ladis001 Vloženo 17. Únor 2008 Sdílet Vloženo 17. Únor 2008 Mám takový dotaz. Na víčku dolévání oleje se mi dělá takový bílý "sajrajt" a to dost. Mám podezření na těsnění pod hlavou, ale olej neubívá ani nepřibývá a voda taky ne. Ani to netlakuje do nádobky. Startuje to normálně (jako škodovka 220000km). Stačí když to před jízdou očistím a po 30 km se to tam usazuje znovu. Zpočátku kapky vody a pak tohle. Co to může být? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alonso84301 Vloženo 18. Únor 2008 Sdílet Vloženo 18. Únor 2008 Mám takový dotaz. Na víčku dolévání oleje se mi dělá takový bílý "sajrajt" a to dost. Mám podezření na těsnění pod hlavou, ale olej neubívá ani nepřibývá a voda taky ne. Ani to netlakuje do nádobky. Startuje to normálně (jako škodovka 220000km). Stačí když to před jízdou očistím a po 30 km se to tam usazuje znovu. Zpočátku kapky vody a pak tohle. Co to může být? to je normalne vzime Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amigo Vloženo 18. Únor 2008 Sdílet Vloženo 18. Únor 2008 to neni normalne v zime to bude tesnenie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladis001 Vloženo 18. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 18. Únor 2008 To není zimou. Tohle už je od léta. Jen se na to nějak nedostal čas (je to pracovni ) ). Je divné že ale neubývá voda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brumla Vloženo 18. Únor 2008 Sdílet Vloženo 18. Únor 2008 To není zimou. Tohle už je od léta. Jen se na to nějak nedostal čas (je to pracovni ) ). Je divné že ale neubývá voda. Věř tomu, že to je normální, na krátkých trasách když se Ti pořádně neohřeje motor a hlavně olej, tak se tahle bílá emulze na víčku běžně vytváří , kdybys ujel tak řádově 150 - 200 km v jednom kuse, viděl bys že tam ten bílej sajrajt není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladis001 Vloženo 18. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 18. Únor 2008 Věř tomu, že to je normální, na krátkých trasách když se Ti pořádně neohřeje motor a hlavně olej, tak se tahle bílá emulze na víčku běžně vytváří , kdybys ujel tak řádově 150 - 200 km v jednom kuse, viděl bys že tam ten bílej sajrajt není Právě že to tam je. Minulý týden jsem jel trasu Brno a zpět a když jsem na to doma kouknul tak te bílý hnus byl až vté hadici na odvětrávání co vede do filtru. Jinak na celou cestu tam a zpět padlo cca půl deci vody. Což vzhledem k době stání v koloně nic neni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vladaBrno Vloženo 18. Únor 2008 Sdílet Vloženo 18. Únor 2008 Právě že to tam je. Minulý týden jsem jel trasu Brno a zpět a když jsem na to doma kouknul tak te bílý hnus byl až vté hadici na odvětrávání co vede do filtru. Jinak na celou cestu tam a zpět padlo cca půl deci vody. Což vzhledem k době stání v koloně nic neni. Pul deci podle me neni normalni, pokud nevaris tak voda nema jak ubyvat, je to podle me tesneni, ta bila emulce vzdycky znaci vlhkost... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 19. Únor 2008 Sdílet Vloženo 19. Únor 2008 Mám takový dotaz. Na víčku dolévání oleje se mi dělá takový bílý "sajrajt" a to dost. Mám podezření na těsnění pod hlavou, ale olej neubívá ani nepřibývá a voda taky ne. Ani to netlakuje do nádobky. Startuje to normálně (jako škodovka 220000km). Stačí když to před jízdou očistím a po 30 km se to tam usazuje znovu. Zpočátku kapky vody a pak tohle. Co to může být? V zimě je to opravdu normální, ale úbytek chlad. kapaliny by neměl být. Zahřát motor, na vyrovnávací nádržku testr s manonmetrem, natlakovat,počkat jestli nastane pokles tlaku. Pokud ano pak je to těsnění pod hlavou. U FAvo celkem běžná věc. U favo byla běžná věc reakce těsnění s chladicí kapalinou a následný rozpad těsnění. Chladicí kap se má měnit každé dva roky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TGM1917 Vloženo 31. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2008 Tak mi máme něco podobného.... Teda spíš nás čeká oprava. Voda nám mizí a z výfuku jde bílý dým, že by se dal krájet!! Těsnění je určo pryč Na kolik přijde výměna? A kolik času to zabere, víte někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 1. leden 2009 Sdílet Vloženo 1. leden 2009 no me neubejva kapalina a po otevreni víčka na nadobce chl. kap. po xxx hodinach po prijezdu ten podtlak tam stale je a zasyci to, tak snad je vse ok. Ale slabsi emulze tam je - ted v zime, v lete nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matthes Vloženo 1. leden 2009 Sdílet Vloženo 1. leden 2009 Tak mi máme něco podobného.... Teda spíš nás čeká oprava. Voda nám mizí a z výfuku jde bílý dým, že by se dal krájet!! Těsnění je určo pryč Na kolik přijde výměna? A kolik času to zabere, víte někdo? Tesneni 120Kc, srovnani hlavy par stovek, drobny material navic 200. Pres litr by to nemelo jit pokud se neco neposere, jako ze by treba praskl sroub v bloku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 2. leden 2009 Sdílet Vloženo 2. leden 2009 pockej pockej - tesneni stoji neco kolem 1000 kc - uz neni neco jako na favo, tady je plechove. Origo neco pres litr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matthes Vloženo 2. leden 2009 Sdílet Vloženo 2. leden 2009 Co je toto za sekci? Snad favorit ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 2. leden 2009 Sdílet Vloženo 2. leden 2009 Tak to se me stalo doufam po prve a naposled. Ano prehledl jsem sekci. Kurna chlapy omlouvam se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TGM1917 Vloženo 2. leden 2009 Sdílet Vloženo 2. leden 2009 Tesneni 120Kc, srovnani hlavy par stovek, drobny material navic 200. Pres litr by to nemelo jit pokud se neco neposere, jako ze by treba praskl sroub v bloku... No tak se uvidí, příští téden zkusím zavolat mechošům a domluvit se. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
w800imen Vloženo 14. Duben 2009 Sdílet Vloženo 14. Duben 2009 dostava sa ti voda do spalovacieho priestoru treba vimenit tesnenie pod hlavou to by malo stacit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirda h Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 Doporučuji měnit i hlavové šrouby... ale nikoho nenutím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.