-
Aktuální příspěvky
-
Od Jaroslava Hűbnerová · Vloženo
Fungují vám online služby? Já od včerejšího dopoledne mám černý globus a auto není schopno se připojit, ani když se resetuje infosystém. -
Tak konečně ventil vyměněn, klima naplněna a zdá se, že vše ok. testoval jsem to včera jen po cestě z plnění klimy. O víkendu budu mít delěí cestu 2 x 150km, tak po pořádně prověřím včetně smazání chyb před jízdou. Výměna proběhla úplně bez problémů, jen bylo potřeba demontovat stěnu s ventilátory. JInak by nebyl prostor pro výměnu konektoru na kabeláži. Pro denmontáž a motáž doporučuji ješte jedny ruce shora, které pomohou pči manipulaci se saharami. Jo a je potřeba počítat se zbytkovým tlakem v okruhu a chránit si klimachladič (já to dělal plechem), protože ventil při vyndavání "vystřelý" ven a narazí do chladiče. Není to velká pecka, ale přece jenom... Přikládám link na pěkné video, kde ten ventil mění a je tam vidět i to vystřelení ventilu.
-
ved uvidíme, termín mám, dáke info od toho člena čo má tie isté problémy tiež. takže na základe toho a kontroly už čo to vylúčené je. čo sa týka teploty, že načo to riešiť. tak jemu od tej tepelnej záťaže odišlo veko olejového filtra...teplom sa "zdeformovalo...rozpadlo". ve´d ak to vyriešim, dám sem info, lebo žiaľ ťažko sa k tomu nájde niečo relevantné
-
len shell, a tá istá čerpačka, dokonca na 90% i ten istý stojan ...na Monga