Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Elektrika

Elektronika, el. výbava, VAG a diagnostika...

1. Zahájeno uživatelem kofi,

Ako je zapojena zasuvka na diagnostiku pre favorit? Ako to zapojit na OBD 2? Vdaka za pomoc. (Ide mi o redukciu)

• 4 odpovědi
    • 10,3tis zobrazení
  2. Zahájeno uživatelem Power156,

Chlapi hoří mi pojistka na mlhoky neměl byste někdo schéma?? favo je rok 88, nebo nesetkal jste se s tim nekdo?? Když ve předu mlhovky opojim hoří stejně, takže mám asi taflaj kabel ... achich

3. Zahájeno uživatelem Kolec,

Při zařazení zpátečky se mi rozsvítí na přístrojovce kontrolka zapnutých zadních mlhových světel a nahřívání zadního okna. Při vyřazení vše zhasne, ale mlhovky nesvítí vůbec, okno nevím jestli hřeje, nebyl čas to vyzkoušet. To vše se děje při nastartovaném motoru, ale i bez něj. Žádám o radu.

4. Zahájeno uživatelem milan2,

Zdravím vospolok potrebujem poradiť forman 94 ,nefungujú mi zadné hmlovky ?relatka su v poriadku ,po otvoreni poistkovej skrinky som vytiahol poistky, na svorkovnici z vrchu je prúd až na jednu (označenie zadnéj hmlovky),kde môže byť chyba.Treba precínovať plošak?poteší ma podrobné šema poistkovej skrinky z označením kabeláže pre tento rok výroby. za každú radu ďakujem ....

• 7 odpovědí
    • 8,9tis zobrazení
  5. Zahájeno uživatelem Dom,

fáčko mi asi nedobíjí poradtě jestli to může být tím regulátorem napětí nebo je v háji celý atlík...přes kabely ho nastartuju a pak už bez nich ne mám totiž prázdnou baterku tak sem to zkoušel s plnou a ta nastartuje... když je nastartovanej a rozsvítím světla tak na nich není znát větší rozsvícení při protočení motoru... poraďte... díky

• 2 odpovědi
    • 3tis zobrazení
  6. Zahájeno uživatelem DJ_Felda,

Nemate nahodou nekdo foto umistneni toho motorku v zadnich a prednich dverich na Favoritu? Jsou to takove ty universaly. Docela by mi to pomohlo

• 5 odpovědí
    • 4,1tis zobrazení
  7. Zahájeno uživatelem Plyňák,

Omlouvám se všem, zda se toto bude zdát jako banální problém, ale nevím, kde začít. Na FA mi začala svítit kontrolka dobíjení, někdy svítí pořád celou cestu i při vysokých otáčkách a někdy se jako by chytne a problikává na volnoběh a ve vysokých je zhaslá. Poradíte mi prosím, co vyměnit ? Hledal jsem to tady ve foru a nic jsem podobnýho nanašel. Díky.

• 6 odpovědí
    • 15,6tis zobrazení
  8. Zahájeno uživatelem Adam Hampl,

Mám menší problém - Forman 1994 solitaire - zlobí mě digitální hodiny co jsou nahoře u světla - chvíli jdou a někdy na tom jsou zobrazeny úplný nesmysli, kamarádovy to dělá to samé, nevíte čím to je?

• 1 odpověď
    • 2,5tis zobrazení
  9. Zahájeno uživatelem dawidu,

nevi nekdo kdo a kde opravi dalkove ovladani na central+alarm zn,SCARICO dodavanych primo ze skody??

• 1 odpověď
    • 3,7tis zobrazení
  10. Zahájeno uživatelem TiGeRZ,

Forman Solitaire GLXi Co predstavuje kontrolka INE NEBEZPECENSTVO(ten cerveny vykricnik)? Prestala svietit na aute ciastocne palubovka...mozu to byt ledky ? ak ano ako to zistim ? Poistky od palubovky su s akej strany nemam to odkial zobrat...... dakujem

• 5 odpovědí
    • 3,9tis zobrazení
  11. Zahájeno uživatelem Bombero,

Prosím odborníky o radu. Při otočení klíčku ve spínací skřínce do první polohy by se měla rozsvítit kontrolka dobíjení a mazání a také by měly začít ukazovat budíky(palivoměr a teplota vody), nic z toho se však neděje. Rovněž po nastartování nefunguje otáčkoměr. Má to spolu souvislost a nevíte někdo čím by to moho, být??Dík za rady.

• 3 odpovědi
    • 6,1tis zobrazení
  12. Zahájeno uživatelem Pepa.2,

Prosím o radu. Na Favoritu mě zůstávají viset stěrače v opačné úvrati, než dole. To je z pohledu řidiče vlevo nahoře. Stírají normálně, ale nevypadá to dobře. Nevíte jak se dají seřídit? Mechanicky pootočit na hřídelkách nejdou, protože pohyb začíná doprava z pohledu řidiče a šly by proto pod spodní úvrať. Díky za radu.

• 4 odpovědi
    • 5,1tis zobrazení
  13. Zahájeno uživatelem pav.el,

Chtěl bych znát názor někoho co si myslí o probíjení VN kabelů od rozdělovače ke svíčkám. Pokud se dotknu dvou kabelů při chodu motoru cítím lehké brnění a ve tmě je vidět slabé blikání. Je to normální jev nějakého elektromagnetiského pole okolo kabelu, nebo nějakou závadu. Dík Pavel

• 0 odpovědí
    • 2,5tis zobrazení
  14. Zahájeno uživatelem franta1969,

Dobrý den.Můj problém spočívá v tom,že když zapnu dálkový světla,tak mlhovky zhasnou,ale při zhasnutí dálkových se už nerozsvítí.Relátka jsem vymenil a problém setrvává.Druhá otázka zní,jestli musej mlhovky zhasnout při dálkových?Děkuji za rady

• 9 odpovědí
    • 6,5tis zobrazení
  15. Zahájeno uživatelem PJ_1969,

Zdárec, neni ve favoritu nějakej ten vodič (nebo něco) kde by bylo po nastartování 12V? tušim že něco takovýho má felda pač dědek když startuje tak mu dycky zhasnou světla a vypne se radio a jak nastartuje tak se to zase zapne (teda pokud to měl zaplý než nastartoval), že bych tim spínal relé ktery by bylo paralelně k zapínání světel.

• 15 odpovědí
    • 5tis zobrazení
  16. Zahájeno uživatelem MrPedro,

Montoval někdo do FA centrální zamykání. Zatím jsem asistoval jen u Fabie, ale to bylo dělané přímo na míru. Zajímalo by mně, zda je třeba dělat nějaké úpravy ve dveřích? Uvažuji o něčem takovém, ale netuším, zda bude pasovat.

• 2 odpovědi
    • 3,5tis zobrazení

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.