Interiér
vše co je uvnitř - Vybavení a úpravy interiéru, sedačky, volanty....
83 témat v tomto fóru
-
Zdravím, rád bych vás seznámil s problémem (a třeba vás i varoval), který se vyskytl na Karoqu (04/2018, multifunk. sport. tříramenný volant). Včera jsem si všiml, že při točení volantem (cca jedna celá otáčka vlevo) něco zvláštně šelestí, zvuk jako by se někde natahoval kabel respektive jeho izolace. Nicméně při klasické jízde kdy není volantem potřeba provádět celé otáčky se zvuky neozývaly tudíž jsem na tuto situaci zapomněl. Ovšem při parkování se zvuk ozval znovu a už mi to přišlo hned podezřelé, nicméně parkování jsem dokončil a při srovnání volantu bum, hláška závada na airbagu a volant mrtev - tlačítka, klakson a nejspíš i airbag mrtvý. Pří…
-
- 2 odpovědi
- 4,2tis zobrazení
-
-
-
Čaute, máte niekto skúsenosti o vyriešením rezonovania dverí pri zapnutej hudbe (Karoq - Style výbava)? Mám príplatkovú výbavu Canton a často sa mi stáva, že pri niektorých skladbách rezonujú všetky 4 dvere. Bol som s týmto aj v servise, no odpoveď bola taká, že dvere sú skladané pre sériové reproduktory a tým, že Canton reproduktory sú silnejšie dvere môžu rezonovať (respektíve výplň dverí).. Je takáto odpoveď normálna? :D Čakal by som, že ak si priplatím Canton výbavu, tak výplň dverí tomu v Škode prispôsobia.. (prehrávaná hudba je cez Spotify aplikáciu, čiže o kvalite formátu asi netreba diskutovať)
-
- 3 odpovědi
- 7,2tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Zdravim, jsem cerstvym nadsenym majetelem Karoqa 2.0 TDi 4x4 a sedadly Varioflex a resim jednu vec - jsem muzikant a krome osobnich a pracovnich cest planuji vuz pouzivat i na cesty za hudebni produkci. Vozim vetsi tezsi kufr s klavesami, dale repro a par stojanu a kufriku, vse se tam bez problemu vejde i s dostatecnou rezervou. Chtel jsem se vsak zeptat, jestli nekdo nema tip a pripadne i zkusenosti na nejaky koberec, ktery by pokryl cely zavazadlovy prostor a predevsim i prostor vzniknuvsi po vyjmuti/vyklopeni zadnich sedadel. Jde o to, ze bych si jednak nerad manipulaci ponicil interier vcetne nastupniho ramu a take kryty konektoru pro vytapeni …
-
-
- 5 odpovědí
- 4,4tis zobrazení
-
-
Zřejmě to bude pro někoho jednoduchý dotaz, ale nenašel jsem řešení ani při studiu návodu k obsluze. Na displeji v kapličce (panel přístrojů) se mi namísto ujetých km zobrazuje světové strany. Zkoušel jsem najít v nastavení jak to změnit, ale bohužel to nejsem schopen vyřešit. Je možno poradit? Kolega má stejný motor v manuálu a má to tam nastavené, já s DSG nikoliv. 2.0/110kW/4x4/DSG Odesláno z mého FRD-L09 pomocí Tapatalk
-
- 5 odpovědí
- 7,8tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Cau, mam dotaz: mate taky na strope senzory alarmu vedle schranky na bryle? Problem je, ze jsem si alarm neobjednaval. Tak nevim, na co to tam vubec je?
-
-
- 7 odpovědí
- 5,2tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Zdravím, najde se tu někdo, kdo má zkušenost s Karoqem včetně digitálního přístrojového štítu? Jde mi konkrétně o ovládání (hovory, hudba, Carplay a infotainment) z volantu, co všechno jde a nejde. Četl jsem totiž, že kvůli digitálnímu panelu tlačítko telefonu nahradilo tlačítko pro přepínání jeho vzhledu. Hovory tedy už nelze přijmout/položit na volantu? Jak se třeba ovládá hudba z mobilu? Díky za info
-
- 1 odpověď
- 8,7tis zobrazení
-
-
Mate nekdo vyzkouseny vak na lyze? Mam original co jsem pouzival v Octavii ale Karoq je o tridu nize, tedy uvnitr podstatne kratsi - jak dlouhe lyze se tam vejdou? A da se dat vak i do provedeni zadni sedacky bez Varioflexu? Dosahne to nejak na pasy po sklopeni kratsiho operadla? Mimochodem, ta absence sklopne podrucky u standardnichh sedadel je na facku - SUV a bez standardni moznosti tam dat vak? I ten Tiguan to ma nejak vyresene.
-
- 0 odpovědí
- 3,4tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Materiál velmi slušný, palubka,volant,prostě vše krom sedaček ( ten základ je opravdu základ ) pocitově OK,doporučuji si ale připlatit za lepší materiál sedaček. Výbava skvělá, i základní asistenti jsou více než OK, možná sem nepatří ale fantastický výhled ven ( původně OII ). Prvních pár km, výdrž materiálů zatím nelze odhadnout. Pocitově vše OK. Robo
-
-
- 3 odpovědi
- 5,8tis zobrazení
- 1 sledující
-