pripojeny na zadne repro a hralo to celkom fajn ale neviem ako by sa to dalo vyriesit tu. Vopred dakujem za odpovede
-
-
- 11 odpovědí
- 5,3tis zobrazení
-
-
Zdravím, má někdo zkušenosti jak přehrávat videa na radiu?
-
- 6 odpovědí
- 4,5tis zobrazení
-
-
Zdravím, koupil jsem fabii bez originálního rádia, jen s přípravou pro rádio, protože sem si tam chtěl dat svoje rádio, který mi už pár let slouží, sem na něj zvyklej a naprosto mi vyhovuje a stačí. K tomu jsem koupil iso redukci a anténní adaptér. ale když rádio zapojím, zapnu zapalování, tak se nic neděje. Přitom rádio je funkční, zkoušel jsem ho i v jiným autě. Prosím o radu, jestli se někde musí ještě něco zapojit nebo něco, doopravdy nemám tušení a nemůžu k tomu nikde najít informace. Děkuji za jakoukoliv pomoc.
-
-
- 16 odpovědí
- 6tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Nevíte někdo, zda by šla origo anténa na F3 zaměnit s "ploutví" ze superbu nebo OII. Nejde mi jen o vzhled, kuny mi sežraly už druhý prut - asi jim moc chutná a je měkký
-
- 7 odpovědí
- 2,8tis zobrazení
-
-
-
Vážení, Fabia III v základu s Blues - nevím čím to je, ale naladí vždy a pouze jednu stanici. Už jsem zkusil resetovat rádio, odmontovat a znovu namontovat anténu. S odmontovanou anténou to dělá to samé. Tak mám takový pocit, že někdo zapomněl připojit anténu. Nebo dělám něco špatně? Máte nějaký nápad? Díky.
-
- 2 odpovědi
- 3,1tis zobrazení
-
-
Zdravím, mám objednanou Fabii 3 ve verzi style s multimedia packetem, kde je radio bolero a sound system. Chtěl bych se zeptat, kdyz si nedám ten DAB, tak jestli se mi budou zobrazovat barevné ikonky radio stanic jako je to na obrazku: Děkuji za odpoved
-
- 2 odpovědi
- 4,3tis zobrazení
-