Přejít na obsah

CITIGOe iV

ŠKODA CITIGOe iV začíná 124 let po založení společnosti nová éra automobilky ŠKODA AUTO. Tento čtyřmístný mini vůz je první sériově vyráběný vůz ŠKODA, který je výhradně poháněn elektromotorem o výkonu 61 kW.

11 témat v tomto fóru

1. Nabíjení - Citigo iV 1 2

• 43 odpovědí
    • 19.3k zobrazení
  2. CITIGOe iV 1 2 3 4 18

• 425 odpovědí
    • 98.3k zobrazení
  3. Dojezd a spotřeba

• 18 odpovědí
    • 8.9k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 5.4k zobrazení
  4. Wallbox

• 11 odpovědí
    • 6.4k zobrazení
    • 5 odpovědí
    • 2.7k zobrazení
  5. Servis, garanční prohlídky

• 6 odpovědí
    • 7.6k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 888 zobrazení
  6. Chyby Citigo iV

• 0 odpovědí
    • 1.6k zobrazení
  7. Kódování

• 2 odpovědi
    • 1.9k zobrazení
  8. Skoda Connect v elektrickom Citigo

• 8 odpovědí
    • 5.8k zobrazení

• Aktuální příspěvky

• Zdar chlapci.Hladam radu a pomoc.Mam 1.4Tsi octavia2 a tečie benzín do oleja.    
    • A je to "natlakované"? Asi ano. Pokud ano, tak hlava, těsnění pod hlavou atd.
    • Mam to úplně stejně, ale po okrskách si toho nikdo nevšímal ale jak dam dálnici pres 150 km za hodinu tak najedu tak 50 km a nahlásí mi čidlo že není voda povolím to a nateče to zpátky. Rozjedu se a za minutu znova prazné pak už to tam je vyházené kolem nádržky,doleju 2 decky na risku  a to sami cca po dálnici 60 km.  Když jezdi auto v klidu tak se nic neděje. A když zastavím  chcípnu to tak slyším jak se přelévá  voda.
    • Zdravím Vás,   přicházím s dotazem, zda Vám také tak pískají brzdy? V servisu řešeno, ale prý je vše v pořádku. Pískání při dobržďování a zastavování mi přijde čím dál hlučnější a častější. (Ze začátku pouze po delší době jízdy, nyní už stále) Občas když zastavuji někde, kde kolem stojí lidé se už stydím zabrzdit, abych nepoutal pozornost.. 😄 Najeto mám kolem 6 tisíc, auto je parkované v garáži, brzdy nejsou orezlé, kvůli pískání je pravidelně beru vapkou důkladněji, zda to není třeba nějakou nečistotou, ale bez účinku.   Dnes se k pískání přidal i další zvuk - hučení. Zatím se to projevuje pouze při odbočování vlevo pod úhlem +- 90 stupňů a mírném brždění. Tedy opět servis, dám vědět jak dopadnu.   Neřeší někdo podobný problém?   Díky!
  • Vytvořit nový...