.Viki Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 poraďte prosím jaké předné reproduktory se vejdou do fabie bez jakýchkoliv úprav. Moc díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 průměr 13 cm s dokoupením redukcí i 16 cm, když je chceš mít schovaný pod mřížkou další možnost je namontovat na vyříznutou mřížku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kozlustechnykus Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 Ve Fabii jsou ve predu 165mm repra pri vymene je potreba mezikus mezi repro a plech stahovacky napriklad tyto je potreba dat si pozor na montazni hloubku maximum je tusim 58 mm nebo laminovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Viki Vloženo 7. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 poraďte prosím jaké předné reproduktory se vejdou do fabie bez jakýchkoliv úprav. Moc díky ...bez úprav tyto....3790,- nyní za 2990,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Viki Vloženo 7. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 koukal jsem na tyhle http://www.hificar.cz/reproduktory/sinus-l...60-neo-100.html ty co jsou tam původní by asi na zesilovač toho moc nezahrály co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karol 2002 Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 (editace) ja som pred casom riesil tiez tento problem, pocul som ze sa tam davaju takzvane slim repro koly tej stahovacej liste co je za reproduktorom, no rozobral som to vsetko poriadne premeral a cuduj sa svete krasne mi tam vosli HERTZ DSK 165 S MONTAZNOU HLBKOU 61mm a celkovou hlbkou 68mm, tie podlozky som si vyrezal z MDF dosky ci ako sa to vola a v pohode, nic som nemusel laminovat ani membrana nenaraza do tapacirungu, nic nechrci ani nevrci, vsetko sedi tak ako predtym, tapacirung dosadol presne na dvere, nic neodstava ako keby tam boli origo repro, prose krasny zvuk, maximalna spokojnost Editováno: 7. Únor 2007, autor: karol 2002 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pmultimix Vloženo 10. Únor 2007 Sdílet Vloženo 10. Únor 2007 Nevíte, čím je způsobena rezonance? Narážení membrány? nelíbí se mi hlavně basy ve fabii, mám MS202 a chtěl bych, aby to hrálo výrazněji. Hlavně na hodně basů rezonují. Chtěl bych co nejméně úprav, ale zase aby byl poznat rozdíl a nikde nic NEREZONOVALO. Poradíte mi? díky Jo a nechci basák do kufru a repro na víko kufru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Viki Vloženo 10. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 10. Únor 2007 tak to budeš muset vytlumit dveře, jinak ti asi nic jinýho nepomůže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 10. Únor 2007 Sdílet Vloženo 10. Únor 2007 ....rezonance způsobuje limitace zesilovače rádia.Jeho výkon je nedostatečný a při vyší hlasitosti nestačí na reproduktory... ...rada zní...vyměnit rádio... ...například bych ti mohl nabídnout Kenwood KDC-410 (2990,-) http://www.fancarhifi.unas.cz/novinky/Kenwood%20kdc-w410.JPG ...nebo nový model ///Alpine CDE-9870 za 3790,- http://www.fancarhifi.unas.cz/novinky/cde-9870r_new.jpg ...má i vstup pro iPod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 14. Únor 2007 Sdílet Vloženo 14. Únor 2007 Ve Fabii jsou ve predu 165mm repra pri vymene je potreba mezikus mezi repro a plech stahovacky napriklad tytoje potreba dat si pozor na montazni hloubku maximum je tusim 58 mm nebo laminovat ahoj koukal sem na ty plastove adaptery k prednim reprakum,chtel sem se zeptat jak se to s nima dela,to staci vyndat puvodni repro a misto nej dat redukci a na tu redukci pak prichitit ty nove 165mm repraky?jestli ano tak v tom pripade by mi to hodne ulehcilo praci,chtel jsem laminovat,ale tohle bude pro me lepsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kozlustechnykus Vloženo 14. Únor 2007 Sdílet Vloženo 14. Únor 2007 Ano, mělo by to fungovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 14. Únor 2007 Sdílet Vloženo 14. Únor 2007 (editace) ....rezonance způsobuje limitace zesilovače rádia.Jeho výkon je nedostatečný a při vyší hlasitosti nestačí na reproduktory......rada zní...vyměnit rádio... Má pravdu předsedo-od té doby co jsem MS 202 vyměnil za Rhapsody, tak nestíhám koukat, teda vlastně poslouchat-taky jsem myslel, že je chyba v repro, ale bylo to radiem! V Avii je mu dobře Editováno: 14. Únor 2007, autor: mischicka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 14. Únor 2007 Sdílet Vloženo 14. Únor 2007 Ve Fabii jsou ve predu 165mm repra pri vymene je potreba mezikus mezi repro a plech stahovacky napriklad tytoje potreba dat si pozor na montazni hloubku maximum je tusim 58 mm nebo laminovat ahoj koukal sem na ty plastove adaptery k prednim reprakum,chtel sem se zeptat jak se to s nima dela,to staci vyndat puvodni repro a misto nej dat redukci a na tu redukci pak prichitit ty nove 165mm repraky?jestli ano tak v tom pripade by mi to hodne ulehcilo praci,chtel jsem laminovat,ale tohle bude pro me lepsi ...ty origo repro jsou jeden kus s tím kroužkem.Ten musíš odvrtat anahradit ho druhým nebo vyrobit z MDF... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jack_lib Vloženo 14. Únor 2007 Sdílet Vloženo 14. Únor 2007 Nezkoušel někdo Phase Evolution PCS 165.20 ? Já jsem je měl, bez těch plastových nástavců a nevím, jestli by tam pasovaly. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plecháč Tony Vloženo 14. Únor 2007 Sdílet Vloženo 14. Únor 2007 Vím že se to netýká příliš původního dotazu na přední reproduktory ale taky se to k nim vztahuje. Když jsem fabku koupil, tak nějak drnčel přední levej repro.Ale jen chvílema a málo.Ale časem to bylo naprosto šílený jak drnčel a chraplal. Tak jsem sundal tapec a půlka membrány byla odtržená od tý držící gumy :/ Docela jsem koukal. No kvalitní lepidýlko a šikovný ručičky to spravili a je to zase jako nový Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 20. Únor 2007 Sdílet Vloženo 20. Únor 2007 Vím že se to netýká příliš původního dotazu na přední reproduktory ale taky se to k nim vztahuje. Když jsem fabku koupil, tak nějak drnčel přední levej repro.Ale jen chvílema a málo.Ale časem to bylo naprosto šílený jak drnčel a chraplal. Tak jsem sundal tapec a půlka membrány byla odtržená od tý držící gumy :/ Docela jsem koukal. No kvalitní lepidýlko a šikovný ručičky to spravili a je to zase jako nový Me to same dela pravej,dik za radu uz jdu na to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 21. Únor 2007 Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 ja som pred casom riesil tiez tento problem, pocul som ze sa tam davaju takzvane slim repro koly tej stahovacej liste co je za reproduktorom, no rozobral som to vsetko poriadne premeral a cuduj sa svete krasne mi tam vosli HERTZ DSK 165 S MONTAZNOU HLBKOU 61mm a celkovou hlbkou 68mm, tie podlozky som si vyrezal z MDF dosky ci ako sa to vola a v pohode, nic som nemusel laminovat ani membrana nenaraza do tapacirungu, nic nechrci ani nevrci, vsetko sedi tak ako predtym, tapacirung dosadol presne na dvere, nic neodstava ako keby tam boli origo repro, prose krasny zvuk, maximalna spokojnost Karol aký hrubý MDF si použil?Stačí vyrezať len medzikružie? Mal som to otvorené už dávno tak mi to vyšumelo z hlavy ako to pod tapecom vyzerá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Viki Vloženo 25. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 25. Únor 2007 při výměně reproduktorů se musí sundat celej tapec nebo se nechá ta mřížka sundat nějak zvlášť? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TiGeRZ Vloženo 25. Únor 2007 Sdílet Vloženo 25. Únor 2007 při výměně reproduktorů se musí sundat celej tapec nebo se nechá ta mřížka sundat nějak zvlášť? ano musi to ist dole a pri odvrtani nitov ti popadaju casti nitov do dveri ak si nedas pozor, potom to musis cele rozobrat a ich vytiahnut aby nezacali hrdzaviet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 25. Únor 2007 Sdílet Vloženo 25. Únor 2007 při výměně reproduktorů se musí sundat celej tapec nebo se nechá ta mřížka sundat nějak zvlášť? Je to vcelku, nedá se zvlášť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dzejna Vloženo 2. Březen 2007 Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 ahojky chtěla bych se zeptat. mam novou fabii bez předních repro.musím si koupit original škoda nebo si můžu koupit i jiné? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TiGeRZ Vloženo 2. Březen 2007 Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 ahojky chtěla bych se zeptat. mam novou fabii bez předních repro.musím si koupit original škoda nebo si můžu koupit i jiné? ano mozes kupit aj ine len musis davat pozor na hlbku reproduktora Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Viki Vloženo 2. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 a když to budou 16tky tak atky ty mezikroužky, ale stojej 300,- takže ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 2. Březen 2007 Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 ahojky chtěla bych se zeptat. mam novou fabii bez předních repro.musím si koupit original škoda nebo si můžu koupit i jiné? Ano reproduktory by neměly být hlubší než 58mm.To splňují REF6010, které mají hloubku 52mm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.