Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Motor 1.8 TSI

1. Zahájeno uživatelem Stano2255,

Ahoj, máte niekto skúsenosti so sup lll 1.8tsi 2018? niekto písal že mu to žralo 0.8l oleja na 1000km lebo mám záujem o kúpu

2. Zahájeno uživatelem ghost7,

Jaké jsou reálné hodnoty spotřeby tohoto motoru? Prosím o vaše zkušenosti.

• Líbí se mi
    • 6 odpovědí
    • 16,7tis zobrazení
  3. Zahájeno uživatelem robon,

V prirucke som sa nedocital obsah oleja (iba typ pre dany servisny intreval) v motore 1.8 TSI, DSG 7°AT. Dnes som zistil, ze do motora ide 5,2-5,3 litra oleja.

• Pozitivní
    • 9 odpovědí
    • 9,2tis zobrazení
  4. Zdravím ,přejel jsem o 800km výměnu oleje v automatické převodovce a zároveň výměnu v haldexu u Superb 3vadi to?

• 2 odpovědi
    • 264 zobrazení
  5. Zahájeno uživatelem wagrant,

Rad by som poprosil niekoho kto má chip na 1,8 TSI 7st DSG 250 NM o nejake postrehy skúsenosti resp recenziu. Moc ich s týmto motorom nie je nakoľko to limituje ten krutak (250 NM) dikes

• 2 odpovědi
    • 2,3tis zobrazení
  6. Zahájeno uživatelem vever440,

Ahojte, moja embéčka štartuje na 3. krát za studena a jedine čo pomôže je pridať mierne plyn aby naskočila na prvý krát. Viem že takto sa štartujú aj Formany ale predsa len ma zaujíma či vás nenapadá kde by mohol byť problém. V autorizovanom servise si prečítali chyby ale našli len starší error ohľadom dobíjania alebo napätia no ja s akumulátorom problém nemám dokonca aj webasto bežalo v zime každý deň bez problémov. Na videu sa mi to teraz nepodarilo zachytiť no proste zakolíšu otáčky a motor zhasne a potom sa zase automaticky začne štartovať a naskočí až na 3. krát. https://youtu.be/G-KlEZPE8NY Je čas na výmenu motora? Pokiaľ vi…

7. Zahájeno uživatelem Prochaine,

V katalogu je zajímavá zmínka o tom, že přestože motor 1.8 TSI 132kW má 320 Nm, tak ve spojení s DSG převodovkou nabízí jen 250 Nm. Zajímavé - čekal bych spíš, že místo DQ200 (7°, suchá s omezením na 250 Nm) nabídnou např. DQ250 (6°, mokrá s omezením 350 Nm).

• 13 odpovědí
    • 14tis zobrazení

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.