Publikováno Leden 6, 200718 r Kdyz jsem se kdysi nudil v patnacti, tak jsem si vyrobil motor, ale z papiru, zde posilam fotky papiroveho motoru z Favorita. Da se pripojit i na el. motorek a bezi jak hodinky. Chybi mi tu jeste vackova hridel, tu jsem nekde ztratil. Co vy na to? Upraveno Únor 19, 201114 r od Mikosar
Leden 6, 200718 r Autor Chtelo by to vychytat aby stacilo par kapek benzinu:-) Ale jinak good Jestli chces videt o neco vetsi motor z mercedesu 12 valcu, to je jeste lepsi model, ja jsem to kdysi skladal a bavilo me to, je to fakt super, vsecko je z papiru, dreva a plisku, motor z fabie jsem bohuzel neslozil, uz nebyl cas Upraveno Leden 6, 200718 r od Mikosar
Leden 6, 200718 r Autor Newí někdo o nákem návodu jak na to? Nejdrive si musis sehnat planky realneho motoru, pohledy z ruznych stran a casti a i demontaz, jinak zadny stavebni planek neexistuje, treba vyrobit model motoru fabie 1.2HTP by nebyl az takovy problem, ja jsem to skladal v 15ti, jeste bych to mozna zvladl, treba tu 1.2 HTP, ale nemam na to cas, kdyztak jeste pripojuji obrazky motoru z mercedesu 12ti valce. Chce to jen trosku kreativity a jde vsechno.
Leden 6, 200718 r Autor Super. Myslíte, že by šla udělat funkční miniatura motoru? Asi né co? Tak sla, ale ja bohuzel nemam cas, pracuji a ty by jsi chtel jaky motor?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.