Přejít na obsah

• Aktuální příspěvky

• Ahoj. Peso-určite si vyskúšal všetko, ale aj tak skúsim. Ja mám telefón bez bezdrôtového nabíjania, takže mám zapnutú len jednu přihrádku na nabijanie (pre hostí v aute), do vypnutej si dávam svoj. V tej vypnutej ma neupozorní aby som nezabudol telefón, ak ho dám omylom do zapnutej, tak ma baba po vypnutí motoru hlasovo upozorní.  To len tak, všetko sa dá prehliadnuť...
    • Vraj Dunajská čokoláda... 😄 A čo taká Znojemská? :-D
    • Jj standardni postup vim, ale nechce se mi domontovat podbehy, lemy bkatniku, ostrikmsvetel ...
    • Daily - denne vozenie sa po meste .  Prikladam foto fábie .  Auto je kupované na SK , pôvod slovenský .   Spať k téme . V aute mám štardne zapaľovanie svetiel . Priložím aj foto. Hlavný spínač ak je na 0 nesvieti nič . Poloha parkovacie svetla - svietia parkovacie . Poloha stretávacie - svietia svetla stretávacie .  Poloha Predne hmlovky - svietia predne . Poloha zadne hmlovky svietia zadné . Corner funkciu mám tak isto .   ak stisnem spínač denného svietenia ktorý je dole pod volantom ( poistkovej skrinke ) tak opäť svietia stretávacie svetla ( v predu aj v zadu ) 
    • Zdravím ve spolek, nevíte zda už jde něco dokódovat v Kodiaqu 2? Hlavně se mě jedná o trvalé svícení zadních světel a pokud by šlo nastavit mode Individuál trvale, protože takto musím po každém nastartování otáčet knoflíkem.. Děkuji Tomáš  
  • Vytvořit nový...