Přejít na obsah


  • Aktuální příspěvky

    • Když si vezmu, že za 39tkm jsem zaplatil   LPG 2207 l  Benzín 371 l   Tj LPG 17 Kč - 37519 Benzín 40kc - 14840 52359 Kč   benzín to žrálo obdobnou jízdou 5.5 TJ 2145 litrů - 85800   Úspora za 39 000 km je 33441.   podotýkám že posledních pár týdnů jezdím jak hovado.   tedy vrátí se ti to za nějakých 40tkm. Ale zapocitej ještě výměnu filtru dle potřeby (150 za kus)      
    • Zdar, je třeba mít tam variátor - technikalii nerozumím, ale je to prostě krabice, kvůli které je to dražší. Jak jsem psal statistiky výše, funguje to tak, že pak jezdíš na benzínku klidně i den před výplatou:)   Nicméně jízda není tak hladká. Několikrát jsem to zkoušel seřizovat a jsou tam prostě různé záškuby a tak. Zvykneš si na to a není to nic hrozného (manželka nepozná). Trochu víc to topí do oleje a má to trochu horší výkon. Přijde mi, že moje 81 jede jako tvoje 70.  
    • Roční nájezd 15-20 tisíc.
    • Zdravím pánové, momentálně se rozhoduji o přestavbě Fabia 1.0 TSI 70kw na LPG.   Nabídnut mi byl prý momentálně jeden z těch lepších Landi Renzo, nejlepší je BRC. Cena 32 tisíc u Landi Renza, BRC ještě více.. Prý má dobrou jednotku a dá se tam nastavit pomaličku všechno. Na druhou stranu mi úplně zakázali STAG, ten je prý ten nejhorší, nedá se tam nic nastavovat, prostě takové dno, ale nejlevnější.   Jaké máte u TSI zkušenosti s LPG?    Jeden plynař mi dokonce řekl, že LPG do těch motorů doporučuje a to z důvodu, že se z toho auta stane takové kombinace přímého nepřímého vstřikování. Při přímém vstřiku se prý tvoří více karbonizace, což by vlastně LPG (jelikož se to bude chovat jako u nepřímého vstřikování) mělo částečně nahradit.    Zajímá mě, o kolik je zvýšená doba návratnosti, přece jen se zde bude vstřikovat i benzín.  A jaké investice Vás čekali? Trošku mě vyděsilo vlákno ohledně té 1.2 a odcházejícím vstřikům. Tam to ale asi bylo malým přístřikem benzínu.  
    • Moje výmeny su najčastejšie 3000km, sem tam 5, raz bolo 7 😃 15 ci 30 masaker, to musí byť hnoj z toho
×
×
  • Vytvořit nový...