-
Aktuální příspěvky
-
Pak je ještě otázka, kolik kol je takto dovažovanejch, jestli všechny nebo jenom jedno, dvě. Ono zase to, že disk vypadá dobře, neznamená, že nemůže bejt kopnutej.
-
Za mě jsou disky taky v pohodě, jen těch zaváží je tam fakt hodně, to je snad víc než na svařovaných plechových co mám dvacet let.
-
Od Martin Ninaj · Vloženo
No prave to som nepochopil, ze co konkretne ten mechanik myslel, ze ci tam naozaj s nimi nieco je, alebo len sa snazil aby som si kupil u nich nove disky Neviem ako sa daju poznat pokazene disky, moje su len osuchane, naburane nejak na obrubnik alebo co niesu.. Ale ak su tie zavazia ok, tak to nebudem riesit.. -
Od brnenska.odchytova · Vloženo
Jsem pro, aby cyklisté používali zásadně pouze přední brzdu. To by je naučilo předvídat a necpat se tam, kam nemají. Ukážeme si jak to vypadá, když si spletete brzdu s plynem a naberete svodidla, náklaďák, příkop i les. A že občas je rána nákupní taškou stejně účinná jako výchovná facka. -
Náhodou nemáte někdo škodu Scala 2019 do 28 kalendářního týdne s přípravou na tažné nebo s tažným zařízením? Potřeboval bych se na něco zeptat. Když tak prosím soukromou zprávu. Děkuji
-