Elektrika
Elektronika, el. výbava, VAG a diagnostika...
91 témat v tomto fóru
-
Ako je zapojena zasuvka na diagnostiku pre favorit? Ako to zapojit na OBD 2? Vdaka za pomoc. (Ide mi o redukciu)
-
- 4 odpovědi
- 10,3tis zobrazení
-
-
-
Chlapi hoří mi pojistka na mlhoky neměl byste někdo schéma?? favo je rok 88, nebo nesetkal jste se s tim nekdo?? Když ve předu mlhovky opojim hoří stejně, takže mám asi taflaj kabel ... achich
-
- 2 odpovědi
- 2,6tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Při zařazení zpátečky se mi rozsvítí na přístrojovce kontrolka zapnutých zadních mlhových světel a nahřívání zadního okna. Při vyřazení vše zhasne, ale mlhovky nesvítí vůbec, okno nevím jestli hřeje, nebyl čas to vyzkoušet. To vše se děje při nastartovaném motoru, ale i bez něj. Žádám o radu.
-
- 6 odpovědí
- 3,4tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Zdravím vospolok potrebujem poradiť forman 94 ,nefungujú mi zadné hmlovky ?relatka su v poriadku ,po otvoreni poistkovej skrinky som vytiahol poistky, na svorkovnici z vrchu je prúd až na jednu (označenie zadnéj hmlovky),kde môže byť chyba.Treba precínovať plošak?poteší ma podrobné šema poistkovej skrinky z označením kabeláže pre tento rok výroby. za každú radu ďakujem ....
-
- 7 odpovědí
- 8,9tis zobrazení
-
-
fáčko mi asi nedobíjí poradtě jestli to může být tím regulátorem napětí nebo je v háji celý atlík...přes kabely ho nastartuju a pak už bez nich ne mám totiž prázdnou baterku tak sem to zkoušel s plnou a ta nastartuje... když je nastartovanej a rozsvítím světla tak na nich není znát větší rozsvícení při protočení motoru... poraďte... díky
-
- 2 odpovědi
- 3tis zobrazení
-
-
Nemate nahodou nekdo foto umistneni toho motorku v zadnich a prednich dverich na Favoritu? Jsou to takove ty universaly. Docela by mi to pomohlo
-
- 5 odpovědí
- 4,1tis zobrazení
-
-
Omlouvám se všem, zda se toto bude zdát jako banální problém, ale nevím, kde začít. Na FA mi začala svítit kontrolka dobíjení, někdy svítí pořád celou cestu i při vysokých otáčkách a někdy se jako by chytne a problikává na volnoběh a ve vysokých je zhaslá. Poradíte mi prosím, co vyměnit ? Hledal jsem to tady ve foru a nic jsem podobnýho nanašel. Díky.
-
- 6 odpovědí
- 15,6tis zobrazení
-
-
Mám menší problém - Forman 1994 solitaire - zlobí mě digitální hodiny co jsou nahoře u světla - chvíli jdou a někdy na tom jsou zobrazeny úplný nesmysli, kamarádovy to dělá to samé, nevíte čím to je?
-
- 1 odpověď
- 2,5tis zobrazení
-
-
nevi nekdo kdo a kde opravi dalkove ovladani na central+alarm zn,SCARICO dodavanych primo ze skody??
-
- 1 odpověď
- 3,7tis zobrazení
-
-
Forman Solitaire GLXi Co predstavuje kontrolka INE NEBEZPECENSTVO(ten cerveny vykricnik)? Prestala svietit na aute ciastocne palubovka...mozu to byt ledky ? ak ano ako to zistim ? Poistky od palubovky su s akej strany nemam to odkial zobrat...... dakujem
-
- 5 odpovědí
- 3,9tis zobrazení
-
-
-
Prosím odborníky o radu. Při otočení klíčku ve spínací skřínce do první polohy by se měla rozsvítit kontrolka dobíjení a mazání a také by měly začít ukazovat budíky(palivoměr a teplota vody), nic z toho se však neděje. Rovněž po nastartování nefunguje otáčkoměr. Má to spolu souvislost a nevíte někdo čím by to moho, být??Dík za rady.
-
- 3 odpovědi
- 6,1tis zobrazení
-
-
Prosím o radu. Na Favoritu mě zůstávají viset stěrače v opačné úvrati, než dole. To je z pohledu řidiče vlevo nahoře. Stírají normálně, ale nevypadá to dobře. Nevíte jak se dají seřídit? Mechanicky pootočit na hřídelkách nejdou, protože pohyb začíná doprava z pohledu řidiče a šly by proto pod spodní úvrať. Díky za radu.
-
- 4 odpovědi
- 5,1tis zobrazení
-
-
Chtěl bych znát názor někoho co si myslí o probíjení VN kabelů od rozdělovače ke svíčkám. Pokud se dotknu dvou kabelů při chodu motoru cítím lehké brnění a ve tmě je vidět slabé blikání. Je to normální jev nějakého elektromagnetiského pole okolo kabelu, nebo nějakou závadu. Dík Pavel
-
- 0 odpovědí
- 2,5tis zobrazení
-
-
Dobrý den.Můj problém spočívá v tom,že když zapnu dálkový světla,tak mlhovky zhasnou,ale při zhasnutí dálkových se už nerozsvítí.Relátka jsem vymenil a problém setrvává.Druhá otázka zní,jestli musej mlhovky zhasnout při dálkových?Děkuji za rady
-
- 9 odpovědí
- 6,5tis zobrazení
-
-
Zdárec, neni ve favoritu nějakej ten vodič (nebo něco) kde by bylo po nastartování 12V? tušim že něco takovýho má felda pač dědek když startuje tak mu dycky zhasnou světla a vypne se radio a jak nastartuje tak se to zase zapne (teda pokud to měl zaplý než nastartoval), že bych tim spínal relé ktery by bylo paralelně k zapínání světel.
-
Montoval někdo do FA centrální zamykání. Zatím jsem asistoval jen u Fabie, ale to bylo dělané přímo na míru. Zajímalo by mně, zda je třeba dělat nějaké úpravy ve dveřích? Uvažuji o něčem takovém, ale netuším, zda bude pasovat.
-
- 2 odpovědi
- 3,5tis zobrazení
-