Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Ostatní

1. Zahájeno uživatelem wirer,

Dílenská příručka, učební pomůcky, schémata, TPI Dielenská príručka, učebné pomôcky, schémy, TPI Sťahujte, používajte, ďakovanie poteší. Upload radšej šírte len môj, aj keď tomu nezabránim....kto chce prispieť, tak správa. Keďže obľúbené uloz.to ukončilo verejné zdieľanie súborov medzi používateľmi, toto mi prišlo ako vhodná náhrada. Pokiaľ ma nenapadne niečo lepšie. V prípade potreby sa stačí ozvať a skúsim urobiť reupload aj inde... https://mega.nz/folder/9GtwjZjZ#JXpSlNOfWC__ywasIwsqww DP je k dátumu 09.01.2024 kompletná. Ak niekto medzičasom niečo nájde, môžeme to spojiť do jedného uploadu

2. Zahájeno uživatelem Dixik2,

https://www.autoforum.cz/predstaveni/sef-skody-poprve-promluvil-o-novem-superbu-jako-jeden-z-mala-s-nim-jel/

3. Pánové a dámy, dovolil jsem si založit toto téma, stejné bylo i v superbu III. Sem pišme vše co Vám neladí a nefunguje..... Já mám vyrobeno 02/2024 jeden z prvních sérii Já tedy hlásil na servis : 1) tlumiče,bouchání - již asi bude svolávačka 2) závady asistentů (různé) - vyskočí a zmizí - je svolávací akce 3) známý říkal že byl svolán na nějakou výměnu ochranu kabelového svazku ? 4) nelicující víčko nádrže u combi - výměna 5) zadní kamera špatný obraz Do toho oni sami přidali chybějící síťový program, řešeno jako svolávačka. Dnes si jdeme pro auto a dám pak vědět.....

4. Zahájeno uživatelem literakl,

Zatím jsem jel jen jednou s nejvíce opatrnou volbou a to fakt nešlo. Před zatáčkou brzdil na 70, kamión v dálce a už taky brzdil. A brždění bylo aktivní, citelné. Na manuálu bych jen dal nohu z plynu a nechal auto v klidu zpomalit odporem vzduchu a pneumatik. Navíc jsem často musel navolit původní rychlost znovu. Nakonec jsem raději jel furt v levém pruhu. Příště zkusím další volby s menšími rozestupy. Jaké máte zkušenosti vy? Používáte prediktivní tempomat? Dá se přepnout na primitivní manuální tempomat? Díky

• Díky
      • Pozitivní
    • 6 odpovědí
    • 1,4tis zobrazení
  5. Zahájeno uživatelem mito7,

Máte nějaké svolávačky? Mě auto vyzvalo na výměnu páčky tempomatu pro možnou nefunkčnost spínače. Provedeno cca 2 hod. v servisu.

• 3 odpovědi
    • 620 zobrazení
  6. Zahájeno uživatelem PetriCZECH,

Téma jsem u S4 nenašel, tak jsem založil nové. Kdyby jste si mohli vybrat, především ti po zkušenostech s S4, brali byste S4 Sportline/L&K (2.0 TDI nebo TSI) nebo třeba Volvo V60 Plus B4 mild-hybrid (benzín, 145 kw, 300 Nm)? V případě Volva k tomu přistupujme, že vyjde levněji než nabídky od Škody. Případně jinou alternativu k Superbu? Díky za názory.

7. Zahájeno uživatelem Hampejz,

ahoj přátelé, asi se vracím zpět ke škodovce. Pašíka jsem držel fakt dlouho (2016, kupován 2018, nyní 180tis), ale do sedana už se nevejdeme a technologie je taky dál. Sice ještě stále koukám po 530/540 Tourer, ale za cca 1,2 do 50tis najeto v trochu dobré výbavě je to asi nesmysl a tudíž bude pašík. Kdo jste přecházel z B8 a případně rádi jezdíte ostře, co vás na superbu štve? Já byl dneska projet 142kw a přišlo mi to fakt líné (režim S). Odpich z vinglu na Ještědu prostě není a z kopce nabrzdit zatáčku taky žádná radost. Jezdím xkrát ročně alpy a většinou ledovce a proto mám rád jak výkon, tak brzdy. Pak mě zajímá ESP. Dá se vypnout tak, abych na sněhu mohl vo…

8. 1.5 110kw TSI mhev EVO II Zdravím. Kolik platíte v autorizovanem servise za výměnu oleje v motoru a filtru?

9. Zahájeno uživatelem SkodaRapid,

Nejprve jsem se chtěl zeptat co vlastně všechno předplacený servis obsahuje/neobsahuje. Nakonec jsem našel dokument ve kterým je všechno popsané. Třeba se bude někomu také hodit. Možná bych měl jednu otázku - máte někdo zkušenost s výměnou oleje mimo servisní interval, pokud máte předplacený servis? Vymění vám ho bez resetování? Pár obrázků z přiloženého dokumentu: servisni-balicky-skoda-produktove-podminky.pdf

10. Zahájeno uživatelem spartakcz,

Ahoj, reálné aktuálně pokukuji po Škoda Superb 1.5tsi 110kW. Zajímají mě osobní zkušenosti od někoho kdo ho má. Děkuji za info.

11. Zahájeno uživatelem tomashewk,

S4 již není takovou novinkou, tak se na Škoda Plus a jiných bazarech začínají objevovat lehce ojeté kousky, často se zajímavou výbavou: ✅ 1.5 TSI mHEV ✅ kombi ✅ nájezd do 10 000 km ✅ do provozu od 03/2024 ✅ výbava obvykle: Selection + obvykle tažné + asistenti na asistovanou jízdu 1.5 nebo 2.0 + záruka 5let/100 000km ✅ ceny 830 000 - 900 000 Kč dle konkrétního nájezdu a výbavy ❌ nemá to MATRIX světla (ty už jsou ve vozech od 940 000 Kč Mám jeden takový kousek v merku (1.5TSI kombi, 2500 km, 03/2024, Selection + obvykle tažné + asistenti na asistovanou jízdu 1.5 nebo 2.0 + top kožená sedadla + záruka 5let/100 000km…

12. Zahájeno uživatelem MichalX9,

Zdá se že koncern i nadále používá ultra ekologické a chutné bužírky na kabelech s příměsí kukuřice (vysvětlení od prodejce). O víkendu, hodinový parking u lodi Praha Modřany a následně 5 hlášení o nefunkčních asistentech. Až v servisu mi ukázali otisky tlapiček na vnitřním krytu motoru. Nevím co všechno rozkousaly ty svině chlupatý. Takže i do nového S4 to chce něco na odrazování kun

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.